Srpske zemlje s pevanjem i pucanjem!

image

Mada je od završetka rata na prostorima bivše Jugoslavije prošlo već petnaest godina, njegove razorne posledice osećamo i danas. Mržnja koju je Miloševićev režim prosuo po Hrvatskoj i Bosni mitingovanjem i navodno spontanim ustankom, brzo se pretvorila u strašan obračun sa svima koji nisu podržavali stvaranje Velike Srbije. Iza užasnih prizora rata, ostalo je na hiljade video zapisa koji govore o najstrašnijim danima, kad se slavio zločin, a ubice nazivale herojima. Vođena idejom da se ništa ne sme zaboraviti, redakcija e-novina pokreće video-serijal u kojem ćemo, slikom i rečju, podsećati na učesnike u nezapamćenom zločinačkom poduhvatu

Photo: Stock

NAJBIZARNIJI RATNI VIDEO – MARTIĆ, PAROH JASENOVAČKI I POMAHNITALE ŽENE S PEVANJEM I PUCANJEM: Nakon svih ratnih strahota, čini se da smo sve videli i da sve znamo. Ipak, ostao je sačuvan video-zapis koji svojim kolektivnim ludilom predstavlja istinskog šampiona. Čega sve tu nema: Martić lupeta o zajedničkoj državi Svih Srba, neko uniformisano lice preti napadom na Zagreb, starije žene u alkoholisanom stanju, grupno pucanje i vrištanje. Kolosalno pomračenje uma!

 

 

OLIVER MANDIĆ PRETI IZBEGLICAMA IZ KRAJINE: Prijatelj Željka Ražnatovića Arkana stigao je u tzv. Srpsku Krajinu da odatle poruči lokalnim „pičkama“ da dođu i brane srpske zemlje, a ne da se sede po beogradskim kafićima. Još jedna propagandna akcija za Arkanovu „Dobrovoljačku gardu“.

 

NINO BRAJOVIĆ U VUKOVARU LAMENTIRA O BUDUĆNOSTI: Nekadašnji ratni reporter Radio Televizije Beograd, docnije čak predsednik Udruženja novinara Srbije, danas direktor iste firme – ujesen 1991. razgovarao je sa nekoliko dobrovoljaca u porušenom Vukovaru. Obratite pažnju na luda Brajovićeva pitanja i još luđe odgovore. Da se ne zaboravi!

 

KULTURA I TRADICIJA SRPSKOG VOJEVANJA U ALKOHOLU: Negde u kamenjaru Krajine 1995, valjda na obodima Dinare, u prirodi, srpski dobrovoljački đilkoši– mortus pijani – pokazali su kako izgleda kad Srbin u uniformi slavi. Evo ovako.

 

RUŠIMO EKSKLUZIVNO ZA GLEDAOCE TV TITOGRAD: Ima li veće sreće za crnogorskog rezervistu od mogućnosti da pred tv kamerama sruši aerodromski toranj na Ćilipima? Nema. Proverite zašto.