Srbija Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (37)

Novosadski praporci u hali “SPENS”: Veče posvećeno zločincu Mladiću

Malo je Ratko klao koliko je trebalo

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Ljubav u genocidu: Ljiljana Bulatović i Ratko Mladić, četiri krvave ruke
Ljubav u genocidu: Ljiljana Bulatović i Ratko Mladić, četiri krvave ruke
Photo: Stock

E-mail poruka koja počinje rečenicom “Poštovani prijatelji ljubitelji nauke i umetnosti, preporučujemo vam da pogledate ekskluzivni video materijal snimljen u Novom Sadu 24. oktobra 2013. godine u amfiteataru SPENS-a” ne odnosi se na nauku, o umetnosti da ne govorimo; reč je o promociji knjige “Raport komandantu” autorice Ljiljane Bulatović-Medić, posvećene uspomeni na zločinački um i tijelo Ratka Mladića, najvećeg krvoloka Evrope nakon Drugog svetskog rata. Snimak ove zločinačke parade, sažet u dva video-spota, definitivni je dokaz da fašizam u Srbiji ima svoje vrle pristalice, spremne da u Srebrenici – ali, i bilo gde - nastave tamo gde je đeneral-krvnik stao 11. jula 1995. godine...

Gde se likvidira, ona je tu: Ranka, Srpkinja
Screenshot: e-novine

Promociju knjiga „Raport komandantu“ navodno su inicirali “slobodni novinari, članovi Društva novinara Srbije, međunarodnih udruženja novinara, zajedno sa Društvom srpskih domaćina i nekakvim Udruženjem rezervnih starešina vojske Republike Srpske krajine – rod Novi Sad”.  Učesnici ovog nacističkog horrora bili su tzv. domaćin Miloš Cvjetićanin, dr Drago Njegovan, general Mile Novaković, general Ilija Isak, general Petar Škrbić, te Mladićeva konkubina Ljiljana Bulatović-Medić.

Čitaocima e-novina dužni smo da poručimo da je ovaj zločinački materijal vrsta popularnog štiva u Republici Šumskoj; sve ono što se dešava u genocidnom entitetu – smoglo je snage da se javno obznani; da su Bošnjaci/Turci zaslužili takvu sudbinu, jer Srbin izbora nije imao: ili da kolje ili da bude državljanin BiH. Ovaj esencijalni nacizam po meri Mileta Dodika i Rajka Vasića ima i svoj umjetnički dio: tako u prvom nastavku gusla narodni guslar Vojo Radojičić, tu je i glumac po imenu Miodrag Petrović, ali je – znaju naši e-čitaoci – glavna Koljačka Zvijezda čuvena Ranka Srdić, pjesnikinja iz Krajine, preciznije iz lijepe pičke materine. Ako želite samo Ranku (a tko ne bi poželio takvu borovnicu), njen show na prilogu 2 kreće od 42:39 minuta; ne-pre-jebi-vo!

Sve uz e-poruku: Smrt fašizmu, sloboda narodu!

 

star
Oceni
2.09
Ostali članci iz rubrike Vesti