Srbija Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (1)

Vučić sa Levijem

Izraelci imaju projekat za Beograd

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Photo: Zoran Žestić/Tanjug

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa izraelskim ambasadorom Josefom Levijem, a na sastanku je, između ostalog, predstavljen projekat izgradnje hotela i kongresnog centra sa pratećim sadržajima u Beogradu

Projekat je predstavio ambasador Ejtan Bencur koji zastupa kanadsko-kineskog investitora, zainteresovanog za njegovu realizaciju.

Bencur je rekao da bi po završetku prve faze radova bilo zaposleno 2.000 radnika, dok bi po kompletiranju projekta za tri godine posao dobilo još 3.000 radnika.

Vučić je rekao da su u Srbiji dobrodošli strani investitori koji se u poslovanju pridržavaju zakona naše države i da bi, ukoliko kanadsko-kineski investitor, Vlada Srbije i Grad Beograd nađu zajednički interes, predloženi projekat bio važan za napredak Beograda i Srbije.

Levi je istakao da strani investitori prepoznaju da se u Srbiji stvara povoljno poslovno okruženje i da ih je sve više zainteresovanih za ulaganja.

Vučić  je upoznao Levija sa aktuelnom ekonomskom situacijom u Srbiji i pozitivnim rezultatima ekonomskih mera srpske Vlade, a Levi se zahvalio premijeru na velikom doprinosu unapređenju odnosa Srbije i Izraela.

star
Oceni
2.82
Ostali članci iz rubrike Vesti
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak