Srbija Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (14)

Ludnica ostala otključana

Šešeljevci spalili zastavu EU

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Photo: Beta

Funkcioneri Srpske radikalne stranke okupili su se u petak ispred Predsedništva Republike Srbije da izraze svoj protest zbog opredeljenosti režima Borisa Tadića da po svaku cenu nastavi katastrofalnu politiku razbijanja srpske države

Na skupu pod nazivom "Srbija neće u Evropsku uniju", istaknut je zahtev da se prekine proces kandidovanja Srbije za ulazak u Evropsku uniju, jer je to jedini način da se zaustavi uništavanje naše države u teritorijalnom, ekonomskom, političkom, duhovnom i svakom drugom smislu, navodi se u tekstu koje je prenela agencija Beta i za koji je naznačeno "da nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu".

"Jedino gore što je moglo da nas zadesi od dobijanja statusa kandidata je odlaganje te odluke za mart mesec, jer će do tada vlast Borisa Tadića ispuniti sve zahteve Evropske unije i Sjedinjenih Američkih Država i omogućiti tzv. državi Kosovo da dobije sve atribute državnosti", istakao je potpredsednik stranke Dragan Todorović.

Sa Rusijom bez grama mozga
Photo: Beta

On je naglasio da je pitanje da li će do marta meseca Evropska unija uopšte postojati, kao što je pitanje da li će i Srbija postojati. Učiniće sve da Srbiju svedu na beogradski pašaluk, što je krajnji cilj Evropske unije i Sjedinjenih Američkih Država, zaključio je Todorović.

Funkcioneri Srpske radikalne stranke poklonili su Borisu Tadiću kartu Srbije i Ustav jer je, kako su istakli, zaboravio kolika je teritorijanaše države, a ne seća se ni zakletve koju je položio u skladu sa Ustavom.

Na kraju su poslanici stranke na simboličan način pokazali šta misle o Evropskoj uniji paljenjem zastave EU.

Pristunima su se obratili potpredsednici Srpske radikalne stranke Dragan Todorović, Milorad Miričić, Zoran Krasić i član Predsedničkog kolegijuma Vjerica Radeta.

Piromani na delu
Photo: Beta

 

 

 

star
Oceni
2.76
Ostali članci iz rubrike Vesti
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak