Kolumna Petar Luković
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (8)

Ruska peta kolona, malo popizdela na Vučića i Lukovića

Kosmopol i Srbin.info protiv e-novina

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Mnogo ih nerviraju: Šarmantni Luković i šarmantni Vučić zajebavaju IQ invalide
Mnogo ih nerviraju: Šarmantni Luković i šarmantni Vučić zajebavaju IQ invalide
Izvor: srbin.info

Pod dramatičnim naslovom “Pao na najniže grane: e-novine brane Aleksandra Vučića” nekakav banjalučko-šumski blog “Kosmopol” pokušao je da se osvrne na tekst Marka Matića “Između tabloidnih spletki i ‘prijateljskih’ intriga”, poručujući Vučiću da je dotakao dno života čim e-novine nalaze način da objasne pokušaj njegove kriminalizacije. Kako bi dočarali sav užas kohabitacije, četnoliki putinovci iz “Kosmopola” ilustrovali su svoj tupoidni tekstić prigodnom fotografijom na kojoj su Petar Luković i Aleksandar Vučić zajedno, u tv emisiji na Pinku. Naravno, ustreptali ruski sajt Srbin.info nije mogao da odoli da dva šarmantna muškarca, Vučića i Lukovića, ne stavi na svoju naslovnicu, uz nebuloznu pričicu sa “Kosmopola”, poentirajući valjda da je Vučić samo marioneta u rukama zloglasnog Lukovića… Ukratko, krasno je kad te ne ljube četnici iz Šumske i putinoidi sa Srbin.info!

Putin je ovo odobrio: Špijuni sa Srbin.info prenose Šumnjake, naređenje iz Moskve
Izvor: srbin.info

Šta seru omladinci iz Šumske?

SA 60 ODSTO PODRŠKE STVARNO JE U STRAHU ZA VLAST: Da je Aleksandar Vučić u strahu za svoju vlast može se videti na svakom koraku, a to najbolje dokazuje broj medija koje je aktivirao u svoju odbranu.

ŽELJKO CVIJANOVIĆ ŠUMNJAK I NJEGOV NOVI STANDARD BRANE VUČIĆA – JE LI KOSMOPLOV/KOMSOMOL UOPĆE PRI DODIKOVOJ SVIJESTI:  Pored već standardnih poput Informera, Pinka, Alo-a, portala Novi Standard i Srbija danas u odbranu premijera Srbije na sebi prepoznatljiv način stao je i portal E-novine.

E, VALA STE RAZUMELI NASLOV, DO KURCA: U ponedeljak je na portalu E-novine objavljen tekst pod nazivom „Između tabloidnih spletki i ‘prijateljskih’ intriga“ u kojem se Aleksandar Vučić brani od, kako se već i iz samog naslova može zaključiti, tabloida i lažnih prijatelja.

Zašto ste tako visoki: Ruski ambasador Čepurin antropološki radoznalo pita urednika ruskoguznog portala Srbin.info Dejana Petra Zlatanovića da li je to njegov najniži nivo visine ili je stvarno - patuljak, idealan za Putinov vrt 
Izvor: srbin.info

KAD SE ŠUMNJACI TUPO SMIJU, BUKVA UMIRE OD TUGE: Da li stvarno Vučiću radi neko „o glavi“ od njegovih saradnika je apsolutno njegov problem jer je on te ljude okupljao i davao im moć i funkcije na kojima se danas nalaze, ali ono što izaziva smijeh je navodni razlog E-novina zašto razni mediji žele smijeniti Aleksandra Vučića sa premijerske funkcije:

Može li niže: Dejan Petar Srbin Zlatanović, 141 cm, gromada u antičkoj ljepoti visine
Izvor: srbin.info

CITAT IZ TEKSTA MARKA MATIĆA KOJI BEZUSPEŠNO POKUŠAVAJU DA PROVALE: Poslednji, potpuno neuverljivi, pokušaj kriminalizacije predsednika Vlade Srbije od strane perjanica tabloidno-mafijaške domaće medijske scene, predstavljao je kulminaciju višegodišnje otrovne kampanje protiv Aleksandra Vučića i njegove politike, koja je otpočela onog trenutka kada je domaćim kriminalno-tajkunskim krugovima postalo jasno da se aktuelni premijer ne šali i da je zaista čvrsto rešen da srpsko društvo postavi na zdrave temelje.

DA PREPRIČAMO ZA NEPISMENE ŠUMNJAKE, JER ONI NE VOLE REČENICE DUŽE OD TRI RIJEČI – MILE VOLI DISCO: Naravno, u nastavku teksta E-novine su morale da brane svoje prijatelje sa Zapada.

IMA LI NASTAVKA POSLE NASTAVKA, MNOGO JE VAŽNO DA E-NOVINE MRZE NAŠE RUSE:  U nastavku teksta E-novine upozoravaju Aleksandra Vučića na „rusku petu kolonu“ koja lažno optužuje da se iza svega krije  Zapad i da žele Srbiju približiti Rusiji, što bi po njima bilo pogubno.

+++

I, nema više. Tko je hteo da sazna šta e-novine (u nastavku) pišu, mogao je samo da zaljubljeno gleda zajedničku sliku Vučića i Lukovića, te da zaključi da su “Kosmopol” i Srbin.info još uvek na najnižim granama evolucije. Sporo to ide među Šumnjacima, jebiga! Negde između Kosmopola i vola.  

P.S. Ovaj masakr od pismenosti prenosimo u šumolikom originalu s Dodikovog Kosmopola. Gramatika je odustala!

star
Oceni
2.31
Ostali članci iz rubrike Petar Luković
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak