Srbija Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (20)

Vlast ne pristaje izbore

Nikolić prekinuo štrajk žeđu, nastavlja glađu

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Neuspela posrednička misija: Ivica Dačić
Neuspela posrednička misija: Ivica Dačić
Photo: Stock

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić saopštio je da je na molbu patrijarha Irineja, prekinuo štrajk žeđu, ali i da nastavlja štrajk glađu

Kako je prenela agencija Beta, Nikolić je prekinuo štrajk žeđu nakon što je primio pričest, šestog dana štrajka žeđu i glađu.

Sveštenik Srpske pravoslavne crkve Radič Radičević pričestio je Nikolića u četvrtak pre podne i preneo mu molbu poglavara SPC da okonča štrajk žeđu i glađu.

Sveštenik je novinarima izjavio da je Nikolića pričestio hlebom i vinom. Radič Radičević je Nikolićev nadležni paroh koji ga je i ispovedio.

Dnevni list Blic je rnije preneo da je Predsedništvo Tadićeve Demokratske stranke odlučilo da odbije zahtev lidera SNS i da izbori u srbiji budu raspisani tek nakon dobijanja statusa kandidata za EU. Prethodno je član vladjauće koalicije Ivica Dačić, za koga beogradski mediji tvrde da nastoji da psoreduje između dve najveće srbijanske stranke, izjavio da je stav njegove Socijalističke partije da izbori mogu biti raspisani bilo kada. Nakon najnovijih odluka Nikolića i demokrata ukoliko je i bilo Dačićevog posredonvanja izvesno je da ono nije urodilo plodom.

star
Oceni
2.04
Ostali članci iz rubrike Vesti
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak