Srbija Tema
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (9)

Sommelier Živković

E-novine, đubre i kanalizacija

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Sve je to zbog lošeg vina: Živković Zoran, politička gorušica
Sve je to zbog lošeg vina: Živković Zoran, politička gorušica
Photo: Stock

Predsednik vinske udruge koja se predstavlja kao „Nova stranka“, s gorkim okusom u ustima setio se e-novina u inspirativnom intervjuu za pitko „Vreme“. Naravno da je zaboravio da je upravo u e-novinama imao prvi interview kad je formirao ovu tekuću partiju; naravno da je zaboravio kako je hvalio e-novine; naravno da je zaboravio da je i kutiju vina podario tadašnjim e-prijateljima. Kad se ispostavilo da je Nova stranka samo privatno preduzeće za promociju predsednika, digli smo ruke od Živkovića koji je to, očigledno, teško podneo. Uveren da je vodeći opozicionar i Čovek Koji Će Podići Srbiju Na Noge, Živković je u svom monologu za ljupko „Vreme“ ubacio Zorana Đinđića, Bebu Popovića, Aleksandra Vučića i e-novine. Apsolutno dobitna kombinacija! Tamo gde su Popović, Vučić i Luković – tamo mora da je diktatura! Živeli, Zorane!

Lukoviću, pazi se: #Nish, Otpor živi
Photo: @ZoranDirektno

A, evo šta je Zoran Živković rekao u najnovijem broju "Vremena":

ZA SVE JE POPOVIĆ KRIV: Beba Popović nije štitio delovanje Zorana Đinđića ni kada je Zoran Đinđić bio živ. Kao šef Biroa za komunikacije Vlade Srbije, Beba Popović je katastrofalno radio i najgori PR svih vlada od Petog oktobra do danas imala je vlada Zorana Đinđića.

JA SAM KOLEKTIVNI IGRAČ KOJI NIKAD NIJE IMAO LIČNI, VINOGRADARSKI INTERES: Zapravo, to je bila kontinuirana negativna kampanja. Beba Popović je solo igrač za svoj groš i taj će da služi bilo koga ako od toga ima bilo kakve koristi.

PACOVSKI E-KANALI KROZ KANALIZACIJU: To radi i dan-danas na najprljaviji način svojim kanalima kao što su E-novine i kroz ostalo đubre i kanalizaciju nečega što se teško može nazvati novinarstvom.

RECI TO, ŽIVKOVIĆU, AKO SMEŠ, POPOVIĆU LIČNO: Tu je i taj njegov institut sa dvojicom pismenih ljudi koji ne radi ništa nego troši budžetske pare da bi balkanski autokrata ispao još lepši.

OKUSIO SAM LJUBAV U ČAŠI ISPRAVNOSTI: Sadašnji posao Bebe Popovića nije da ubedi građane u ispravnost Vladine politike; Beba Popović je angažovan da natera Srbe da vole Vučića.

JOŠ KAD BIH ZNAO DA KAŽEM ONO ŠTO MISLIM, OTISNUO BIH SE ZAUVEK NA OPOZICIONI PUT VINA: On ne samo što hoće da bude najmoćniji i najpametniji, on hoće da ga volimo (nepismeni Živković ne precizira tko je ON: Popović ili Vučić; in pravopis veritas Nove stranke – i Vučić sit i Beba na broju).

star
Oceni
2.84
Ostali članci iz rubrike Tema