Srbija Tema
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (37)

Luković piše Bojani M.

Long hej summer

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Luković mi upropastio odmor: Protest Bojane Maljević
Luković mi upropastio odmor: Protest Bojane Maljević
Izvor: lolamagazin.com

Srećna EU-LOTO dobitnica od svega 569.458 eura za tri, tobož filmska projekta, otišla je na zasluženi odmor, na more. Na njenom tviteru koji nikad ne spava piše: “Konačno mirna noć. Bez bure. Lepo će se spavati, ovde. Laku noć”…

Odoh da se odmorim od Lukovića: Nisu to nikakve pare - avion, more, tviter, Erdogan
Izvor: twitter

Draga Bojana,

Površno čitajući vaše tvitove, slutim da vam je na moru i odmoru neporecivo dosadno. Odnekud, od tamo gde ne duva bura, brinete šta se dešava u Beogradu (“Ako EU bude otvorila poglavlja 23 i 24 pre no što se reši bar slučaj #Savamala dobiće Erdogana u Srbiji. Već ga ima, ali tek će da ga vidi); šta ćete sad na pustoj plaži kad su otvorena poglavlja 23 & 24 za srpskog Erdogana? Što odmah ne prekinete odmor, zar ne vidite zlo cenzure koje se nadvilo nad slobodnim filmskim radnicima?

Mrzi me da čitam vaše značajne političke analize u 140 karaktera, dovoljno mi je da čujem šta o Stanju Nacije kaže biznismen iz Vranja Vukašin NUNS Obradović, vaš sudrug iz paćeničkih EU-fondova.

Dok sam ronila, smislila sam, hej: Maljevićka se prska
Screenshot

Nego, upozoriše me moji tajni agenti koji su vaši lažni followers, da ste mi učinili veliku čast i pomenuli me u čak tri literarna teksta koja vi svečano zovete tvitom.

Zašto i na moru mislim na njega, hej: Bojana, EU tužbalica
Screenshot

Znam, oprostite što sam vam pokvario godišnji odmor i matursku proslavu EU-granta tekstom “Pola miliona evra nisu nikakve pare”, znam da ste povređeni jer se otkrilo da stvarno 569.458 eura nisu nikakve pare, jer, eto, imate i za more i za tviter i za buru i za mirnu noć kad možete da me sanjate.

Brčkam se, a tužna sam: Bojanče, hej, tihuje nad sudbinom bivšeg e-novinara, hej!
Screenshot

Iz vaših summertime dijagnoza saznajem da sam nekad bio, hej, novinar Petar Luković, hej, hej, a onda sam postao ovo “vulgarno neduhovito zlo?”. Pa, zar su 569.458 eura, hej, razlog za ljutnju?  Osećam da se ne kupate, čim pišete o meni sedeći na kamenčićima koje vas žuljaju: “Da, ali logički akcenat je na novinar. Bio je, hej, NOVINAR, kapiraš? Pravi novinar! Tužno”. Reći ću samo: hej! Kapiraš?

I, samo nešto da pitam: da li bih, hej, i dalje ostao novinar da nisam napisao tekst “Pola miliona nisu nikakve pare”?

Sluteći da ćete mi odgovoriti “hej”, šaljem vam na more jedan zvučni pozdrav u vašu čast; grupu Steam i pjesmu “Na Na Hey Hey Kiss Him Goodbye”.

star
Oceni
3.64
Ostali članci iz rubrike Tema
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak