Srbija
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (41)

Serbia Open 2010

Đoković otvorio spomenik samom sebi!

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Dinastija u šetnji: Family Đoković u inspekciji
Dinastija u šetnji: Family Đoković u inspekciji
PHOTO: Srdjan Stevanovic / novakdjokovic.rs

Otvoreno prvenstvo Srbije u tenisu prekinulo je svaku vezu sa zdravim razumom. Pre početak turnira inspekcijska komisija u sastavu: otac Srđan, majka Dijana, brat Marko i Novak Đoković, obišla je u subotu sportski kompleks na Dorćolu i izrazila zadovoljstvo postignutim rezultatima strica Gorana. Posebno ih se dojmio spomenik Novaku Đokoviću u natprirodnoj veličini! Mali korak za srpsko vajarstvo, veliki korak za Đokovićevo ludilo!

Spremni za dubl: Novak & Novak
PHOTO: Srdjan Stevanovic / novakdjokovic.rs

Porodična komisija je sa zadovoljstvom konstatovala da je sve spremno za teniski “spektakl” u Beogradu, a Novak Đoković je najavio da će učiniti sve kako bi odbranio prošlogodišnji naslov. Dobro je da Verdasko nije pozvan.

“Pre Rolan Garosa igram na još dva turnira, prvo u Beogradu, a onda u Madridu, na kojima ću se spremati za finiš sezone na šljaci. Srbija open je veoma važan za mene i bitno mi je da na tom turniru ostvarim što bolji rezultat. Znam šta javnost očekuje od mene, pošto sam u Beogradu najbolje rangirani teniser”, izjavio je Đoković

Sportsko-kulturni događaj dana, sa primesom istorijskog trenutka za naš grad, privredu, turizam i antologiju bizara, bilo je otkrivanje spomenika Novaku Đokoviću, srpskom Vitezu kako ga je krstio beogradski Press. Pored teniskih terena na Dorćolu, u natprirodnoj veličini i odeždi kineskog vojnika, srpski vitez “Nole Nacionale” postao je jedan od preko 7.000 ratnika prvog kineskog cara Ćin Š' Huanga.

“U poslednja dva meseca imao sam mnogo problema sa alergijom i disanjem, ali i dalje imam dovoljno vremena da uđem u top formu”, požalio se Đoković na tradicionalne zdravstvene probleme, ni ne sluteći da problem možda izaziva prašina od terakote.

***

Podaci o umetniku koji je izradio skulpturu za sada nisu poznati redakciji e-novina. Naši izveštači sa terena će se potruditi da dođu do ove značajne informacije.

star
Oceni
4.29
Ostali članci iz rubrike Srbija
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak