Entertainment Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (7)

Leonardo Dikaprio u ulozi Vladimira Putina

Američki glumac hoće sve teže uloge

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Izvor: latercera.com

Američki glumac Leonardo Dikarpio, koji briljira u avanturističkom trileru "Povratnik", za koji je dobio Zlatnog glubusa i nominaciju za Oskara, izjavio je da bi voleo da glumi ruskog predsednika Vladimira Putina

U intervjuu koji je dao nemačkom listu Velt am zontag povodom premijere "Povratnika" u Nemačkoj, 41-godišnji glumac je rekao da bi to bila njegova dosad najveća uloga. "Putin je veoma, veoma, veoma interesantan. Voleo bih da ga glumim", rekao je Di Kaprio, dodavši da bi trebalo snimiti više filmova o ruskoj istoriji koja je bogata događajima dostojnim Šekspira.

Veruje se da bi mu ta uloga bila jako teška. Putin je opasan igrač, a naizgled izuzetno bezizražjna ličnost. "Lenjin bi, takođe, bila interesantna uloga, a voleo bih da glumim i Raspućina", naveo je on.

Dikaprio je imao priliku da se upozna sa ruskim predsednikom iz prve ruke: on i Putin su se sreli na konferenciji o ugroženim sibirskim tigrovima koja je održana 2010. u Sankt Peterburgu.

Holivudski glumac, kome se sa ulogom neustrašivog trapera Hjua Glasa konačno, nakon pet nominacija, ozbiljno smeši nagrada Američke filmske akademije, opisao je sebe tokom posete Rusiji kao "napola-Rusom", dok ga je ruski predsednik nazvao "mužikom" (istinskim muškarcem).

U međuvremenu, ruski filmski studio "Lenfilm" saopštio je da priprema film o Vladimiru Iljiču Lenjinu, te da bi Leonardo Dikaprijo mogao da glumi vođu Oktobarske revolucije. Ruski reditelj Vladimir Bortko je, sa svoje strane, poručio da bi voleo da snimi film s Leonardom Dikaprijem. "To je sjajan glumac koji može da glumi šta god poželi. Sa zadovoljstvom bih snimio film s njim u glavnoj ulozi", naveo je on.

star
Oceni
4.50
Ostali članci iz rubrike Vesti
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak