Stav
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (34)

Hrvati i Đokovićeva jahta

Niko nema što Srbin imade

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Photo: Stock

Žuti i žući beogradski dnevnici su objavili vest o "međunarodnom incidentu" koje se dogodio pre neki dan kad su "Đokovići", bez da se navede koji su pripadnici klana u pitanju, "maltretirani" jer su im traženi pasoši i tri i po sata im nije data dozvola da se iskrcaju sa svoje jahte u Dubrovniku. Vest da je nekome na ulasku u stranu zemlju tražen pasoš nije nikakva vest, jer je u pitanju nešto manje-više normalno, al kad su u pitanju NJKV Đokovići, ehe-he, tu stvar već postaje sumnjiva... Da oni njih nisu... ma nije valjda! Ma sigurno su nih maltretirali jer su ljubomorni na Novakove uspehe!

Od ove vesti do direktnog zaključka da su Hrvati zlonamerno i iz čiste zlobe i ljubomore što "oni nemaju Noleta" rešili da zlobno traže pasoše, nije prošlo ni dva dana. Već 14. juna je na online portalu dnevnika "Alo" objavljen sledeći članak:

"Hrvati ljubomorni što nemaju Novaka!

Maltretiranje porodice Đoković u nedelju u Dubrovniku, kada im je hrvatska policija oduzela pasoše i zadržala ih nekoliko sati ne dozvolivši im da se iskrcaju, moglo bi loše uticati i na političke odnose između dve zemlje, ali i na odluku srpskih turista da letuju na hrvatskom delu jadranske obale, slažu se u srpskoj vlasti i opoziciji."

Stručnjak za jahte: Srđan Milivojević, DS
Photo: Stock

U nastavku se navodi izjava meni potpuno nepoznatog poslanika DS-a Srđana Milivojevića, koji bi isto hteo malo da se ogrebe o slavu klana: "Veoma je loše kada takva država maltretira porodicu jednog od najpoznatijih sportista sveta i sigurno najboljeg sportiste na Balkanu, pogotovo kad se zna da Novak i sa hrvatskim sportistima ima sjajne odnose. Ovo je njihov veliki gaf, veliki propust koji će se reflektovati na mnoge stvari, a najviše na njihov turizam i njihovu kasu. Naši ljudi će se sigurno zapitati šta se može desiti njima ako se tako nešto dešava porodici jednog Novaka Đokovića“, ogorčen je Milivojević.

"Takva" država? Kakva to država, gos'n nepoznati poslaniče?

Da je evo, tako teška muka kroz koju je klan prošao ujedinila vlast i opoziciju, što svi znamo niko drugi sem svetog Noleta našeg ne može, potvrđuje dalje u istom tekstu "Alo" izjavom sportski nastrojenog Aleksandra Vučića: "Razumem njihov kompleks jer da sastave sve sportiste, ne bi imali jednog Novaka. Oni ipak moraju da ga poštuju jer je najbolji, a treba da poštuju i srpsku državu“ naglašava Vučić.

Ma ima da ga poštujete, il ima da se pomirimo sa bivšim partijskim drugarima, a svi znamo na šta smo mi spremni kad smo zajedno!

Ma sram ih bilo! Mesto da izađu na molo, mašu i smeše se, a ako treba skinu i gaće, kao što je red pred lađom "Đokovića", oni tako!

PS. Povodom ovog strašnog incidenta, Srđan Đoković je za Tanjug rekao: „Tri i po sata nismo mogli da mrdnemo, čak ni kučetu koje je bilo sa nama nisu dozvolili da ode do toaleta“. Kuče koje ide u toalet? I za sobom povlači vodu? A potom koristi bide?

*Tekst preuzet sa bloga Milena u zemlji México objavljujemo uz dozvolu autorke

star
Oceni
4.13
Ostali članci iz rubrike Stav
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak