Entertainment Tema
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (799)

Ispovest Ruskinje koja bi volela erotsko bombardovanje

Pičurinu golica srpska bol

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
On je ruski, ali i srpski bol, naročito kad je polunag: Vlado Putin, fetiš na Pičurinu
On je ruski, ali i srpski bol, naročito kad je polunag: Vlado Putin, fetiš na Pičurinu
Photo: Stock

Stalna suradnica zabavnog „FejsBuk Reportera“, izvesna Natalija Pičurina, poznata po seksualnom proganjanju đenerala Mladića, podelila je sa građanima Srbije svoju polno-prezimenjačku bol u tekstu „Moja srpska bol“, a sve spram bombardovanja od pre 16 godina, kad je dotična živela negde u SSSR, radila u laboratoriji i vozila se tramvajem. Njenu tragičnu isposvest prenosimo u najbizarnijim detaljima; kad je bol krenula; kako je otkrila da bahati Amerikanci bombarduju Jugoslaviju; zašto je prvo radila po kući, a tek onda uključila televizor; konačno, zašto crne zmije vole ledeni tuš? Priceless from Pichurina!

Bolje u drugom svetu nego u drugom stanju: Hаталья Пичурина, seks iz laboratorije
Photo: Ratko Mladić
ŽIVJETI KAO PIČURINA U JELJCINOVOJ IDILI: 24. mart 1999. godine za mene je počeo isto kao i svaki drugi dan. Obično jutro, večiti rat sa budilnikom, nedovršenom kafom i tramvajem koji staje na svakoj raskrsnici. A tokom dana – rad u laboratoriji, telefoniranje sinu u nadi da je u školi i da ne juri biciklom po prašnjavim ulicama.

PIČURINU ZABOLE: Moja srpska bol počela je kasno uveče.

ČIM JE OPRALA SUĐE, PIČURINA SE NAŠLA POD BOMBAMA: Završivši kućne poslove i po navici uključivši dugme televizora, našla sam se u drugom svetu. Na vestima su već prikazivali Beograd.

NATALIJA PIČURINA U DRAMOLET UVODI HISTERIČNU NATALIJU PIČURKINU: Sutra ujutru u našu laboratoriju je utrčala moja imenjakinja, mikrobiolog svetskog imena, Natalija P.: „Vi ovde sedite, a Amerikanci bombarduju Jugoslaviju!“

PIČURINA, POD DOJMOM PIČURKINE, POČINJE DA HALUCINIRA: Nekako su odjednom jučerašnji televizijski kadrovi postali realnost… i to takva realnost u kojoj je doktor fizike Francisko Havijer Solana već dao naređenje američkom generalu Vesli Klarku o početku vojne operacije.

Htele da dođu u pomoć Miloševiću, ali zakasnile: Pičurine, kolektivno
Photo: Stock
TOLIKO SMO SE PREJELI DA SE VIŠE U LABORATORIJU NISMO NI VRAĆALI: Nakon pauze za ručak, niko u odeljenju više nije mogao da radi… Jedno po jedno smo trčali u portirnicu gde je kod dežurnog bio televizor.

PIČURINA, A POSEBICE PIČURKINA BILE SU OČAJNE KAD SU ČULE DA SE TOMAHAWK PRVE NOĆI ZABIO STO METARA OD LUKOVIĆEVOG SOLITERA NA ZVEZDARI: Izveštaju o vazdušnim udarima po srpskim gradovima dodata je vest o 18 raketa tipa „Tomahavk“, koje su doletele sa Jadranskog mora.

PIČURINA I PIČURKINA SU OSEĆALE DA JE JELJCIN GOVNO I DA MORA DOĆI NEKI PROĆELAVI PATULJAK IZ KGB-AGENTURE ČIJE ĆE IMI BITI VLADO, A PREZIME PUTIN: U našoj prostoriji je bila neopisiva galama. Jeljcinove demokrate su vikale da Milošević mora istog trenutka da podnese ostavku.

Šta je život bez Pičurine: Vlado Putin, lonesome and sad
Photo: Stock
DUH PUTINA JOŠ ONDA JE SAVLADAO PIČURINU I PIČURKINU: Nacionalisti su psovali Amerikance, vikali na liberale, podsećajući naš višenacionalni kolektiv na „snagu slovenskog duha“.

HODAM MOSKVOM, ŠETAJU MLADIĆI, SVE SE NADAM SRBIN ĆE MI PRIĆI: Komunisti su pričali o herojskim jugoslovenskim partizanima, o snazi beogradske PVO, čvrsto verujući da Rusija neće dopustiti da dođe do rata širih razmera.

Mora da je strašno Beograđanima: Pičurine ćaskaju o mnogostradalnom NATO-bombardovanju
Photo: Stock
KAKO JE TATJANA IPIČURINKA SRUŠILA SNOVE PIČURINE I PIČURKINE:  Jedino je ćutala laborantkinja Tatjana I. čiji je sin u to vreme bio u Groznom. Spuštenih očiju, u kratkoj pauzi naše burne diskusije, ona je tiho rekla: „Ljudi. Osvestite se. Ratovi se ne počinju da bi trajali jedan dan. Ovo će trajati duže … „.

LEDEN TUŠ CRNE ZMIJE OKO ČKAPI ON SE VIJE: Njene reči su, kao ledeni tuš, odnele i poslednje moje iluzije. A u srce se, poput crne zmije, uvukla bol…

PIČURINA PLAČE, PIČURKINA SUZE LIJE: Operacija „Saveznička sila“ je hvatala svoj zamah. Do sledećeg naređenja generalnog sekretara NATO-a ostalo je još 78 teških dana

SEDAMDESET DANA OSAM, NA SOLANU KURAC NOSAM: To su bili dani zajedničkog BOLA koje „civilizovani“ NATO-vci nisu čak ni primetili. Havijer Solana je srećan otac i deda. U Klarkovom ličnom životu je takođe sve „u redu“, i porodica i karijera. Njihove unuke nisu bombardovali, njihove žene nisu plakale nad slikom mrtvih sinova…

Pičurina sanja: Samo da se žrtvujem Srbinu
Photo: Stock
POBEGULJA OD JEVREJSKOG POGROMA NAD JEVREJIMA SVETI SE POGROMU OSIROMAŠENIM URANIJUMOM: I na groblju gde je sahranjen pradeda Veslija Klarka, imigrant iz Rusije koji je pobegao od jevrejskog pogroma, nema grobova srpskih žena koje su u jednom nesrećnom trenu saznale šta je to osiromašeni uranijum.

SVAKI JE UDAR KAO POLNI SUDAR: Većinu vazdušnih udara je pretrpela mnogostradalna Priština (374). Teško su stradali Prizren (232 vazdušna udara), Beograd (212), Uroševac (205) Đakovica (190), Kraljevo i Užice (po 145), Novi Sad (114). Na spisku nema manjih sela i gradova, oni nisu od značaja za statističke izveštaje NATO-a…

NISU GAĐALI McDONALD’S, SVE NAM JE PTIČURINAMA JASNO: Ukupna šteta naneta industrijskim i saobraćajnim objektima u zemlji iznosi više od milijardu dolara. Ali ni jedna bomba nije eksplodirala u oblastima u kojima su bile kompanije koje su makar jednim delom bile u vlasništvu evropskih država.

PRODAJEM DVA AŠOVA ZA JEDNU MISAO IVAŠOVA: Uvek ću se sećati reči mudrog čoveka, general-pukovnika Leonida Grigorijeviča Ivašova: „Napravivši haos na Balkanu, SAD su obezbedile da tu uvek budu prisutne.“

Ako sve propadne, imam zanat: Pičurkina, car-wash velemajstor
Photo: Vladimir Putin-Vlado
PIČURINU PROBADA, PIČURKINU STEŽE ISPOD MREŽE: Hoće li proći ova BOL… Teško je reći …

PIČURINOM NA PIČURKINU: Ali znam sigurno: haos je neodrživa struktura. Pre ili kasnije on će se završiti.

PIČURKINA PREKLINJE PIČURINU: Daj Bože, da to bude što pre!

* Ovo jebačko štivo s navodnom temom glede bombardovanja, objavljeno u poremećenom FejsBuk Reporteru; erotske upadice u obliku međunaslova dobacio Vladimir Kecmanović, povratnik među Ptičurine.  

star
Oceni
3.67
Ostali članci iz rubrike Tema
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak