Entertainment Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (17)

Analno srpstvo

Hoćemo ruske baze!

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Braća od kojih se povraća: Rusko govno uvek ima golootočki ukus
Braća od kojih se povraća: Rusko govno uvek ima golootočki ukus
Izvor: facebookreporter.org

Ovdašnje rusofilsko ludilo ušlo je u metastazu peticijom “građana Srbije za osnivanje vojne baze Ruske Federacije na teritoriji Republike Srbije”. Očigledno, više nije samo reč o Petoj koloni, već o ortodoksnim staljinistima zbog kojih bi, veruju e-novine, valjalo odmah napraviti Goli otok, bez obzira što Srbija nema more! Prenosimo tzv. Peticiju u polnoj celosti, tek da se uverimo gde obitava rusofilski mozak pod oznakom “Made in Russia”

Družba za kurac: Logo za masturbaciju
Izvor: facebookreporter.org

OVO NAM JE VLADO PUTIN REKAO DA OBAVEZNO NAPIŠEMO: Svedoci smo naglog širenja islamskog fundamentalizma širom Bliskog Istoka i Evrope i neuspeha zapadnih zemalja NATO alijanse da kontrolišu pretnju od islamskog terorizma, za koji su najistaknutiji primer Isis i Al Kaida.

KOLJU NAS, SILUJU I PRODAJU NAŠE POLNE ORGANE VEĆ 20 GODINA: Organizacije poput Al Kaide dejistvuju na Balkanu, posebno unutar Srbije i u njenom bliskom okruženju, već 20 godina, putem vršenja masovnih pokolja, ubistava, silovanja, pljački, prodaje srpskih ljudskih organa i proterivanja nevinog stanovništva iz svojih domova, kao i putem terorističih aktivnosti vebhabizma na područiju Raške od ranih 90-ih do danas nad srpskim civilima na teritoriji Srbije.

ČIM PADNE RUSKI AVION, PALA JE SRBIJA: Napad od strane Republike Turske, članice NATO-a, na Rusiju – obaranjem ruskog vojnog aviona koji nije pretio teritoriji Republike Turske, već teroristima u Republici Siriji, vodi do zaključka da NATO ili jedna od njenih članicaa podržava i na strani je navedenih terorista.

Da Srbija bude ruska opština: Putinova mapa
Izvor: Facebook

GRANIČIMO SE SA MUSLIMANSKIM ZEMLJAMA, RECIMO SA HRVATSKOM I MAĐARSKOM: Mi građani Republike Srbije, koji imamo očigledna iskustva sa takvim terorističkim grupama i graničimo se sa neprijateljskim muslimanskim zemljama i regionima unutar, kao i oko naše države građana Srbije, možemo samo da zaključimo da NATO ne može, nije u stanju ili neće, da zaštiti naš suverenitet, slobodu, kulturu i način života.

SHEISSE SHEISSE MEIN TAUBE WEISSE: Na osnovu navedenih činjenica mi, građani Srbije, zahtevamo da se Vlada Srbije, u ime nas građana, konsultuje sa Ruskom Federacijom oko uspostavljanja ruskih vojnih baza širom Republike Srbije radi zaštite našeg stanovništva i teritorije.

*Ovaj debilno nepismeni, pomahnitali trash prenosimo sa nepismenog, pomahnitalog ruskog špijunskog portala FejsbukReporter

star
Oceni
3.86
Ostali članci iz rubrike Vesti
Tagovi