Kultura Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (87)

Lukovićeve e-kolumne na jednom mestu

Jutro u banci i druge priče

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Jednu sebi, jednu rođacima, jednu prijateljima: Višestruki poklon i podrška
Jednu sebi, jednu rođacima, jednu prijateljima: Višestruki poklon i podrška
Photo: radio016.co.rs

Vreme praznovanja i pratećih darovanja je prošlo ali zbirka kolumni Petra Lukovića "Jutro u banci i druge priče" ostaje zauvek! Knjigu možete kupiti u redakciji, lično ili pouzećem, kao i u knjižarama Algoritma u Zagrebu i Splitu, te u knjižari BuyBook u Sarajevu. Kupovinom ovog i drugih izdanja Levog krila neposredno pomažete opstanak e-Novina i u Novoj 2013. godini. Mnogaja ljeta!

Montaža: Baćić & Azazel

Zbirka sadrži odabrane kolumne koje je Petar Luković pisao za e-Novine od osnivanja našeg malog jeretičkog portala pa do savremenog doba.

Tekstovi su tematski i hronološki podeljeni u osam urnebesnih poglavlja: Jutro u banci * Špijun u uhu: Tajni transkripti * Troprsti predsednik, šestoprsta država * Šaljem pismo, ljubavnici nismo * Prisluškivanje Srbije: dahći me nježno * Posecite Srbiju, trula je * Tužbe od službe: Šta čekate, što me ne uhapsite? * Erotske poslanice Snežani Malović.

"Jutro u banci i druge priče" je hronika naše propasti, dnevnik političkog ludila na 300 strana, seciranje moćnika i klovnova koji nam godinama rade o glavi (i to za naše pare), ali i kratka istorija borbe e-Novina protiv uzurpiranog pravosudnog sistema Srbije. Sve pod sloganom: Humorom protiv zla!

* Knjigu Petra Lukovića možete kupiti lično kod autora, u redakciji e-Novina (Knez Mihailova 42, III sprat, stan 6), radnim danima i subotom od 12 do 17 sati. Čitaoci kojima redakcija e-Novina nije usput, knjigu mogu poručiti mejlom: petar.lukovic@e-novine.com

Cena knjige u prodaji je 1200 dinara; čitaoci koji knjigu kupe od autora, u redakciji, imaju privilegovani popust od 20 odsto.


star
Oceni
4.19
Ostali članci iz rubrike Vesti
Tagovi