Entertainment Događaj
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (4)

Kompliment od legla ludaka

E-novine kao Maršal Tito

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Photo: Azazel

Mada nismo nudili nikakvu stručnu, nekmoli materijalnu pomoć, e-novinama je pripala osobita čast da dobiju glavnu ulogu u, nadamo se nemogućoj, misiji spašavanja jednog već na startu posrnulog četnolikog projekta. Štaviše, koliko im značimo, ludaci sa “Stanja stvari” pokazali su nam odmah u naslovu svog poziva vaskolikom čitateljstvu na skromnu donatorsku konferenciju: Postanite donator-suvlasnik sajta za koji „E-novine“ tvrde da je „leglo ludaka“!

Finansijka stiskavica zadesila je portal Stanje stvari, najnovije online leglo ludaka koje smo nedavno otkrili. Još im se sajt takoreći nije ni ispilio, a već su počeli da kukaju i pozivaju šaku jada od svojih zaludnih čitalaca da im uplate koju donaciju. Pritom ih je očaj naterao i na malo lukavstvo, pa su se, u pokušaju da privuku sponzore, dosetili da im kao uzvratnu gestu ponude suvlasnički udeo srazmeran iznosu udeljene milostinje. No, kako se taj davljenički potez očito pokazao nedovoljnim, živopisna bratija sa ovog opskurnog portala bila je prinuđena da osmisli malko efektniju marketinšku kampanju

I smislili su je, nema šta. Mada nismo nudili nikakvu stručnu, nekmoli materijalnu pomoć, e-novinama je pripala osobita čast da dobiju glavnu ulogu u, nadamo se nemogućoj, misiji spašavanja jednog već na startu posrnulog četnolikog projekta. Štaviše, koliko im značimo, ludaci sa “Stanja stvari” pokazali su nam odmah u naslovu svog poziva vaskolikom čitateljstvu na skromnu donatorsku konferenciju: Postanite donator-suvlasnik sajta za koji „E-novine“ tvrde da je „leglo ludaka“!

Photo: Stock

Vaistinu, bili bismo nezahvalni kad bismo zaiskali više od toga. No, unatoč našoj skromnosti, doživeli smo da nas usporede sa ni manje ni više do takvim velikanom kakav je Najveći sin naših naroda i narodnosti i, nesumnjivo, najveći državnik koji je ikada vladao ovim trusnim prostorima – Drugom Titom, lično!

Šta, ne verujete?! Izvolite, pročitajte, pa se sami uverite:

“Jedna od najefektnijih reklama bila je ona za knjigu ‘Kad su cvetale tikve’ Dragoslava Mihailovića . Naime, predstavljajući izabrana dela akademika Mihailovića, dovitljivi izdavač je kao preporuku za ‘Tikve’, umesto reči nekog kritičara, naveo govor Josipa Broza. Naime, tokom posete Zrenjaninu najveći sin naših naroda i narodnosti dotakao se i ‘kazališnih tikvica’, pomešavši da je autor knjige ‘neki Mikaz’ (što će reći Borislav Mihajlović Mihiz) koji je na Golom otoku ‘tucao kamen’. Naravno, tako nešto smelo je da se objavi tek kad je ‘drug Tito’ postao rahmetli”, stoji u uvodnom pasusu narečenog vapaja za masnim donacijama.

Photo: Bahri Uka

Da bi odmah zatim usledila retko maestralna završnica, na koju, molimo, posebno obratite pažnju: “Tako i mi, doduše još za života P. Lukovića i E-novina, kao preporuku i odgovor na pitanje ‘zašto da postanete donator/suvlasnik Stanja stvari’ nudimo: ‘Zato što za nas Luković i E-novine tvrde da smo leglo ludaka!’ To vam dođe nešto kao oznaka kvaliteta i znak da će vaš novac završiti na pravom mestu”.

Nakon ovakve usporedbe s Maršalom, koju bi svako normalan doživeo kao vrhunski kompliment, prosto ne znamo kako da se adekvatno odužimo našim neprijateljima u nevolji. Jeste da smo im prethodno dali besplatnu reklamu, ama ovako velikodušan revanš, moramo priznati, nismo očekivali.

U to ime: спасибо!

star
Oceni
4.38
Ostali članci iz rubrike Događaj
Tagovi
Nema tagova za ovaj članak