Srbija Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (25)

Tomislav Nikolić sa novinarima

Cilj štrajka nije moje samoubistvo

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Photo: BETA

Nikolić je rekao da štrajkom glađu ne želi da se pregovara o terminima izbora već oni moraju da se održe sada jer je došlo vreme da politička elita osiromaši, a narod da se obogati

"Spreman sam da nastavim sa štrajkom koliko god je potrebno da Srbija postane normalna zemlja. Popodne ću verovatno početi da primam infuziju po savetu lekara jer su mi se nalazi bubrega i EKG pogoršali. Cilj štrajka nije moje samoubistvo i veoma me je pogodilo što se na ovaj način predstavlja moj protest ", rekao je Nikolić novinarima u bolničkoj sobi privatnog KBC "Beograd".

Na novinarsko pitanje koliko daleko je spreman da ode u ovom protestu Nikolić je rekao: ”Koliko bude bilo potrebno, ali tako da ne ugrozim svoj život”.

Nikolić je je još dodao da štrajkom glađu ne želi da se pregovara o terminima izbora već oni moraju da se održe sada jer je došlo vreme da politička elita osiromaši, a narod da se obogati.

- Vreme je da narod više ne bude gladan i žedan, a ako izdržim da ovim nateram vlast na parlametarne izbore neću ni ja biti gladan i žedan - rekao Nikolić i dodao da ga je iz sadašnje garniture vlasti posetio samo ministar zdravlja Zoran Stanković.

star
Oceni
2.38
Ostali članci iz rubrike Vesti
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak