Marširaćemo Beogradom!

image

Srbijanski ekstremisti sabrani u fasci di combattimento i njima slična menažerija najavili su bahanalije u Beogradu, 10. decembara. Pod radnim nazivom "Nikad granica s Kosovom i Metohijom", ujedinjeni velikosrbijanski ološ (UVO) najavio je da će njihove falange i čopori prodefilovati centralnim beogradskim ulicama, protestujući zabrinuti zbog najave uspostavljanja ozbiljne granične kontrole na pojedinim prelazima između Srbije i Kosova, koji su do sada služili za šverc svega i svačega iz jedne u drugu zemlju, kao i enormno bogaćenje kriminalaca iz severnog dela te države

Zabrinuti zbog najave uspostavljanja ozbiljne granične kontrole na prelazima koji su do sada služili za šverc svega i svačega iz Srbije u susedno Kosovo, kao i enormno bogaćenje kriminalaca iz severnog dela te države, ujedinjeni velikosrbijanski ološ, za sitan groš, odlučio je da se usprotivi odlukama organa sopstvene države u pokušaju ugrožavanja njenog funkcionisanja, kao i bezbednosti svih građana. Tetošeći agresivan stav prema demokratiji i osnovnim civilizacijskim vrednostima, samim tim i boljoj budućnosti svoje države i sugrađana, ekstremisti tvrde da se "Srbija se umiriti neće dok granica ne padne", obaška, ekslicitno priznavši realnost na terenu u vezi međa između Srbije i Kosova.

Photo: Biberche

Fašističke bahanalije zakazane su za ponedeljak, 10. decembar, u 17 časova. Zbor je ispred partijske prostorije kleropolitičke organizacije Srpska pravoslavna crkva (SPC) Saborne crkve. Velikosrbijanski čopor kretaće se na potezu Predsedništvo Srbije-Vlada Srbije-Ustavni sud, u pravcu platoa ispred hale Svetog Save, gde će se, kako nalaže običaj u ovakvim i sličnim prilikama, fešta okončati, a gulanferi otpuzati u svoje jazbine.

Ekstremisti su u sklopu propagandnih aktivnosti plašili pristojne građane Beograda svojom pojavom, nutkajući im flajere po centru grada, a postavili su i internet prezentaciju za potencijalnu klijentelu, gde se kao tobožnji razlog za bahanalije navodi to da "Vlada Srbije otvoreno krši Ustav" te da stoga "neće da budu upisani u istoriju kao oni koji su ćutali i sedeli dok su spoljni i unutrašnji neprijatelji povlačili granicu sa Kosovom i Metohijom".

"Za 100 godina će se znati ko je ustao, digao glas i usprotivio se. A – znaće se i ko nije. Na kojoj strani ćete biti vi? Kako će vas zapamtiti istorija? Potomci?" - navodi se između ostalog u fašističkoj pozivu-kletvi, i potom navodi da su se oni, UVO, već opredelili.

Organizatori opskurnih bahanalija, a kako piše na pomenutom sajtu, između ostalih su klerofašističke bande Dveri i zabranjeni Obraz, fašističke falange Naši i 1389, virtuelna stranka vaskrslog belog orla Mirka Jovića, ultradesničarsko glasilo Novi Standard, izvesni zavetnici, zatim, nije Džekil već - Žekim, i sličan velikosrbijanski kurta&murta i radojica&milojica.

Na Facebook stranici "Nikad granica s Kosovom i Metohijom", od osnivanja iste pre pet dana, sabralo se tek oko tri stotine članova.

Takođe, urađena je i odgovarajaća propagandna video-instalacija. Ovde, upozoravamo odrasle čitaoce da sklone decu dalje od ekrana prilikom pregledanja opskurnog uratka. Prinesite i lavor, za svaki slučaj.