Entertainment Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (3)

Ruska DSS misao

Patrijarh Irinej radi za NATO

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Straße staffel: Sturmabteilung "Vidkun Koschtunitza"
Straße staffel: Sturmabteilung "Vidkun Koschtunitza"
Photo: nasisrbija.org

Demokratska stranka Srbije (DSS), sudeći po pojedinim navodima koji su se pojavili u javnosti, ušla je u otvoreni sukob sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC). Preko svog jurišnog odreda Naši, falange iz sastava srbijanskih borbenih snopova, iz memljivog DSS kombija huli se šakom i kapom na ono u šta su se Koštuničini sledbenici do skoro zaklinjali kao najsvetije - SPC. S tim u vezi, evidentirali smo nekoliko nebuloznih citata iz proruske političke kategorije Nova kvislinška DSS misao (NKDM)

Jalova propaganda: Vođa bez naroda
Jalovost kao fundament: Vođa bez naroda
Photo: Goran Necin

Jurišnici falange Naši iz sastava srbijanskih fasci di combattimento dobili su najnoviji DSS zadatak koji podrazumeva napade na lidera klerikalno političke organizacije Srpska pravoslavna crkva (SPC) Miroslava Gavrilovića, partijsko ime Irinej, i funkcionere SPC.

Prva otvorena optužba pala je na Gavrilovića i SPC glede izlaska na lokalne izbore kada su spcovci dozivali pameti srpsku nacionalnu zajednicu u susednoj Republici Kosovo, prvenstveno one sa severa te države.

Fašisti su tom prilikom optužili SPC da je postala, kako kažu, "saučesnik podržavaju protivustavnu i nezakonitu politiku režima po pitanju Kosova", kao i to da se Gavrilović "uključio  u sprovođenje tog istog briselskog sporazuma". Inače, sporazum kojim se Srbija nepovratno približila modernim i demokratskim državama Evropske unije trn je u kvislinškom oku srbijanskih ruskokolonaša koji javno agituju u smislu - Srbija, ruska gubernija.

Malo potom, na sajtu srbijanskih ekstremista Naši, objavljen je još jedan rodoljubivi atak na kleropolitičku organizaciju SPC, čime je svojevrsni rat između partije Vidkuna Koštunice i SPC, a preko fašističke bande Naši, polako uzima maha.

Naime, posle vesti da će lider SPC navodno odlikovati ministra bez portfelja Aleksandra Vulina, DSS sturmabteilung postavlja ingeniozno koštuničavo pitanje Gavriloviću, a između redova i samima sebi: Kada će posthumno biti odlikovani i Sultan Murat i Adolf Hitler?

"Patrijarh Irinej je postao glavni čovek za sprovođenje NATO plana 'promene svesti kod Srba' i glavni kreator 'neopatriotskog' modela srpskih heroja, pa tako oni koji Vidovdan nazivaju i javno promovišu 'praznikom poraza' i koji trguju državnom teritorijom za 'virtuelne datume' dobijaju ordenje Svetog Save, a oni koji pozivaju na borbu za Kosmet pravdom, istinom i pravom bivaju marginalizovani i ocenjivani nerealnim ekstremistima i neprijateljima države Srbije", glasi najnovija optužba iz proruske političke kategorije Nova kvislinška DSS misao (NKDM).

U zaključku, fašisti ištu da Gavrilović napusti lidersku poziciju u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

star
Oceni
3.90
Ostali članci iz rubrike Vesti