Srbija Tema
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (2)

Pismo iz Dubaija

Ako je mogao Isus, zašto ne možete i vi?

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Izvor: www.canadiancatechist.com

Bili ste spoj tačnih informacija, preciznih komentara, briljantne analitike, šarma i tako originalnog humora i satire. Može se reći najmanje šest u jednom i tu niste imali, jednostavno, premca!!! Ako bih sada ja malo bio analitičan došao bih do zaključka da hoće da Vas ugase jer se prije svega pored Vas svi osjećaju nekako ružno, inferiorno i intelektualno nemoćno, što se mora priznati i nije baš mali grijeh! Znači, ima dosta "i do Vas" i negdje ste izgleda morali "popustit"! Čak ste u nekim satirama za mediokritete ostali nerazumljivi, što sam video iz nekih komentara, što govori da ste postavljali lestvice malo više pa ste i tu gubili neke čitaoce, što je i komercijalni grijeh

Dragi Petre,

Vijest o zatvaranju e-novina me zatekla na odmoru i mogu ti reći veoma rastužila. Ne bih volio pisati nekrolog, ali kako sam razumeo ovo je ipak kraj e-novina bar u ovom obliku. Prosto da čovjek ne povjeruje da neko ovako kvalitetan ima toliko neprijatelja i s lijeva i sa desna, gore, dole, polu gore etc. Toliko ciljanih i sinhronizovanih tužbi govori da se radi o ubistvu sa predumišljajem! Očigledno da smo ti mi kao čitaoci bili od "slabe vajde"!

Nisam bio aktivan kao komentator (dva puta sam pokušao da se registrujem, ali nije išlo pa sam odustao), ali sam Vas pratio redovno, a tebe lično još od Ferala. Nekada sam učestvovao i sa skromnim donacijama, pa me i to činilo sretnim kada vidiš da ima puno čitalaca kojima je stalo do tvojih neprevazidjenih novina! Ja lično više čitam stranu štampu, ali ako želim nešto sa naših prostora to ste bili vi i ponekad ovlaš 2-3 druga portala. Ostalo zaista vrijedja inteligenciju i navodi na povraćanje!

Photo: Azazel

Bili ste spoj tačnih informacija, preciznih komentara, briljantne analitike, šarma i tako originalnog humora i satire. Može se reći najmanje šest u jednom i tu niste imali, jednostavno, premca!!! Ako bih sada ja malo bio analitičan došao bih do zaključka da hoće da Vas ugase jer se prije svega pored Vas svi osjećaju nekako ružno, inferiorno i intelektualno nemoćno, što se mora priznati i nije baš mali grijeh! Znači, ima dosta "i do Vas" i negdje ste izgleda morali "popustit"! Čak ste u nekim satirama za mediokritete ostali nerazumljivi, što sam video iz nekih komentara, što govori da ste postavljali lestvice malo više pa ste i tu gubili neke čitaoce, što je i komercijalni grijeh! 

Sve u svemu, da ne bih dužio, obraćam ti se sa molbom da ako se i ugasite da me bar preko e-maila obavjestite ako budete negdje "vaskrsli" da Vas mogu pratiti na nekoj drugoj adresi. Ako je mogao Isus, zašto ne možete i Vi? Pa i Vi ste čudo!!! Pa ako ne mogu svi, bar Sveti Petar!!!

Srdačan pozdrav od vjernog čitaoca iz Sarajeva na 22-šnjoj privremenoj adresi u Dubaiju,

Kemal

star
Oceni
4.45
Ostali članci iz rubrike Tema
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak