Srbija Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (12)

Šešeljevci protiv Nikolića

Cirkuzant pred kamerama

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Prefinjeni ženstveni instinkt: Vjerica Radeta, SRS doktorka
Prefinjeni ženstveni instinkt: Vjerica Radeta, SRS doktorka
Photo: BETA/Marko Rupena

Početak sednice Skupštine Srbije obeležila je oštra retorika poslanika Srpske radikalne stranke o štrajku glađu i žeđu lidera SNS Tomislava Nikolića

Poslanica Šešeljeve SRS Vjerica Radeta kazala je da je Nikolićev štrajk glađu i žeđu "farsa", da to znaju svi građani Srbije i da je Nikolić otišao u bolnicu da se "izležava i pravi komediju". Radeta, koja je za Nikolića kazala da je "cirkuzant koji se izležava pred kamerama i glumi štrajk", navela je da su svi, pa i oni u SNS shvatali da je zamenik predsednika naprednjaka Aleksandar Vučić "nasankao" Nikolića jer "želi da ga se što pre politički otarasi".

Vlasnik medicinske dokumentacije: Aleksandar Martinović, SRS
Photo: FoNet/Božidar Petrović

Prema njenim rečima, Nikolić svaki dan izgleda sve "bucmastije jer ga očigledno dobro hrane i poje" i da se SNS bavi ubeđivanjem da Nikolić ne prima infuziju. Radeta je upitala ko bi mogao onako da se ponaša ako ne pije vodu i da mu se čak ni usta nisu osušila i poručila da su Demokratska stranke i SNS "zapravo potpuno isti - dve strane evropske medalje". Ona je kazala da je Nikolića, koji od subote štrajkuje glađu i žeđu, juče posetio i biznismen Milan Beko da bi "video da li mu je propala investicija".

Zamenik šefa poslaničke grupe SRS Aleksandar Martinović pročitao je, kako tvrdi, medicinske nalaze za koje je rekao da ukazuju da je Nikolićevo stanje dobro.

star
Oceni
4.30
Ostali članci iz rubrike Vesti
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak