Entertainment TV
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (3)

e-TV: "The Grinder" & "You, Me and the Apocalypse"

Rob Lowe za kišne jesenje dane

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Izvor: pmctvline2

Proslavili su ga tinejdžerski filmovi osamdesetih, kada mu je nalepljena etiketa derišta, bogatog i uspešnog, doduše, pratili su ga skandali, a televizija ga vratila u život - najpre "The West Wing" i, nekoliko godina kasnije, "Parks and Recreation", za ljubitelje žanrova bez sapunice. Rob Lowe našao je eliksir mladosti i 2015. se vratio na male ekrane sa čak dve serije, čije su pilot epozode upravo prikazane

Izvor: www.nbc.com

"The Grinder" je debitovala 29. septembra u Americi, na FOX-u i pobrala uglavnom pozitivne kritike. Laka komedija koja obećava dobru zabavu i dug televizijski život autoironično prati TV glumca Deana Sandersona, poznatog po ulozi advokata koji dobija sve slučajeve. Budući da se serija završila i da ne zna šta će nakon uloge života, Dean se vraća u rodni gradić i pomaže bratu, inače pravom advokatu, u rešavanju slučajeva. Sudije i porotnici ionako jedva čekaju da vide omiljenog TV pravnika, potpuno ignorišući prisustvo onog školovanog, ali manje harizmatičnog. Kakvi slučajevi čekaju bratski duo, pokazaće vreme. Sudeći po prvoj epizodi, nećete ništa propustiti ako ne pogledate "The Grinder", ali ako tražite lagani sadržaj koji pak ne vređa inteligenciju i uz koji možete i da se nasmejete, ne zaboravite ovu seriju.

"You, Me and the Apocalypse" premijerno je prikazana 30. septembra na NBC-ju u Americi i televiziji Sky u Britaniji. Na osnovu pilot epizode, ne možemo tvrditi da očekujemo hit, zna se kakva je većina publike, ali da možemo očekivati pametnu, interesantnu i drugačiju seriju, svakako. Nešto više od mesec dana pre sada već izvesnog i apsolutno neupitnog smaka sveta, u životima naših junaka dešavaju se prelomni trenuci. Ima li svrhe tražiti nestalu ženu, tek otkrivenog brata blizanca, ostati u zatvoru, boriti se protiv kriminala, rešavati komplikovane slučajeve i, na kraju krajeva, priznati svakome šta vam je na duši? "You, Me and the Apocalypse" prati živote časne sestre i "đavoljeg advokata" u Vatikanu, kojeg igra Rob Lowe, londonskog bankarskog službenika zaljubljenog u rutinu i nestalu suprugu, njegovog brata blizanca, opasnog hakera privremeno nastanjenog u Moskvi, zatvorenice u Americi... Najveće iznenađenje krije se upravo među njima - Megan Millally, čuvena po ulozi Karen Walker u "Will and Grace", ovom prilikom je otelotvorila američku južnjačku neonacistkinju, i to maestralno. Bez glumatanja i preterivanja, a potpuno originalno, na granici humora i jeze. Nadamo se da će ova serija zaživeti, jer bezbrojni su putevi kojima nas može odvesti. Pretpostavljamo da će ova odabrana grupa, mala ali šizoidna, preživeti sudnji dan i upasti u još veće ludilo. Isprva deluje da je u pitanju komični parnjak "Sense8", pošto prati različite ljude širom planete, ali završiće se, verovatno, potpuno neočekivano, posle apokalipse sigurno. Vredno gledanja, nestrpljivo očekujemo drugu epizodu.

star
Oceni
4.79
Ostali članci iz rubrike TV