Entertainment Vesti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (10)

Teritorijalni virus zahvatio Srbadiju

I Severna Mitrovica traži deo Ukrajine

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Primer za ugled: Da čitav svet bude lijep kao mitrovački most
Primer za ugled: Da čitav svet bude lijep kao mitrovački most
Photo: Stock

Nakon što je tzv. Vlada tzv. Republike Srpske Krajine u večnom izgnanstvu izvolela zatražiti delove Ukrajine u obliku SAO Slavjanoserbije, iz severnog dela Kosovske Mitrovice stigao je zahtev da se u Ukrajini nađe jedno parče SAO države i za njih... Saopštenje u formi ultimatuma prenosimo u gumenim rukavicama; očigledno, tema o srpskim teritorijama u Ukrajini pretvara se u opštenarodnu zarazu...

Satanista koji je oterao Srbe: V. I. Lenjin
Photo: Stock
STREPNJA IM JE VEĆA OD PAŽNJE: Srbski narod iako okupiran i pod konstantnim raznim oblicima pritiska, ne zaboravlja svoju rusku braću. Pratimo sa velikom pažnjom i strepnjom događaje u veštačkoj tvorevini Ukrajini i radujemo se svakoj pobedi ruskog naroda.

MI, SRBI IZ MITROVICE, GEOPOLITIKU IMAMO U MALOM PRSTU: Mi smatramo da jedini mogući način za mirno rešenje ukrajinske krize (koju je izazvao Zapad) federalizacija Ukrajine i zbog toga dajemo potpunu podršku narodu jugoistočne Ukrajine.

TI DIVNI DANI MILOŠEVIĆEVSKIH SAOPŠTENJA: Naše su misli i molitve sa narodom Odese, Donjecka, Harkova, Luganska, Nikolaeva, Hersona, Zaporožja, Dnjepropetrovska, Kirovograda… Svim srcem podržavamo otpor ruskog naroda ukrajinskom fašizmu i nacizmu. Iskreno se nadamo da će vlast Ruske federacije podržati i pomoći svoj narod u Ukrajini i zatražiti da Zapad pod hitno povuče svoje agente i plaćeničke bande iz Malorusije i Novorusije.

SATANISTA LENJIN OTEO SRBIMA SRCE UKRAJINE: Takođe smatramo da je konačno došlo vreme da se obnovi autonomija Novo Srbije u Kirovogradskoj oblasti i Slavenoserbije u Luganskoj oblasti, koje je ukinuo satanista Lenjin 1918. godine. Obnoviti autonomiju Nove Srbije koja je nastala kao deo Rusije i pod međunarodnim garancijama koje je dala Ruska država 1751. godine kada su Srbi iz Austrijskog carstva prešli u Carevinu Rusiju i tamo se nastanili u Novorosijskom kraju u sadašnjoj Hersonskoj oblasti od reke Dnjepra (Dnepr) do reke Sinjuhe (r. Sinюha).

Ovako će se voziti u SAO Slavenoserbiji: Slalom, drvo i gume
Photo: TANJUG
ŠTA BI NAM FALILO DA IMAMO SAO SLAVJANOSERBIJU POD PUTINOVOM ČIZMOM: Obnova autonomije Slavjanoserbije koja je nastala kao deo Rusije i pod međunarodnim garancijama koje je dala Rusija 1753. godine kada su Srbi iz Habzburške monarhije prešli u Rusku carevinu i tamo se nastanili na prostoru između reka Luganj (reka Luganь) i Bahmut, na desnoj obali reke Severni Donjec (Severniй Donec), na istoku od Dnjepra do stanice Donskih kozaka sa glavnim rejonskim gradom Bahmutom i tvrđavom Bulevskaja (Bulevskaя), kasnije Konstantinograd.

MITROVICA UPOZORAVA ČOVEČANSTVO: Ukoliko se ne prihvate objektivni i na činjenicama zasnovani predlozi ruskog naroda u Ukrajini, doći će do razbuktavanja sukoba i opšteg haosa u celoj Ukrajini, kao što je već slučaj mesecima u Kijevu. Sledeći predlog biće konfederalizacija Ukrajine.

Lepota življenja: Severna Mitrovica, SAO Severni Donjec
Photo: TANJUG
NE PRIZNAJEMO IZBORE U SRBIJI, JER ZAPAD HOĆE DA UNIŠTI SRBE I RUSE: Zapad nema dobre namere i očigledno hoće da instalira svoje satelitske režime po celom svetu i uništi Srbe i Ruse. Zato obaveštavamo ruski narod da vlast u Srbiji, Crnoj Gori, BJRM i BiH nije narodna, nije srbska. Nego se radi o EU režimima koji ne misle dobro ni Srbima ni Rusima. Srbski narod ne podržava režime u Beogradu, Podgorici, Sarajevu i Skoplju. Ti režimi služe EU i NATO, a Srbi hoće u politički, vojni i ekonomski savez sa svojom braćom u Ruskoj federaciji. Zbog nepostojanja prave rodoljubive opozicije koja bi jedinstvena izašla na izbore i srušila režim u Srbiji, narod u velikom broju nije izašao na tek završene i režirane izbore. Zato ova vlast nema prava da predstavlja srbski narod.

OKUPIRAJTE NAS, AKO BOGA ZNATE: Molimo zvaničnu vlast u Rusiji da prestane sa podrškom i pohvaljivanjem NATO vlasti u Beogradu, jer tako ne postižu ništa drugo osim što jačaju naše zajedničke neprijatelje i ponižavaju dva bratska naroda, Srbe i Ruse. Mi smo sa vama, draga naša braćo po veri, krvi i stradanju.

NEŠTO VICKASTO ZA KRAJ: Kosovo je Srbija – Ukrajina je Rusija. Živela Srbija - Slava Rusiji.

NEKA SE POTPISNICI IDENTIFIKUJU: SNO “SRBI na OKUP” Kosovska Mitrovica, NP “Otadžbina”, UG “Stara Srbija”

* Ovo bolesno štivo preuzeto sa sajta Srbi na okup

star
Oceni
4.36
Ostali članci iz rubrike Vesti
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak