Entertainment Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (6)

Pitajte i vi svog predsednika

Jedan čovek, jedna zemlja, jedna televizija, jedan predsednik

Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Kako lepše začiniti kraj uspešne godine nego uz jednog i jedinog predsednika i jednu i jedinu javnu kuću. Po treći put ove godine, ako računamo gostovanje u emisiji Svedok, na RTS-u moći ćemo da uživamo u razgovoru sa predsednikom

U najavi se kaže ovako: Na kraju 2009. godine, ali i na kraju decenije koja je bila vreme ekonomske i društvene tranzicije, građani Srbije mogu da postavljaju pitanja predsedniku Srbije Borisu Tadiću.

Predsednik će na pitanja građana odgovarati uživo, u utorak, 29. decembra, od 21.15 na prvom programu RTS-a, u emisiji Srbija pita predsednika.

Kako živimo i dokle smo stigli na putu u Evropsku uniju, koliko smo zadovoljni reformama i njihovim pravcem, šta radimo dobro, a šta loše, šta nas raduje, a šta tišti, kakva nam je ekonomija, politika, sudstvo, odnosi sa susedima i svetom, parlament, samo su neke od tema mogućih pitanja građana.

Građani pitanja mogu da postavljaju na telefone: 011/32-40-015 i 011/32-41-060 i na elektronsku adresu srbijapita@rts.rs

Telefonska pitanja ne mogu biti duža od 30 sekundi i snimaju se automatski.

Prvi put, građani mogu pitanja da pošalju i u video formatu, snimljena kamerom ili mobilnim telefonom. Video klipovi i MMS poruke mogu se slati na istu elektronsku adresu kao i obična pitanja, srbijapita@rts.rs

Pitanja se mogu postavljati pre i za vreme emisije, a ekipa novinara RTS-a će ih pregledati i razvrstavati. Nastojaćemo da sva bitna pitanja koja građane interesuju budu postavljena u emisiji.

Dakle, sve što ste želeli da znate o budućnosti Srbije pitajte predsednika i reći će vam se. Povedite računa da je ipak kraj godine i da ne opteretite predsednika besmislenim temama.

star
Oceni
2.16
Ostali članci iz rubrike Vesti
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak