Entertainment Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (3)

Nakon dvije godine

Novi album Bambi Molestersa

Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Nakon albuma grupe The Strange i mnogobrojnih nastupa u zemlji i inozemstvu do 2007., Bambi Molesters su sa singlom 'As the Dark Wave Swells' najavili izlazak novog, istoimenog albuma

CD/LP 'As The Dark Wave Swells' naći će se u prodaji od 8. veljače u izdanju Dancing Beara. Bambi Molesters s 11 novih pjesama slušatelje vode na novo i drugačije putovanje.

Album, snimljen u Zagrebu tijekom proljeća i jeseni 2009, producirao je Chris Eckman. Nove pjesme donose potpuno svjež i energičan zvuk Bambi Molestersa. Nastavljajući s mjesta na koje su stigli hvaljenim ''Sonic Bullets / 13 From the Hip'' iz 2001, sigurno nadograđuju svoj jedinstveni stil. Zvuk i dojmljiva atmosfera pjesama obogaćeni su gostovanjima nekoliko domaćih i inozemnih glazbenika.

Već u travnju album ''As the Dark Wave Swells'' za europsko će tržište objaviti nezavisna izdavačka kuća Glitterhouse Records i Bambi Molesters uvrstiti među svoje hvaljene izvođače poput 16 Horsepower, The Walkabouts, Willard Grant Conspiracy, Hazeldine, Monster Magnet i ostale.

Promocija albuma 'As the Dark Wave Swells' bit će održana 26. veljače u prostoru Teatra &TD.

The Bambi Molesters su surf rock band iz Siska, koji već niz godina gradi karijeru na inostranom tržištu. Najveći uspjeh do sada bio je nastup na turneji R.E.M, gde su se pojavil kao predgrupa. Bambi Molestersi su Lada Furlan Zaborac - bass gitara, Hrvoje Zaborac - bubnjevi, Dalibor Pavičić - gitara i  Dinko Tomljanović - gitara.

star
Oceni
5.00
Ostali članci iz rubrike Vesti
Tagovi