Entertainment Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (19)

Amfilohije u dijalogu sa Svevišnjim

Bog nas još voli čim nam šalje poplave

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Risto Sotona, stojeći: Dobre su poplave, ne može narod bespućem
Risto Sotona, stojeći: Dobre su poplave, ne može narod bespućem
Photo: www.mc.rs

Na promociji ruskog izdanja knjige „Ljetopis novog kosovskog raspeća“ mitropolit crnogorsko-primorski Risto Radović naglasio je da je bombardovanje Kosova bilo samo početak agresije na države Evrope i Azije, pa i na Ukrajinu i osudio odluku Crne Gore da uvede sankcije Rusiji. Nije zaboravio ni Končitu Vurst, a malo je objasnio i poplave u regionu, tvrdeći da je Gospod on our side

Poljubac za Sotonu Rista: Conchita, dear
Photo: TANJUG

Ovu Radovićevu knjigu objavila je „Svetigora“, a suizdavač je Ruski institut za strateška istraživanja. Predgovor su napisali bivši ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin i ruska estradna istoričarka Jelena Guskova, a na promociji u Medija centru, govorio i dr Aleksej Timofejev iz Instituta za noviju istoriju Srbije

Pred jedva desetak posetilaca, Amfilohije je rekao da je NATO na Kosovu i Metohiji 1999. godine „u ime odbrane od genocida -počinio genocid“ i naglasio da je u Crnoj Gori „ogroman pritisak i propaganda“ za ulazak u NATO. On smatra da je bombardovanje Kosova bilo samo početak agresije na države Evrope i Azije, pa i na Ukrajinu i osudio je odluku Crne Gore da uvede sankcije Rusiji.

Sklonili se od kiše: Prisutni u Medija centru, očajni
Photo: www.mc.rs

„Spaljivanje 40 ljudi u Odesi je direktan nastavak nacifašističkog ognja zapaljenog 1943. godine“, zaprepastio je Amfilohije duhom odsutne na predstavljanju ruskog izdanja knjige „Ljetopis novog kosovskog raspeća“. On je istakao da je to štivo, između ostalog, svedočanstvo o porušenih 150 hramova na Kosovu i na hiljade domova, te o nekoliko stotina hiljada prognanih. Istom prilikom, Risto R. je otkrio da se nad Srbima vrši genocid već 600 godina!

Amfilohije je na skupu između ostalog kritikovao pobedu transrodne Končite Vurst na Evroviziji i najavu održavanja parade ponosa u Beogradu.

Ja sam žrtva genocida već 600 godina: Risto Sotona, multiupload žrtva
Photo: www.mc.rs

Mitropolit smatra i da vremenske neprilike u Srbiji, Republici Srpskoj nisu slučajne. „Ovo nije slučajno, ovo je opomena, ali očigledno da nas Bog još voli čim nam šalje takve opomene, kao što je i Srbiji poslao, jer  poplave, između ostalog, podsećaju narod da ne može bespućem“.

Ko ima živaca, slobodnog vremena napretek, a sklon je samoubistvu, ovde može da pogleda snimak ovog Sotoninog cirkusa.

star
Oceni
2.72
Ostali članci iz rubrike Vesti
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak