Srbija Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (14)

Hakerski napad na e-novine

Sporne slike

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Igra za čitaoce: Pronađite Ratka Kneževića
Igra za čitaoce: Pronađite Ratka Kneževića
Photo: e-novine

Priče o „Duhanskoj mafiji“ i „Nacionalu“ i zaveri protiv Zorana Đinđića, uz tužbu advokata Srđe Popovića protiv Vojislava Koštunice, predstavljaju veliki problem za one koji su u svemu tome učestvovali – pa je korišćenje KHG logotipa već standardna šema u hakovanju neprijatelja

U subotu 11. decembra, oko 14 sati, sajt e-novina ponovo je napadnut od strane „kosovskih hakera“ koji su, gle, ovog puta bili fokusirani samo na fotografije u prvom nastavku feljtona o – čuvenom Ratku Kneževiću (tekst „Lijepi Gringo iz Nikšića“). Umesto slika Kneževića, Đukanovića, Toni Blera, Lepe Brene i Aleksandra Tijanića – pojavio se logotip KHG (Kosova Hackers Group).

Zanimljivo je da pomenuti Ratko Knežević, očigledno uznemiren zbog feljtona o njemu, ovih dana na sve strane šalje preteće sms poruke i e-mailove; očigledno, priče o „Duhanskoj mafiji“ i „Nacionalu“ i zaveri protiv Zorana Đinđića, uz tužbu advokata Srđe Popovića protiv Vojislava Koštunice, predstavljaju veliki problem za one koji su u svemu tome učestvovali – pa je korišćenje KHG logotipa već standardna šema u hakovanju neprijatelja. Hakeri su se javili sa IP adrese 92.138.245.213, sa France Telecom – Orange, iz Strazbura.

Uprkos hakerima, drugi nastavak feljtona o Ratku Kneževiću već je objavljen.

star
Oceni
4.66
Ostali članci iz rubrike Vesti
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak