Srbija
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (916)

Ničim izazvana manija veličine: Zoran Milanović, lupi čim zine

Vučić: Milanović nije načisto ko je tu "orao"

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Metafora neodgojenog stvora: Zoran Milanović, hrvatska noćna mora
Metafora neodgojenog stvora: Zoran Milanović, hrvatska noćna mora
Photo: Stock

Najnovija izjava u svemu nedoraslog hrvatskog premijera Zorana Milanovića o tome da je Srbija tek dosadna “muha”, a Hrvatska impozantni “orao”, nije mogla da prođe bez upadljivog zajebavanja sa srpske strane, što je hrvatski političar bez političkog i kućnog odgoja, svakako zaslužio

Upitan za komentar povodom doumereno glupave i mestimično idiotske izjave hrvatskog premijera Zorana Milanovića, njegov kolega, srećom samo po funkciji, a ne po pameti, srpski premijer Aleksandar Vučić istakao je da ne želi da odgovara na uvrede šefa hrvatske vlade.

„Nisam srećan zbog izjava koje više govore o drugima nego o nama. Predsedniku vlade Hrvatske na to da smo mi ’muve', a oni ‘orao’ neću čak ni da odgovorim“, rekao je Vučić.

Premijer je rekao da bi voleo da su se članovi srpske vlade uzdržali s tim u vezi, ali i da razume njihovu reakciju posle izjave Milanovića, tim pre što je Dačić duhovito poentirao: “Samo pazite da ne bude kao u onom filmu – ‘Orao pao’”.

A kad se već nisu uzdržali članovi srpske vlade, Vučić nije odoleo da i sam ne napenali trenutno najvećeg balkanskog bezveznjaka, rekavši: “Bilo mi je zabavno što je Milanović, kada je govorio o odnosu muve i orla, morao da objasni prisutnima ko je orao, a ko muva“.

star
Oceni
3.05
Ostali članci iz rubrike Srbija
Tagovi