Entertainment Ličnosti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (6)

Analna večernja analiza: Ratko Dmitrović

Rusija je kao žena jebena

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Pućim usne, širim butine, uzmi me, molim te, dragi Putine: Dmitrović, patriotska starleta
Pućim usne, širim butine, uzmi me, molim te, dragi Putine: Dmitrović, patriotska starleta
Photo: novosti.rs

Prvi subotar srpskog novinarstva Kriger Dmitrović, uvek subotom, nikad robom, na radost e-novina, objavljuje plitkoumne impresije o svemu i svačemu, nesebično nam pružajući materijal za vikend zajebanciju. Ovog revolucionarnog puta, urednik Večernjih novosti nije se bavio ubistvenim namerama komentatora našeg portala, valjda je i sam uvideo da nikog nije briga za njegov uzaludni život, već se se spustio još niže, najniže, do visine Vladimira Putina

Rusija je kao žena: Putin kao Rusija
Fotomontaža:

Ushićen krvoprolićem u najavi, glavni i neodgovorni urednik Novosti Ratko Dmitrović dao je svoje nepotrebno viđenje destabilizacije Ukrajine od strane tajkunskog režima Ruske federacije, razume se, dosledno stajući stranu tiranina, kao onomad kada je podvriskivao dok je Milošević (kojeg još nije prežalio) sprovodio genocid. Nešto tako odvratno naprosto se mora obesmisliti ozabavljivanjem.

KRATKO PODSEĆANJE KAKO JE NATO SA ZAKAŠNJENJEM JEBAO MATER MILOŠEVIĆU: Znate sigurno onu priču o seoskom kabadahiji koji mesecima, godinama, maltretira goste lokalne kafane, sve dok se ne pojavi neko njegove snage, udari pesnicom po šanku i pokaže siledžiji liniju koju više ne sme da prelazi.

PUTIN JE PLJUNUTI MILOŠEVIĆ: Tu scenu, preslikanu u život, na velikoj svetskoj pozornici gledamo već dve godine.

RUSIJA JE DRAG QUEEN KOJI ME MUŠKI DRAŽI: Ovaj drugi, koji je povukao kavkasko-ukrajinsku liniju kredom, odaziva se na ime Rusija. Žensko ime, ali muški potezi.

ASTROLOGIJA JE MOJA PATOLOGIJA: Sve ovo što se sada pred našim očima događa u Ukrajini davno je planirano i nagovešteno.

BUDALE SU KLALE, A JA SAM KLICAO HALALE: Devedesetih godina, a bogami i kasnije, „nezavisni intelektualci i novinari“ u Beogradu budalom su proglašavali svakog ko je kazao da satanizacija Srba i obračun sa Srbijom, od strane Zapada, predstavljaju tek uvod, probu...

Zapad nije imao razumevanja za genocid: Dmitrović žali za nedovršenim poslom
Photo: EPA/Fehim Demir

VI TO O SEKSUALNOM ČINU KAD MEĆU PUTINU: ...za veliki čin velike svetske drame, koji će se odigrati na prostranstvima Rusije, Ukrajine, Kavkaza.

ŠTIPALI SU UŠTIPCIMA SA KRIMA: Kakva zavera i uštipci, tu je reč o širenju demokratije, obračunu sa totalitarnim sistemima - govorili su.

NATO JE ISKASAPIO VUKOVAR, SARAJEVO, SREBRENICU: Kabadahija u liku NATO, s mozgom u Vašingtonu i Briselu, raskomadao je Jugoslaviju (uz veliku pomoć lokalnih plemena)

UNIŠTILI SU MOJU VOLJENU TAMNICU NARODA: ...i vodeći se logikom da je usitnjenim prostorom mnogo lakše vladati, na mestu jedne države napravio šest, a onda jednu od njih, Srbiju, osakatio dajući deo te zemlje Albancima da naprave svoju drugu, etnički čistu državu.

RUSIJI SE VRLO BRZO SMUČIO GRUPNJAK U KOME STALNO PUŠI: Za to vreme, neočekivano brzo, dogodilo se nešto što Zapad nije očekivao ili je to očekivao samo u naznakama: Rusija se podigla s kolena, uspravila ekonomski i vojno,

Zar je zločin pobiti 11.541 osobu u Sarajevu: Dmitrović zbunjen zbog cepidlačenja
Photo: EPA

PIJANDURE PROTIV ALKOHOLIZMA: ...i najpre u Gruziji, a potom u Ukrajini, počela da trezni onog siledžiju s početka priče.

VARŠAVSKI GETO, NA RUSKOM KANTARU: Kome još treba objašnjavati razloge postojanja NATO, 25 godina nakon što je nestao Varšavski pakt, tas na terazijama svetske vojne moći.

IZ BUSIJE ŽELE DA SE OTARASE RUSIJE: Zbog čega je sve ove godine opstajala i razvijala se ta strašna oružana sila? Samo zbog Rusije.

UDARILI SU NA KINU: Mi danas prisustvujemo jednom od najvažnijih perioda savremene istorije: prekompoziciji sveta, rušenju apsolutne dominacije jedne bahate imperije, uspostavi odnosa za koje smo već mislili da nisu mogući.

PREKO VODE DO GULAG SLOBODE: Ogromna prostranstva, neprocenjiva prirodna bogatstva Rusije, Sibir pre svega, neiscrpni izvori pitke vode (za tridesetak godina biće skuplja od nafte) decenijski su cilj Amerike i njenih zapadnih saveznika.

Krvavi performans u Vukovaru: Dmitrović, ljubitelj umetničkih instalacija
Photo: Stock

OD KNJIGA MI SE RIGA: I to se nije skrivalo: eno vam knjiga „Velika šahovska tabla“ Zbignjeva Bžežinskog, više od četrdeset godina glavnog američkog geostratega.

OPERACIJA NAD PACIJENTOM: Ukrajina je trebalo da posluži kao poslednji, najbliži komandni most za operaciju ovladavanja Rusijom.

GROZNI JE JOŠ GROZNIJI SA RUSKIM MODRICAMA: Pre toga Gruzija. U oba slučaja Imperija je prošla s modricama.

Svaka kocka hoće da se bocka: Dmitrović, seksualno razdražen
Photo: novosti.rs

POMISAO NA NUKLERANU KATAKLIZMU EROTSKI ME RASTAČE: Putin u Ukrajini nema izbora. Ako pusti NATO da se smesti s ove ili one strane Dnjepra, Rusija više neće biti nuklearna sila (nema vremena za eventualnu proturaketnu odbranu) i u takvoj konstelaciji biva oslabljena do mere koja može označiti početak njenog naglog slabljenja, do teritorijalnog rastakanja.

STALJINISTI SE PETKOM SETNO PRISEĆAJU FAŠIZMA, SERUĆI SUBOTOM PO HRUŠČOVU: Vraćanjem u sastav Rusije Krima, otetog 1956. godine, Moskva je pacifikovala Imperiju na izuzetno važnom prostoru crnomorskog basena, a šta toj velikoj i ponovo moćnoj državi stoji na raspolaganju, u slučaju potrebe da se brani, videli smo i čuli na Crvenom trgu, u petak pre podne, prilikom vojne parade upriličene u znak sećanja na pobedu nad fašizmom.

RAVNOPRAVNE PIČKE VS PUSSY RIOT: Rusija vraća veru u mogućnost postojanja sveta ravnopravnosti.

KAO VEČERNJE NOVOSTI U VREME VRŠENJA GENOCIDA i DRUGIH ZLOČINA: Moć bez kontrole uvek je problem za nemoćne, Srbi to znaju bolje od drugih.

* Mentalne nusproizvode Krigera Otpisanog Dmitrovića prenosimo u netaknutom, ali imbecilno deformisanom obliku. Međunaslove brzinom metka koji ne vredi trošiti, ispalila komentatorka Coccinelle koja je elegično alergična na teške budaletine

star
Oceni
2.85
Ostali članci iz rubrike Ličnosti
Tagovi