Entertainment
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (3)

Radoš Pejović iz Farkaždina

Posve obrazovan i seksi dverjanin

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Da se jebemo, a da nam ne uđe: Radoš Pejović, velikosrbijanski stručnjak za dverjansku penetraciju
Da se jebemo, a da nam ne uđe: Radoš Pejović, velikosrbijanski stručnjak za dverjansku penetraciju
Screenshot: YouTube

Pripadnici velikosrbijanske klerofašističke bande Dveri su u Novom Sadu zatražili ukidanje predmeta seksualnog obrazovanja u vojvođanskim srednjim školama ocenujući da je taj pilot projekat pokrenut prošle godine protivustavno i nezakonito. Tim povodom oglasio se i hodajuća karikatura, predmet sprdnje zrenjaninske čaršije i maskota dverjanskih degenerika u Banatu - Radoš Pejović iz Farkaždina. Poznat kao izuzetno obrazovan i nadasve seksi osoba, Radoš ište da se pod hitno ukine predmet seksualno obrazovanje te da se nekako promovišu institucija braka i porodica bez seksa

Član rukovodstva Dveri Radoš Pejović iz Farkaždina je, na konferenciji za novinare ispred zgrade Skupštine Vojvodine, ponovio zahtev tog antivojvođanskog pokreta da resorno ministarstvo ukine predmet uveden u deset gimnazija ili srednjih škola, kao i da bude povučen poseban udžbenik, jer se time đacima, prema suklati iz Farkaždina, navodno "promovišu homoseksualizam i sve što je izopačeno".

Dverjanska suklata iz ravnog Banata je naveo da projekat Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu “Zdravstveno vaspitanje o reproduktivnom zdravlju”, koji je uveden odlukom pokrajinske skupštine, "promoviše razvod i stupanje u seksualne odnose dece već od njihove 12. godine, umesto da promoviše brak i porodicu". Ekstremista tvrdi da je posredi sraman projekat.

“Nećemo odustati od zahteva za izbacivanje tog predmeta iz naših škola i pozvaćemo roditelje da nam se pridruže u tome”, kazao je velikosrbijanski trabant Pejović, koji iz nepoznatih razloga vojvođanske škole naziva svojim, napominjući da su Dveri za to da deca budu seksualno obrazovana, ali tako da im budu “promovisane normalne vrednosti, kao što su institucija braka i porodica”.

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu ovih dana je objavio rezultate istraživanja, koje je o učinku projekta o zdravstvenom vaspitanju i reproduktivnom zdravlju, ostvarenog tokom protekle školske godine, sproveo Institut za javno zdravlje Vojvodine. Na sajtu tog sekretarijata je najavljeno da bi, od iduće školske godine, još oko 70 srednjih škola u Vojvodini trebalo da učestvuje u drugoj fazi tog, u Srbiji jedinstvenog projekta.

Kako navode u sekretarijatu, krajnji cilj tog pilot projekta, u kojem je učestvovalo 1.200 srednjoškolaca, jeste da izmenama i dopunama odgovarajućeg zakona, zdravstveno vaspitanje o reproduktivnom zdravlju bude uvedeno kao obavezan predmet u naš obrazovni sistem.

Podsetimo, legendarni klerofašista iz farkaždinskog sokaka, inače pacijent e-novina, teži slučaj, nedavno se takođe dodirnuo seksualne tematike, sa naglaskom na gej detalje. Naime, Radoš se oglasio preko video platforme YouTube tvrdeći da je ugrožen od strane gej lobija.

star
Oceni
3.95
Ostali članci iz rubrike Entertainment