Entertainment Tema
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (38)

Šumska, preko telala Rajka, odgovara e-novinama i Peščaniku

Podrepaši, izmećari, jasličari, podgužnjaci

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Misterija razdire Šumsku: Tko je Vesna Lukić i na kojoj stolici sedi?
Misterija razdire Šumsku: Tko je Vesna Lukić i na kojoj stolici sedi?
Photo: Ivan Šepić

Genocidni Šumski Rajh vrlo se uznemirio zbog tribine „Peščanika“ i, kako to obično biva, angažovao teško bolesnog Rajka Vasića da u ime Mileta Dodika nešto poruči izdajnicima sa one strane Drine. Priopćenje izvršnog sekretara Dodikove partije prenosimo u originalnom, genocidnom obliku, obavijeno bodljikavom žicom u obliku međunaslova

Lepše je bez mozga: Autoportret Rajka Vasića, kašalj na kartonu
Autor: Rajko Vasić

VESNA LUKIĆ, WTF: Sva Slobodna Srbija, njihe petoro, Vesna Lukić, Sreten Ugričić, Vesna Pešić, Srđa Popović i Vesna Rakić Vodinelić, okupila se na nekoj tribiničici da objasni javnosti kako su Tadić Mrgudodiktator i Dačić Pendrekomat odveli Srbiju u Crni Mrak Neslobode a sve zbog Tamo neke Genocidne Srpske.

KOŠČICE LOMIM, RUKE MI KRVAVE: Pojašnjavam. Jedna je, ta, Serbija Slobodna. Druga je, sva, Serbija Slobodan. Tužni Skup je izazvao, kasnije, žaljenje što niko u Serbiji nije htio da objavi taj javni snimak radio emisije nepostojećeg radija. Toliko su anemični Tadić i debeljuškasti Dačić uterali strah u koščice Serbije. Malo je čudno da je sva Sloboda stala u petoro a da je sva diktatura ostala u preostaloj Serbiji.

GENOCIDNO PRIZNANJE: Ono što mene zanima jeste činjenica koja je dominirala Tužnim Skupom na Ukopu Bibliotekara. Republika Srpska je genocidna, nastala je na genocidu, posljedica je genocida, ona je usred dve balvan revolucije, Balvan Knin i Balvan Sever Kosova, Srpska je svo zlo srpsko.

REKTALNO JE SRCE ŠUMSKE: Usrana Petorka je, u stvari Prva Petorka e-Govnina. A e-Govnine su simbol sve truleži i užeglosti srpskog bića. Taj kič-intelektuarijum, samozvani intelrektum, jednostavno ne može da podnese bilo kakav srpski uspeh. Pa ni uspeh da je Republika Srpska jedini srpski kolektivitet koji je uspeo da opstane na svojoj zemlji u svim vjetrojebinama rušenja i uništenja SFRJ.

UBIJ, ZAKOLJI, DA TRIBINČICA NE POSTOJI: Taj petočlani savestni buđelarijum zalaže se muslimanskom propagandom o Genocidnosti Srpskog Zametka, kao Stevina Perava mladom detelinom kravljačom. Milion puta su na toj tribiničici u Beogradu rekli da je Srpska Čedo Genocida a da o svim tim događajima, i u Srebrenici, i u BiH uopšte, i o stradanjima Srba na cijeom tom arealu cunamija od Bilogore na jug i na istok, nemaju pojma.

U DUPE ROSNO I SLOBODNO: Uništenje Srba u Hrvatskoj i uništenje Srba u više od pola BiH, na području današnje Federacije BiH, za njih nije ništa. Zločin u Srebrenici je sve. On je važniji od million i po Srba u Republici Srpskoj. Taj milion i po bi oni najradije videli u isparenju, u rasejanju, u Miloševićevim Zavežljaj Kolonama, jebo ih on, to petoro na tribiničici, u dupe rosno i slobodno.

Kletva Rajka Vasića leti ka Srbiji: Sreten Ugričić i Srđa Popović
Photo: Milica Jovanović

SISA SRBOMRZA: Zločin u Srebrenici je Sisa Srbomrza. Na njoj žive podgužnjaci i podrepaši, izmećari, jasličari, ćorkani i prilude srpskog bića. Na toj sisi promovišu svoje lažno slodomozgarenje, svoju demoraldemokratoidnost, svoju cvilicivilizativnost. A ni o jednom pravom problemu Srbije, i Srba uopšte, ni sada ni unazad nekoliko decenija nisu rekli ništa. Sloboda podrazumeva sve. Ne podrazumeva samo da Srpsku jebete u glavu.

POSLE USPEŠNE LOBOTOMIJE, MNOGO SAM DUHOVITIJI: Kao što se Sloboda Serbije ne meri nekim ugričićima. Nije anatomija Serbije Kako je smenjen bibliotekar. Serbija ima mnogo većih problema od nekog Kitonidisa i Utričića.

DON’T TOUCH ME THERE: A Srpsku ne dirajte. Nismo dali da je dira ni Milošević. Sreća da je umro, inače bi i njega priveli kulturi. Da poštuje Srpsku. Vi o Srbima Ovdje ne znate ništa. To što ne znate o Srbima Srbije, to je vaš i njen problem.

KIĆANKE NA FESU: A vi sami, vas petoro i još poneka srbljanovićka, kandićka, lihtašica, uopšte niste problem. Sao ste crne ofucane kićanke na Fesu Saraja. Jah.

* Vlastitu medicinsku dijagnozu Vasića Rajka pod poremećenim naslovom „Petoro slobodnih Srbijanaca, umalo ne rekoh: lakih komada, i genocidna Srpska“, prenosimo u lepoti nepismenosti sa njegovog lobotomiranog bloga, koristeći hirurške rukavice, zbog mogućnosti zaraze.

 

star
Oceni
2.49
Ostali članci iz rubrike Tema
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak