Kolumna Petar Luković
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (17)

Predlog za izvršenje: Snežana Malović - mrtva, a leti

Pljačka e-novina

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Sutkinja Dželetović dobro zna šta su e-novine: Snežana Malović, nalogodavac
Sutkinja Dželetović dobro zna šta su e-novine: Snežana Malović, nalogodavac
Photo: Stock

Zbog teksta „Mudrovanja Legijinog promotera“ u kojem smo 2012. pisali o karijeri Stojana Drčelića, nekadašnjeg novinara Nina, danas antivladinog blogera, pre par godina sa našeg računa skinuto je blizu 200.000 zbog duševne boli dotičnog. Kad se činilo da je Drčelić otišao na đubrište istorije, stiglo je novo rešenje o izvršenju; na račun izvršnog poverioca Stojana Drčelića, sa adresom Godominska br. 5. Beograd, valja uplatiti više od 100.000 dinara zbog troškova parničkog postupka, troškove izvršnog postupka, troškove advokata, troškove postupka... Povrh svega, određuje se da sajta skinemo tekst „Mudrovanja Legijinog promotera“, što su svojim odlukama potvrdile sudije Vesna Dželetović-Cucić i Zorica Jašarević, e-novinama odavno poznate kao kadrovi Snežane Malović. Da li se to Boris Tadić vratio, a nama nije javljeno?

Krije se iza Dželetovičkine suknje: Stojan Drčelić, legionar
Photo: dvaujeban.rs

Uvek je neprijatno da vam saopštavamo da e-novine nemaju para; sedimo jutros kao ad hoc kolegijum da shvatimo da nas jebe PDV, jebu nas računi za internet-mrežu, jebu nas stari dugovi, jebu nas novi dugovi – a, onda u redakciju uđe sudski izvršitelj koji već s vrata vreba pogledom na propale kompjutere, sve vrteći glavom da li će ih sve zajedno utopiti za 200 evra.

Za ovu redakciju, pokloniti Stojanu Drčeliću 900 evra – isto je kao kad bi The New Times platio 900.000 dolara nekom lokalnom ludaku. Budući da je Stojan Drčelić deklarisani antivladin blogger koji sa pomahitalim Mihailom Medenicom deli blogić pod imenom „Dva u jedan“, više nije pitanje golog novca koliko odluke suda da retardiranom desničaru i čoveku koji je radio u listovima za veličanje Legije – šaljemo pare koje nemamo.

Sutkinje Dželetović-Cucić i Zorica Jašarević nisu anonimna imena za e-novine; Dželetovićka je bila jedan od heroja svih pravnih e-procesa, prepoznata po pravnim ekscesima i zanimljivom vođenju postupka sa osnovnom idejom da su e-novine uvek krive; u procesu sa Drčelićem, drugarica Dželetović odbila je da pozove glavnog urednika da svedoči, mada je baš glavni urednik pustio tekst o visprenom Drčeliću; ovaj Malovićkin kadrovik samo je primer kako Snežana Sneki nije mrtva – nestala, ali leti predlozima za izvršenje.

Drčelić se Dželetovićkom piše: Malovićka, masturbacija kosom
Photo: BETA/Vladimir Milovanović

Kako ćemo platiti Drčeliću, ne znam; moguće je da ne platimo uopšte; neka zamrznu račun, neka obore e-novine, možda me Dželetovićka uhapsi i proba seksualno da me iskoristi, kao zamenu za cash.

Možda imamo novog ministra pravde, ali imamo sudije koje to ne priznaju; mnogima od njih još uvek je Snežana Malović šefica i ljubav i ds veza i poslednja nada.

Baš kao i Drčeliću; taj prljavi novinarski human-veš koji se danas prodaje kao „disident“ nije ništa drugo do plaćenička Victoria’s Secret ponjava sa vučjom srpskom zastavom; gnom koji će stotinak tisuća dinara shvatiti kao svoju pobedu.

Ne znam kolika je Malovićkina večernja tarifa, ali valjda će biti dovoljno; ako ne bude, neka doda Medenica. Jebačina, rekao bi DS, ne može da čeka!

star
Oceni
3.91
Ostali članci iz rubrike Petar Luković