Stav
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (105)

Još jedan napad na Anđelinu Džoli

U zemlji rata, mržnje i sramote

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Photo: Stock

U zemlji Srbiji još uvek nije završen rat protiv Anđeline Džoli zbog njenog filma „U zemlji krvi i meda“. Menjaju se samo komandiri artiljerijske paljbe, menjaju se kalibri, oruđe, punioci i palioci

Da ne zaostane mnogo za ostalim artiljerijskim i motorizovanim četama, list “Danas” je objavio članak Dejana A. Milića (kolumna “Dva cvancika”) pod naslovom “U zemlji vode i žuči”. Zemlja na koju se odnosi tekst je Srbija. U njoj ima dosta vode i žuči, ali se ona u svijetu ne prepoznaje po tome.

Dejan A. Milić je izlio svoju žuč izazvanu tim filmom, iako priznaje da ni on nije gledao film, ali je i on unaprijed izrekao ocenu i svoju ličnu presudu tom filmu.

Predlaže predsedniku Srbije da pozove Anđelinu Džoli u goste, da se film prikaže samo srpskim političarima, ali ne i “prostom” narodu, a umesto toga da predsednik Tadić upita Anđelinu “Koliko košta da se film ne prikazuje” i naravno, on bi te pare dao ne iz svojeg džepa nego iz kase srpskih poreskih obveznika.

Ovakav biser nad biserima među idejama nije viđen do sada. Dejan A. Milić je prije prezentacije ovakvog otkrića elaborirao da je film „o 50.000 Muslimanki tokom b-h rata silovanih od strane gnusnih srpskih zločinaca“ i pritom izrekao masnu laž, jer je Anđelina pominjala 50 hiljada žena (ukupno i bez nacionalne boje) silovanih za vreme rata u BiH, a taj podatak nije ona izmislila već je to podatak iz izveštaja Ujedinjenih nacija, koje za Srbiju postoje samo kada V.Jeremić treba da se bori protiv kosovske nezavisnosti.

Photo: Beta
Srpske artiste koji su učestvovali u njenom projektu uporedio je sa najgorim ruskim mafijašima.

Ideju Dejana A. Milića koristim tako što bih pozvao gospodina Panovića, glavnog i odgovornog urednika lista “Danas” da kaže koliko košta da ovaj list više ne objavljuje ovakve tekstove koji sramote taj list (njegova stvar), ali i građane Srbije (to baš nije samo njegova stvar) i da prestane srozavanje ugleda tog lista na nivo Kurira i Pressa.

Za početak nudim tri cvancika, pa ako licitacija poraste naći ću dobrovoljne davaoce koji će mi priskočiti u pomoć.

star
Oceni
4.42
Ostali članci iz rubrike Stav
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak