Entertainment Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (2)

Italija: Firer Davidović u predizbornoj kampanji

Musolini iz Novog Sada

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Šteta što su ga pustili: Goran Davidović u policijskoj pratnji
Šteta što su ga pustili: Goran Davidović u policijskoj pratnji
Photo: rts.rs

Poznati srbijanski fašista Goran Davidović, popularni „Firer“, ovih dana usred Italije lobira za svoje nacističke prijatelje; glede ovog srećnog događaja, Davidović je ispisao stranice dnevnika koji u celini, ali sa podlim e-međunaslovima prenosimo sa neuglednog Foruma srpskih patriota

Stvarno, ličimo: Erotsko otkriće Gorana Davidovića
Photo: Stock

UPOZNAJ NAS, FIRERE, SA TVOJIM POLNIM AKTIVNOSTIMA: Pozdravljam sve članove i čitaoce Foruma srpskih patriota. Ovog vikenda boravio sam u Veroni i Vićenci pa sam želeo da ukratko upoznam posetioce našeg foruma o svojim aktivnostima.

SVE MOJ DO MOGA: Na poziv mog prijatelja Pjera Puskijava sa još nekoliko Srba bio sam gost na skupu Progetto Nazionale gde je predstavljen program pred predstojeće izbore u Italiji. Grupa ljudi okupljenih oko Progetto Nazionale na predstojećim izborima će imati svoju listu za poslanike i senatore iz regije Veneto . Pjero i njegovi saborci će pored toga podržati stranku La Destra (La Destra) koja može da postigne dobre rezultate na italijanskim izborima i kao što se svi nadamo uđe u novu desničarsku vladu. Ova grupa nacionalnih revolucionara iz ugašene stranke Fiamma tricolore ima podršku i mnogih drugih italijanskih nacionalističkih udruženja među kojima je i svima nama poznati Veneto fronte (VFS).

A TAKO SAM ŽELEO DA ME ZAGRLI GRADONAČELNIK FLAVIO: Na skupu koji je na neki način bio sednica predizbornog predstavljanja, govorili su mnogi ugledni nacionalisti i naši prijatelji, da pomenem samo kandidata za senatora Bruna Ćezara, i kandidata za poslanika Manuela Negrija. Iako je bio najavljen kao gost, skupu nije prisustvovao gradonačelnik Verone Flavio Tozi. Gradonačelnik je prvo javio da će kasniti ali se na kraju nije ni pojavio pa ga nisam upoznao ovaj put, a o njemu sam čuo mnogo toga lepog. Iako je iz stranke Lige za sever, gradonačelnika su tokom reizbora podržali naši saborci u Veroni, a Pjero Puskijavo ima sa Severnom ligom lepu saradnju.

KALAJIĆ GA PROBUDIO IZ KOME: Veliki srpski prijatelj Pjero Puskijavo u svom govoru nije propustio da pomene Srbe, da se meni lično zahvali na prisustvu a Srbima na primeru patriotizma koji smo davali i još dajemo celoj Evropi. Nije zaboravio da pomene i Dragoša Kalajića koji mu je bio prijatelj i koji je uticao na njegovo političko buđenje.

Davidović sanja: Italiji treba novi Il Duce iz Novog Sada
Photo: Stock

AKO TREBA, I ORUŽJEM: Nakon skupa ostao sam u razgovoru sa mnogim drugim Italijanima koji su pitali kako mogu da pomognu Srbima na Kosovu i Metohiji, ali ne samo kroz humanitarnu pomoć nego i da se čvršće povežu sa srpskim nacionalistima u zajedničkoj borbi.

A UVEČE, GDE SI BIO, MOJ FIRERU: U toku večeri boravio sam u Vićenci gde sam upoznao mnoge Srbe, a oni su me informisali o situaciji u njihovom gradu i uopšte u srpskoj dijaspori u Italiji.

JEBE NAS NENAORUŽANI FOLKLOR: Zbog postojanja samo folkornih udruženja, i odsustva pomoći iz Srbije, mnogi Srbi u Vićenci smatraju da Srbima koji žive u Italiji hitno treba novo udruženje Srba koje će kroz patriotizam i prave akcije i manifestacije osvetlati obraz srpskim nacionalistima u Italiji.

* Ovo fašističko štivo u italijansko-srpskom originalu prenosimo sa Foruma srpskih fucking patriota

star
Oceni
1.94
Ostali članci iz rubrike Vesti
Tagovi