Entertainment Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (8)

Dr Olga, Putinovka

Crtaći su seksualno razvratni

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Imam utisak da me je jebao Roadrunner: Olga Četverikova, žrtva crtanih penisa
Imam utisak da me je jebao Roadrunner: Olga Četverikova, žrtva crtanih penisa
Photo: TASS

Proruski sajtovi poput “Stanja stvari” ili “Intermagazina” nisu mogli da propuste hit; pomahnitala, a retardirana dr Olga Četverikova, docent na katedri istorije i politike Evrope i Amerike, koja, očigledno, o svekolikom pravoslavnom penisu sanja decenijama, totalno je pukla u nejebici obrazovanja, pa je našla krivca za svoj seksualni poraz: New Age, crtane filmove, seksualni razvrat, tv serije, transhumanizacija vagine. Udri, Olga!

Kibiorg mi dirao vaginu: Dr Olga u ruskoj suzi
Photo: TASS

RECI, SESTRO, ŠTA JE TO NEW AGE: „Nju Ejdž“ je jezgro okultizma, umreženo, gde dolaze sve ostale sekte koje su aktivne na Zapadu i u našoj zemlji. I usput, slučaj Sodome – sve se i dešava u ovom svetu okultizma.

NEMOJ DA SEREŠ, OLGA, A ŠTA JE GLOBALNI CILJ: Globalni cilj nije samo da kontroliše čoveka, ali, na primer, jeste Prefarbale u pojedinim zemljama.

ČULA SI I VEROVATNO PROBALA NAJNOVIJU TEHNIKU: Najnovija tehnika jeste, pre svega, seksualno obrazovanje. Ovo je uvođenje različitih modela razvrata kroz njih.

KAKO SE ŠIRI JEBAČINA, RECI NAM, PRAVOSLAVKO: Propaganda ide putem filmova, preko crtanih filmova, kroz emisije – tzv. serije, razne šou-rijalitije, to je generalno ključna tačka.

KAD IZVADIM KURAC IZ LEŽIŠTA, ŠTA ONDA DA RADIM: Uključite TV – podivljala primitivizacija ljudske svesti, i – što je najvažnije – neosetno uvođenje ovog tolerantnog odnosa prema razvratu. Na nivou kulture – tzv. pop kulture – to je prisutno već duže vremena.

IMA LI NEKOG DA SE SUPROSTAVI TOM RAZVRATU: Obrazovanje je bastion odvraćanja nekim pristupima Globalnog obrazovanja. Ovde mnogo zavisi od nastavnika, odnosno od pojedinaca. Jer, čak i ako se nešto nalazi u školskom udžbeniku ili programu – nastavni proces i dalje, u velikoj meri, zavisi od ličnosti nastavnika.

BRINE LI TE NEŠTO, OLGICE: Postoji ukupno restrukturiranje čoveka. To je ono što mi zovemo Transhumanizovani projekat, kada osoba – korak po korak – prelazi od humane u post-humanu. Ovaj projekat je Transhumanizacija, time se bave NASA, DARPA, vodeće američke obaveštajne agencije.

Menjaju nam svest preko new age patuljaka: Olga u horroru veličine
Photo: Goran Necin

PIČKA IM MATERINA, ŠTA IM JE CILJ ZAPADNJAČKI: Cilj je ukupno restrukturiranje čoveka, jednostavno rečeno, oduzimanje identiteta osobe, duhovne suštine. Čovek može biti u potpunosti doveden pod kontrolu kada ne sluša samo svoj um nego prihvataju tuđu volju i um. Neophodno je da se pokori osoba na ovom nivou – na nivou volje – i da se transformiše u post-ljudsko biće puno različitih čipova, ljudske-kiborg svesti i integrisanja u jednu informacionu mrežu koja je povezana sa nukleus mrežom, i preko nje da se u potpunosti kontroliše čovečanstvo.

ZAJEBANO, PRIZNAJEM, IZGLEDA DA SMO MI PRAVOSLAVCI  PORAŽENI: Uništavanje obrazovanja danas ide veoma dobro. Prvo, uništili su osnovne škole, a zatim srednju školu – izgradili su „globalno obrazovanje“, a zatim uklonili „krov“ – Akademiju nauka, a sada, kada je sve bilo pripremljeno, nadgradnja je razbiti predškolsko obrazovanje.

ŠTA JE REZULTAT TOGA, ŠTA UČE MALI RUSI: Kao rezultat toga, realnost je da naša deca ne uče ruske bajke i ruske pesme u ruskoj književnosti, nego „Harija Potera“ i slično.

Olga je opijum za narod: Transuhumanizacija je uvek bolja
Photo: EPA/SYED JAN SABAWOON

MORA DA POSTOJI NEŠTO NAJGORE: Najgora stvar je što se ovo uvodi u ranom detinjstvu, sada imamo čak i predškolsko vaspitanje koje se smatra kao korak kontinuiranog obrazovanja. To sada nije vaspitanje, ovo je predškolsko obrazovanje, a između obrazovanja i formiranja ličnosti (vaspitanja), značajne su razlike. Predškolsko obrazovanje – deca od tri meseca do sedam godina! To znači da dete od tri meseca ima aktivnu ulogu u izboru sadržaja svog obrazovanja, to je napisano u standardu – zamislite to?!

USRALI SMO SE OD STRAHA U E-NOVINAMA, DAJTE OBJASNITE DA MAKAR PUTIN RAZUME: U stvari, to je politika segregacije, pod maskom globalizacije, komercijalizacija čovečanstva koje naglo pada u nivou razvijenosti i nad kojim se primenjuju tehnike smanjivanja populacije kroz razne metode i tehnike, ima ih mnogo opisanih, dok se čekaju uslovi da elita preuzme kontrolu i ostvari svoje nehumane projekte.

 *Ovo kvazinaučno proseravanje našli na đubrištu sajtova Stanje stvari i Intermagazin

 

star
Oceni
3.47
Ostali članci iz rubrike Vesti
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak