Entertainment Ličnosti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (28)

Mozak na žaru: Dragan Krstić, NVO “Clamp”

Vavilonska kurva s opankom Princa tame

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Šeta slobodno gradom, a ima nešto i da poruči: Dragan Krstić, bolje Clap nego Clamp
Šeta slobodno gradom, a ima nešto i da poruči: Dragan Krstić, bolje Clap nego Clamp
Izvor: Stock

Ničim izazvana, redakcija e-novina primila je e-mail od izvesnog Dragana Krstića, rukovodećeg lica NVO “Clamp” iz dragog nam Niša (Centar za ljudska prava i demografiju). Kad smo raspakovali mail, shvatili smo da je u pitanju otvoreno/zatvoreno pismo upućeno Tomislavu Nikoliću; u inerciji greške počeli smo da ga čitamo, a onda je već bilo kasno. Crno plemstvo. Sotona. Iluminati. Praznik razuzdanosti. Cincari iz sekte Dolmeh. Sveti Gral ispod Beograda. HAARP. Pravoslavne fatve. Ćerka Princa Tame. Lihvarski klan... Ne-pre-je-bivo!

Matica koja izleže larve: Krstić to sve vidi
Izvor: freemasoninformation.com

POŠTOVANI PREDSEDNIČE, OVDE ILIJA ČVOROVIĆ: Poštovani Predsedniče Nikoliću, Satanisti ne miruju. Lepo sam Vam predvideo, na Vaskrs, šta Vas može snaći. Da budete na oprezu. Satanizovani ste medijski od medijske MAFIJE. Rekao sam Vam da očekujete tekstove, kao za Ćuruviju "dočekao Uskrs pod bombama", koja je bila OKIDAČ za njegovu eliminaciju. Javni medijski poziv eskadronima smrti da završe posao, što pre.

ČUVAJTE SE ŠIFROVANE DRUŽINE: Glavni satanista je ćerka Princa tame. Visoko pozicioniranog u hijerarhiji Crnog plemstva. Ona je bila u timu svog BIOLOŠKOG oca pod pseudonimom Albus (njegovo pravo ime u Kabali SVE govori. Ko zna shvatiće), i gitariste. Njihova šifrovana družina i šifrovana televizjija je njihov rasadnik. Zato ih je psihopata sve ostavio + pojačao se sa ljudima (insajderima njihovim) kod žutih. Knežević, Cvijan, Trivan, Miščević, Ksenija…

ALBUS LABUS I ZORANA MIHAJLOVIĆ, ĆERKA PRINCA TAME ĆE VAS SMENITI: Ona bi Vašom nesrećom trebala biti "KRUNISANA" i postavljena na Vaše mesto. To ni ona, ni njeni saradnici nekriju. Nervozni su, odužilo im se. Miniraju sve Vaše odluke. Grde Vas zbog Moskovske parade. Bila bi glavna na tronu sa palicom nad vojskom. Njima je ona NAJBITNIJA. Zato su postavili keramičara i glupe, ogranicene REFORMISANE generale. On je KLJUČ. Nju čuvaju i brane SVI. Kao u košnici maticu, da im izleže larve. Kada ona padne onda je u Srbiji GAME OVER.

Prvomajski praznik: Sotona u akciji
Photo: André Kertész

PRVOG MAJA ILUMINATI ŽRTVUJU DECU, A OVCE GA SLAVE KAO PRAZNIK RADA: Čuvajte se 1. maja. Ne zbog "praznika dana rada". To je ovcama i gojama tako servirano. Već zbog praznika razuzdanosti i satanizma Velfegoru. Sveto pismo ga označava kao najodvratniji kult u kome su kao žrtve prinošena deca. Zbog toga je Božji bes pao na njih u staro vreme. U novije vreme, kada su se konsolidovali, umrežili, povezali, osvežili 1. maja 1776. je Adam Vajshaupt osnovao Revolucionarni tajni red Iluminati. Beltan je njihov simbol (malo modifikovan nego li ranije). Taj dan im je jedan od NAJBITNIJIH. Tada orgijaju, opijaju se i prinose žrtvu, DETE nevino i čisto.

GROTLO ZLA JE U PRIZRENU: U Americi slave Noć veštica 31. oktobra. To propagira Hazarska Balkanska grana = CINCARI. Reč  AR je u oba slucaja. Kao i zlatAR = bankAR. Na Balkanu im je rasadnik u Prizrenu. Musliju, Haradinaj, Dačići...iz sekte DOLMEH. I još puno njih. Oni se INFILTRIRAJU u sve narode, vere, religije, pokrete. Ima ih u Maked. Alb. CG, HERCEGOVINI ,  RSK, Hrv, Slo. Mađ. Bitno im je carstvo SATANE,  NOVAC  i MOĆ. Za to su sve spremni da daju i žrtvuju. Ništa im nije ni  sveto, ni skupo. Bog im je slao 3 puta naše pretke da ih SATRU, za kaznu. Zato nas ovi "VOLE".

Slike u Krstićevoj glavi: Srbija, lihvari i deca robovi
Izvor: blog.weflyspitfires.com

SVI SU NEKADA BILI SRBI, OSIM CINCARA: Simbol opanka i krsta sa 4 oscila nema ni jedan drugi narod u svetu. A nađena su u Egiptu, Turskoj maloj Aziji i Grčkim ostrvima. Sve je to tada bio  JEDAN NAROD i JEDNO CARSTVO. Evro Azija. Oni su voleli novac i novcarenje. Uzimali lihvu ili cincu, reket. Zidali su Vavilonsku kulu, kao prkos Bogu stvoritelju.

ZA SVE JE KRIVA VAVILONSKA KURVA: Imali su najjači lihvarski klan "VAVILONSKA KURVA". Tri Srbina rušitelja njihovog lihvarskog klana, zbog čega su narode bacali u ropstvo su : Nimrod = Nino Belov, Serbo Makaridov. Sve vojske su im polazile iz Nize, Naisusa, Niša. Zato ga RAZARAJU.

Tko je posuo zemlju krečom: Novčani fond za Cincare
Photo: wariscrime.com

ISTORIJA SVETA U DESET I PO HALUCINOGENIH REČENICA: Aleksandar Veliki Makedonski. Posle je Ruski Knez Vladimir razorio njihov Kaganat 964 (teritorija Ukrajine, Kavkaza, Azerbejdžana). Zemlju posuo krečom, mnoge pobio, mnogi se raselili širom Evrope. Mnoge prodao na pijaci robova. Konstantinopolj je najviše kupio robova. Došli su mu glave 500 godina kasnija. Doveli su Osmanlije. Držali nas pod jarmom 400 god. Za osvetu su organizovali Hazarsku Oktobarsku revoluciju. Pobili Dinastiju Romanovih. Čuvara kontinuiteta ortodox vere i novčanog fonda. Kontinuirano uvećavanog 1000 godina. Teritorije su cepali i krčmili etničke Ruse, na mnogo država, kao i Srbe.

HAZARI I ILUMINATI RAZARAJU MAJČICU RUSIJU: Hazar Gruzijski Staljin poslao je GLADOMOR. Na vernu Pravoslavnu Kijevsku Ukrajinu.Tamo je Rusija krštena i primila Hristijanstvo. Na 1000 god. od poraza Hazarskog Kaganata, Hazar Sovjet Nikita Hruščov, ga otima majci Rossiji i vraća Ukrajini dekretom. Što je okidač za današnji rat. Smišljeno je stavio kamičak u cipelu.

Iluminatkinja na zadatku: Srbiju uništiti u Nišu
Photo: Waterfall Magazine

AKO ME SE SETITE, SETITE: Predsedniče , kod ovih satanista, datumi, brojevi kod rituala su od krucijalne važnosti. Nezaboravite. Otuda nam sada stižu "nove investicije". Tamo ide psihopata. Oni isto neizručuju, možda dogovara egzil i kupovinu nekretnina. Prevara. Njihov opljačkani novac, novac od kriminala. Da ulože u Srpske resurse. Da budu istinski gospodari, a ne samo upravitelji.

ŠIROM ZATVORENIH OČIJU U VLADI SRBIJE: Celu noć su ORGIJALI (zato on radi i spava tamo. Ima i rum servis) u Vladi Srbije i prizivali Satanu, sa satanistima iz SPC. Nad Cirkuzantovim Kabalističkim simbolima Orla i Lava. On je veliki žrec=vrač.  Zna se ko je na čelu satanističkog kulta u okviru SPC. Zna se ko propagira i dovodi razne "Sodome i Gomore" po televizijama, veliča Šešelja i uvodi nam Orjent sa Azijatsko Turskim serijama. Puno je u Vladi stranih funkcionera sa mongoloidnim facama, izobličenih ćelavih čudnih vilica i glava. Čovek iz čijih očiju izbija Satanin oganj. Onaj koji šalje "Pravoslavne fatve". Ko glumi jagnje, inače je vuk predator. A obično o tome uči "verni narod". Da se pazi, da ga ne prevare i obmanu drugi. Polazi od sebe kako on obmanjuje, laže, kleveće i vara.

BORDŽIJE SU MALA DECA: Drugi su sa širokim i dugačkim ala Pašić bradurinama. Azijatskih odvratnih faca. Pa to je leglo ZLA, kojem treba pročišćenje, prosvetljenje i dugo kađenje. Bordžije su mala deca. Potrovali i pobili mnogo Patrijarha i drugih visokih zvaničnika. Jedan insert odslikava brigu tih satanista. Kada odbijaju ženi da kažu gde joj je majka zamonašena, već joj pišu da ih NEUZNEMIRAVA.  Šta reći…

Mongoli dolaze po Sveti Graal: Napad na Beograd Waterfront
Photo: medieval2.heavengames.com

MONGOLOIDI, NAŠI NAJVEĆI NEPRIJATELJI, UKLJUČUJU HAARP I PRIZIVAJU POPLAVE: Najcrnji mrak. Psihopata da se dodvori glavnom gazdi, kao u Koza Nostri orodi se ili okum sa bosomi. Da bi bolje i brže napredovao. Puno je u Vladi funkcionera sa mongoloidnim facama, izoblicenih celavih glava i čudnih vilica, usko spljoštenog lica. Netipičnih za autohtone narode Balkana. Prizivali su BIBLIJSKI POTOP i POPLAVE, uz pomoć HARPPA i Kabalističke crne magije. 

ZADUŽBINA, GLAVNI GRAD, ROBOVSKI RAD, KLJUKANA DINASTIJA: Obrenovac je DAR NARODU od autohtone dinastije.  Zadužbina. Glavni cilj bio im je glavni grad. Zbog Bgd na vodi. Radnih akcija, bez mnogo procedura, natezanja, buke. Oni bi verni narod Stradije OKOVALI radnim akcijama. Kao njihovi pretci. ROBOVSKI RAD za šaku riže, pola kile buđav leba i vode iz zagađenih bunara. Trovanje.

Urušavanje laguma: Jeremić, Tadić, Lavrov i Medvedev u Kapiji istoka
Photo: EPA

RUŠE BEOGRAD ZATO ŠTO JE ISPOD SVETI GRAL: To je sekundarni cilj. Da zarade na robovskoj radnoj snazi. Primarni cilj je potapanje i urušavanje laguma. Ispod dela Beograda. Po predanju, tu je zakopano veliko blago i SVETI GRAL. Zato žele, da raskopaju i razrovu Savski amfiteatar. To može URUŠITI pola nižih nivoa grada. Zato je Beograd rušen, razgrađivan, bombardovan, osvajan više od sto puta. To je mitski grad. Na dve velike reke. Vrata istoka i kapija zapada. Gral im je potreban da ga odnesu na dar Vrhovnom vođi ANTIHRISTU, ako, i kada ga zacare u Jerusalimu.

DEMONKRATIJA I SATANIZAM: Zato hoće da prodaju državu Izrael. Zato izazivaju sukobe i ratove po celom svetu. Iz haosa da stvore jednu drzavu = Kaganat, jednu veru= SATANIZAM. Da budu gospodari,a mi goje = stoka, robovi. DemoNkratski. Takav scenario, Vi njima poručite i njihovim širim porodicama. GULAG, RUDNIK, KAMENOLOM.

HAZAR TUĐMAN UBIJAO HRVATE, OTAC IVE JOSIPOVIĆA MUČIO SRBE: Da tucaju kamenje, kao što je otac Ive Josipovića mučio verne Srbe. Kao što je Stevo Krajačić, Bakarić (Kuperštajn), Edvad Kardelj, Bajeci Bevci ubijali Srbe. A Hazar Tuđman ubijao Hrvate po Blajburgu i Križnim putevima, jamama. Kao što su Đilas, Kapičići, Ivan Milutinović i dr.komun.satanisti, u levim skretanjima i pasjim grobljima RAZAPINJAO verni Srpski narod i punio jama.

HRVATI SU HAZARI, CINCARI SU ZA SVE KRIVI, A ZAJEDNO SU SE INFILTRIRALI U SPC. ODNEKUD SE STVORIO I MOŠA PIJADE: Raspaljivali su mržnju, zlo, pakost. U NDH su 95% bili Hazari (ne Hrvati). Pavelić, Josip Frank, Eugen Kvaternik, Mile Budak (koji je udobno putovao sa Cincarskom porodicom Karadoku, preko Albanije. Kasnije napisao Knjigu ratno roblje i bio vođa i ideolog trećinu pobiti, raseliti, pokatoličiti). Vrh SPC Cincarsko Hazarski namerno seje mržnju i podgreva Jasenovac i 1.000.0000 pobijenih. Pobijeno je mnogo. Ali su svi narodi % isto stradali. Srbi u apsolutnom broju najviše, zbog brojnosti. Jedini koji je bio dobar i mislio o Srbima i njihovim pravima, o autonomijama u Hrv.je Jevrejin. Prvi predsednik Skupštine Moša Pijade. Za to je zamalo, glavom mogao da plati.

Napad na vikendicu Edvarda Kardelja: Paravojne jedinice Moše Pijade opkoljavaju
Photo: Stock

OBAMA PIŠE PISMO, TINTA MU SE PROLI: Danas stižu Obamina pisma. Rastrčali se satanisti iz EK. Došao im brat sa Grčkim imenom. Za vanredne situacije. Da ih smiri, organizuje, ohrabri. Mnogi su počeli da pakuju prnje. Čekiraju i rezervišu karte. Sklanjaju novac. Decu šalju van. Znaju kako su se zadužili, pa ih je STRAH.

SATANISTI ŠALJU TAČIJA: Gospodari im brzo smislili plan B. Plan za destabilizaciju Srbije. Sa Tačijem u Bgd. Oni najglasniji zagovornici hapšenja su zainteresovani za destabilizaciju na jugu Srbije. Uhapse ga, pa puste posle 30 dana. Za to vreme Srbi na KiM dožive Oluju i traktorijadu. Pogrom i egzodus. KRISTALNU NOĆ.

KERAMIČARI, KOMUNALCI I SECJURITY ZA MUŠKU ROBU: Predsedniče, morate podići ulog. Nemožete u rukavicama. Trebate okupiti verne ljude iz svih službi. Penzionere, oterane, veterana. Kao oni što prave paravojnu formaciju KOMUNALCE i SECJURITy. Pa Specil.Tuzil.je kaznio svog sabrata. Vođu iz jednog njihovog "hrama" ispod granice minimuma. Pa Informer je o tome brujao. Tražio smenu tog tužioca. Taj je bio domaćin satanistima. Mališa im je platio put i noćenja u hotelu. Preko drugih JKP za neke leve fakture. Pranje para. Keramičar ih je gostio u vojnom objektu Topčiderska zvezda. Carski, gala. Dovodili i podvodili im robu. Kažu više mušku. Sve o trošku građana Srbije. Koji nemaju za normalan život. DOKLE. Ako naprave KRISTALNU noć, recite im eksplicitno. Da će izbeglice biti u njihovom smeštaju, a oni na "javnim radovima u Sremskoj Mitrovici, Požarevcu i Nišu.

ZNAM GDE IDE ZAREZ: S, verom u Boga i bolje dane za Srbiju.

KAD I GDE: Dana 17.04.2015, Niš   

ŠTA VAM PIŠE U BOLNIČKOM KARTONU: Dragan Krstić

* Ovo bulažnjenje u tekstualnom obliku prenosimo u originalnom hipnotizmu brzih misli koje se ne ne dodiruju sa niškom NVO-prugom.

 

star
Oceni
2.92
Ostali članci iz rubrike Ličnosti
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak