Entertainment Ličnosti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (4)

Ruska kolona: Oliver Vujović

Tri palme na otoku sreće: Sanda, Dodik i Putin

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Palim sveću za žirafu na haljini: Sanda Rašković Ivić, molitveno obraćanje Putinu
Palim sveću za žirafu na haljini: Sanda Rašković Ivić, molitveno obraćanje Putinu
Photo: Stock

Čitava ruska kolona uzbuđeno, vlažnih očiju, sa spremnim vazelinom, željno iščekuje dolazak Velikog Plinara Vladimira Vladimiroviča Putina, čija se poseta Srbiji u njihovim gulag-umovima može meriti jedino sa najavljenim drugim Hristovim dolaskom. Međutim, stanoviti Oliver Vujović otišao je i korak dalje – ne samo da se uzda u Staljinovog naslednika, već nade polaže i u domaće snage, pre svega u Dodika (jer ga nisu obavestili da će Laktašenko pući kao tacna na mrazu) i Sandu Rašković Ivić, za koju se očekuje da preuzme kormilo poprilično nepostojećeg DSS-a. Ovo štivo koje vrvi od patriotizma (u srpskom novogovoru, patriotizam znači ljubav prema Putinu i Rusiji), prenosimo sa sajta Fakti (gde se okupljaju ljubitelji maštarija i fikcije), u osakaćenom, ali ozabavljenom obliku

MONDIJALISTIČKI INŽENJERENIG MI SE UVUKAO U JEDINU PREOSTALU SIVU ĆELIJU KOJA JE IZNENADA POCRVENELA: Zli pokušaj pretvaranja Srbije u ljušturu bez oblika i smisla u kojoj potom i neće biti tako teško ne biti Srbin već neki Srbijanac, stanovnik jugoistoka Evrope, Zapadnog Balkana, virtuelni građanin EU i preživeli član povlašćene milijarde GMO stanovnika planete ili nešto tome slično se pokazalo kao vrlo složen i težak projekat bez obzira na niz bolnih udaraca i dubokih rana koje su zadavane Srbiji od strane mondijalističkog inženjeringa u poslednjih dvadesetpet godina.

SRBIJU IMA KO DA BRANI OD BELOSVETSKIH ALA I VRANA:
Srbija je u međuvremenu rasklimatana, obogaljena, okružena i u institucijama napunjena NATO paktom te takva korača po međunarodnoj sceni ali opet, paralelno napred pomenutom procesu sakaćenja i iživljavanja nad državom iz jataka nacionalne svesti javili su se da ne odstupaju i da uporno i hrabro pružaju otpor Milo Lompar, Vasilije Krestić, Mihailo Vojvodić, Miša Đurković, Emir Kusturica, Smilja Avramov…

ISTERIVAČI ĐAVOLSKOG UGOVORA IZ SRPSKE DUŠE: Javili su se kao otpor ofanzivi vulgarnosti ogledane kroz sumnjive diplome, sukobljavanju sa tradicijom putem politički kreiranog karnevalisanja po ulicama, afirmisanja grabeži za posedovanjem kao vrline, nepodpštine zvane Briselski sporazum i drugih đavolskih ugovora vladajućih klanova koje nam prdstavljaju kao osnaživanje države.

Dozvolite da vas nadahem, zadahnem i zapahnem: Milo Lompar, lišen duha samoporicanja
Izvor: dss.rs

EMIR ME INSPIRIŠE, LOMPAR NADAHNJUJE, A SMILJA IZAZIVA EROTSKE ŽMARCE: Njihovo javljanje je inspirisalo narod da televiziju gleda sumnjičavije, radio sluša opreznije, štampu čita rigorozno selektivnije i po internetu koplja dublje.

MI ČEKAMO CARA PUTINA DA NAS OKUPIRA:
Narod, zato što takvog državnika nema a želi ga, sada više i pažljivije nego što mu domaći mediji to propuštaju prati šta govori i radi Putin kao trenutno najistureniji, ne samo državni nego i moralni protivnik agresiji zapadnog političkog, kulturološkog i vojnog vulgarizma na svetskoj sceni.

KO NIJE SPREMAN DA PRIMI PUTINA U TELO I DUŠU, DO BALČAKA, TAJ NE ZASLUŽUJE DA ŽIVI:
Režimskih pedeset odsto od pedeset odsto očito ne zadovoljava narodna htenja i želje da Vučić i Nikolić budu više Korea, Morales, Rusef, Kiršner, Orban, Fico, Zeman nego Merkel, Oland i Obama, a pošto je već jasno da prema Putinu očito nisu do kraja iskreni.

ŽIVIM U NADI, ZADNJA POŠTA FANTAZIJA:
U tom smislu narod u kratkom periodu dešavanja vrlo pažljivo prati tri procesa: Putinovu posetu i sve događaje oko nje, izbore u Republici Srpskoj i izbore u okviru DSSa. Sva tri procesa se posmatraju kao okidači eventualnog svesrpskog zaokreta na bolje, ka pravednijem i usklađenijem sa narodnom voljom.

Ko to sinoć kroz Beograd prođe: Pjesma za Vladu

SPREMNI SMO DA NAM PUTIN UĐE, SVE ĆE IĆI KAO PODMAZANO: Od Putinove posete se ne očekuje samo njegovo amin za konačno jače rusko ulaženje u sve strukture našeg društva jer ono nikada neće stići dok sami ne izrazimo jasnu i potpunu spremnost za takav državni kurs nego i Vučićevo i Nikolićevo konačno odstupanje od politike traženja Putinovog razumevanja za srpska evroatlantska migoljenja, vrckanja i očijukanja – očekuje se moralni preokret.

RADOVAN KARADŽIĆ, SRPSKI NOSTRADAMUS KOJI JE PREDVIDEO DODIKOV USPON NA PIJEMONT S ONE STRANE DRINE I DUGE:
Od Dodikove pobede se očekuje cementiranje trenutnog i jačanje budućeg ruskog uticaja a time i srpskog položaja u onome što se danas zove BiH i ostvarivanje Karadžićevog proročanstva da Republika Srpska jednog dana može biti primer da srpski pijemontizam lako može biti sa one druge strane Drine.

MNOGO OČEKUJEM OD SANDE, SA ILI BEZ ŽIRAFA:
Od pobede Sande Rašković Ivić u okviru DSSa se takođe mnogo očekuje a na konto njene „zebnje za Rusiju koja je u Ukrajini u pravu” i posrednog priznanja da bi napred pomenuti tribuni uz vanparlamentarne patriotske grupe među kojima ona ni jednu ne vidi kao marginalnu bili odlični detoksitatori duboko inficiranog partijsko-stranačkog poretka u Srbiji i osnova budućeg rodoljubivog, suverenističkog i ustavobraniteljskog frontovskog okupljanja.

JEBEŠ REZULTATE IZBORA, JA JEDINI ZNAM ŠTA SU PRAVE NARODNE ŽELJE, JER IMAM DVA PROCESA NA MOZGU:
I da se dva od tri procesa završe u skladu sa narodnim željama (Vučić i Nikolić su bili, sada su i biće personifikacije politike neizvesnosti i igranja na više strana), zbog črvstih položaja koji evroatlantisti odavno drže u Srbiji i oko nje, borba ni izbliza nije na početku pobedničke staze.

NEKA BUDE BORBA NEPRESTANA, DO SUDNJEGA DANA: Ona će samo iz jatačenja i budžačkog snivanja i portalskog nadgornjavanja konačno preći prag javnog u smislu zaista svima vidljivog i u zbiru dobiti institucionalni okvir kakav do sada nije imala, ma koliko režim stezao.

Glasanje je nepotrebno, Mile je pobednik: Dodik, osnažen Vujovićevom podrškom bez zadrške
Photo: Stock

VERUJEM U PUTINA I PRAVDU, ALI IPAK MALO VIŠE U PUTINA: Pojaviće se snaga koje će imati pun kapacitet i legitimitet da NATO poretku na srpskim prostorima baci rukavicu u lice i kaže mu – iza nas je narod, iza nas je pravda, iza nas je moral, iza nas je Putin. Ne bi trebalo da posle 12. i 16. oktobra ostane sve isto.

*Svi citati preuzeti u ruskokolonaškom origanalu sa sajta Fakti; međunaslove babuškom doturio Džordže Vukadinovič-Antonič

star
Oceni
2.83
Ostali članci iz rubrike Ličnosti
Tagovi