Entertainment Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (20)

Saša Janković, polni zaštitnik

Ja, organ, kontrolišem

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Mlohavi organ vas prati: Saša Janković, zaštitnik viagre
Mlohavi organ vas prati: Saša Janković, zaštitnik viagre
Photo: BETA/VLADIMIR GOGIĆ

Iz kancelarije wannabe-predsednika Srbije, Saše Jankovića, javlja se danas e-novinama mailom izvesna Tanja Rakić (mob.tel: 064-8768530). Piše dete Tanja: “Poštovane kolege, u prilogu je obaveštenje Zaštitnika građana o službenom prisustvu na današnjem protestu u Beogradu. S poštovanjem, Tanja Rakić”. Tanja, nesrećnica, ne ume da objasni o kojem je protestu reč. Srećom po Beograd, prethodno stiglo pismo Patkica koje najavljuju revolucionarni skup pod duhovitim naslovom “Beograd nije Mali”, koji kao da je smislio Draža Petrović, pa sad znamo gde tonight ide Saša Janković, za šta nas – u redakciji koja prestaje s radom za devet dana – svečano zabole Qurac na Vodi. Ali, nismo mi skotovi: objavljujemo priopćenje u celini gluposti

Sex In The City: Janković i Šabić, zaljubljeni organi
Photo: Miloš Jelesijević/Tanjug

ON ĆE PRATITI ODVIJANJE, A ŠTA AKO STIGNE RAZVIJANJE: Zaštitnik građana Saša Janković službeno će pratiti odvijanje protesta u Beogradu koji je najavljen danas za 18 časova.

POKAŽI SVOJ MI ORGAN: Na taj način ovaj organ će po sopstvenoj inicijativi neposredno kontrolisati i podržati ostvarivanje prava građana na izražavanje i okupljanje…

E, MOJ SAŠA: …nakon što su u provladinim medijima građani koji protestvuju zbog kršenja zakona i utvrđene opstrukcije državnih organa u slučaju rušenja objekata u Savamali označeni kao strani plaćenici i rušitelji sopstvene države.

Za platu koju Saša Janković prima već osam godina (prosek: 5.400 evra), ovo što je napisao vredi trostruko; Organ će pratiti odvijanje, Organ će kontrolisati, Organ će omiltaviti.  

Najpoznatiji couple Srbije: Janković/Šabić, dva srca, jedna Patkica
Photo: mc.rs

Srećom, Bojana Maljević snima TV seriju o Saši Jankoviću (dobila grant EU). Samo da bude seksa u odvijanju i organu. Nadamo se da će erotsku ulogu imati neodoljivi Rodoljub Šabić.

Drugi organ, ista priča.

star
Oceni
2.78
Ostali članci iz rubrike Vesti