Srbija Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (0)

Novogodišnji poklon

Moderni kiosci ukrasili centar Beograda

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Photo: Stock

Uoči novogodišnjih praznika kompanija “Centro štampa holding”, u čijem sastavu se nalaze prodajne mreže Future i Štampe, ukrasila je centar Beograda kioscima novog izgleda i značajno poboljšane funkcionalnosti. Time je kompanija, čije je poslovanje godinama unazad urušavano iz neekonomskih razloga, svečano objavila svoj veliki povratak u klub uspešnih

“Novi izgled prodajnih objekata 'Moj kiosk Štampa' podrazumeva potpuno nove standarde i moderan pristup koji je potpuno prilagođen potrošačima i njihovim potrebama”, navodi se u saopštenju kompanije koja, nakon višegodišnjeg posrtanja izazvanog isključivo neekonomskim razlozima, napokon pokazuje znake svog punog ozdravljenja. Kompanija je saopštila da je novi izgled prodajnih objekata rezultat višedecenijskog iskustva u ovoj oblasti, a tim stručnjaka je gotovo godinu dana predano radio na ovom projektu.

“Ogromno iskustvo, posvećenost i neverovatan entuzijazam rezultirali su modernim izgledom i unapređenom funkcionalnošću objekata. Potrudili smo se da na malom prostoru omogućimo potrošačima veću dostupnost što šireg asortimana proizvoda. Pored toga, kupovinu u užurbanom Beogradu moguće je još brže završiti zbog toga što ovi objekti imaju po dva šaltera. Cilj nam je da našim potrošačima ceo izloženi asortiman bude dostupan, pregledan i na raspolaganju u svakom trenutku. U narednoj godini imamo još iznenađenja koja će biti potpuno u skladu sa novim trendovima, inovativnim i savremenim pristupom“, izjavila je tim povodom Olivera Papić, direktorka Holdinga za korporativne poslove.

Photo: Futura Plus

Pored uvođenja novog izgleda prodajnih objakata i novog proširenog prodajnog asortimana, u toku je i realizacija programa dodatne obuke zaposlenih prodavaca u kioscima, čime će njihova pozicija biti posebno osnažena u cilju pružanja dodatnih usluga potrošačima.

“Kompanija Centro štampa holding predstavlja savremeni poslovni sistem koji posluje na teritoriji Republike Srbije, a po broju zaposlenih se svrstava u prvih pet privatnih kompanija. U svom sastavu ima tri poslovna entiteta: Moj kiosk štampa i Futura plus, kompaniju Centrologistika i kompaniju Centrosinergija. Strateško opredeljenje kompanije je da paralelno sa očuvanjem radnih mesta i uspostavljanja stabilnog poslovnog sistema, izgradi jak i prepoznatljiv brend na tržištu, modernizuje način poslovanja maloprodajnog kanala kioska i  kontinuirano unapređuje saradnju sa više od 2500 poslovnih partnera”, navodi se u saopštenju kompanije.

star
Oceni
2.92
Ostali članci iz rubrike Vesti
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak