Društvo
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (512)

Paragraf na mozgu

Zakon o ukidanju homoseksualizma

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Izvor: deviantart.net

Homoseksualizam kao protivprirodna pojava nesrpskog porekla, očigledno uvezena sa trulog Zapada, ovim pravnim aktom se ukida za vjeki vjekov. A možda i duže

Photo: vulture.com

Pravoverni Srbi više ne mogu da trpe pritisak koji stiže od nekih tamo izopačenih perverznjaka koji usred njihovog privatnog glavnog grada prave nekakvu Paradu nikakvog ponosa i ugrožavaju život, imovinu, prepodnevni odmor i seksualna opredeljenja mirnih građana kojima buka sa ulice nesnosno ometa koncentraciju dok siluju svoje zakonite supruge i vaspitavaju podmladak šakom u glavu. Desničarima je konačno prekipelo, i vladari su samo ljudi, Parada je kap koja je prelila čašu žuči, pa su otvorili svoju homofobnu dušu i odlučili da jednom zauvek stanu u kraj homoseksualcima koji im sreću kvare.

Po hitnom postupku formiran je zakonodavni odbor za anihilaciju muželoštva čiji su članovi zajedničkim snagama, mnoštvo muških tela – jedna antigej duša, bacili na papir svoje kolektivne misli & maksime i sročili predlog "Zakona o ukidanju homoseksualizma uopšte i posebno Parade ponosa", jer taj pederski zulum više ne može da se trpi. O lezbejskom nasilju da i ne govorimo. I sve to u trenutku kad nam po ko zna koji put Albanci (inače, sve go peder, naučno dokazana činjenica fantazmagoričnog tipa) otimaju Kosovo! Predlog Zakona će se naći na dnevnom redu Skupštine čim se završi letnji poslanički raspust, a ako narodni deputati budu glasali po svojoj savesti i ličnim uverenjima, a ne po diktatu evropskih gej-dahija, jasno je da će proći ogromnom heteroseksualnom većinom. A ko ne glasa za Zakon, automatski podleže sumnji i pravo iz skupštinske sale biva upućen na obradu istražnim organima iz "Obraza" i "Dveri srpskih", specijalizovanim za homoseksualne slučajeve.

Predlog "Zakona o ukidanju homoseksualizma uopšte i posebno Parade ponosa"

§ 1. Homoseksualizam kao protivprirodna pojava nesrpskog porekla, očigledno uvezena sa trulog Zapada, ovim pravnim aktom se ukida za vjeki vjekov. A možda i duže.

§ 2. Blud između tzv. muškaraca

a) Muškarac koji vrši bludne i uzaludne radnje (nema tu poroda) nad drugim muškarcem, ili nad kojim se vrše bludne radnje, biće kažnjen odsecanjem bludnog radnika. Radnju odsecanja izvršava ovlašćeni dželat na Trgu Republike, kod Konja, pred okupljenim građanima koji mogu potpuno besplatno da prisustvuju ovoj pomalo zaboravljenoj narodnoj fešti. Javnom kažnjavanju mogu da svedoče samo porodični ljudi. Dovođenje dece je obavezno, iz pedagoških razloga, da se od malena uče pravim vrednostima. Osetljivija muška deca koja usled krvavog prizora dobiju patološki strah od kastracije, stiču pravo na psihoterapiju o trošku države.

b) Saučesniku koji u vreme vršenja nedela ima manje od 18 godina, sud može da izrekne blažu kaznu u obliku odsecanja polovine polnog organa. Osuđenik može da bira da li će odsecanje biti izvršeno po širini ili po dužini. U slučaju da je osuđenik rođak članova zakonodavnog odbora za anihilaciju muželoštva, dobija pravo na anesteziju. Ukoliko je okrivljeni nekim slučajem pisac, anesteziju može da zameni sinestezijom.

Izvor: www.pinterest.com

§ 3. Blud između tzv. žena

a) Žena koja bude uhvaćena u bludnjim radnjama sa drugom ženom, biće po kratkom postupku poslata na prevaspitavanje autorima Zakona i njihovim prijateljima, pod uslovom da ispunjava visoke estetske standarde (minimum 90-60-90). Najteži slučajevi koji se ne poprave pod čvrstom, erektirajućom vaspitnom palicom ovih muškarčina, biće prosleđene Milanu Lukiću, čim dotični izađe iz haškog kazamata. Ukoliko ni metode iz hotela Vilina Vlas ne pomognu, neizlečive osuđenice automatski dobijaju smrtnu kaznu, jer je očigledno da država od njih neće imati nikakve koristi – nikad od njih ni supruge ni majke, a kamoli majke Jugovića. Izuzetak su samo osuđenice koje su tokom prevaspitavanja zatrudnele. Njihovo pogubljenje se odlaže do porođaja, a potom brigu za novorođenče preuzimaju crkva & država. Muške bebe se daju na staranje zavodu "Dečaci Pahomijeve ulice" koji vodi vladika poznat po uspešnom radu sa mladima, a o devojčicama će se brinuti Škola za devojke od stila, gde stoluju Dragoslav Bokan i "Beli orlovi".

b) Saučesnici koja u vreme vršenja nedela ima manje od 18 godina, sud može da izrekne blažu kaznu, tako što će joj dozvoliti da sama izabere ko će od pripadnika muškog pola iz političkog establišmenta da je prevaspitava.

§ 4. Lakši oblici istospolnog bluda od labuda

a) Osobe istog ili sličnog pola koje budu uhvaćene kako se drže za ruke na javnom mestu, biće kažnjene odsecanjem šaka, ali samo onih kojima su se služili tokom vršenja ove bludne radnje i zbivanja.

b) Ako se dva muškarca ljube na ulici, biće poslati na giljotinu po sistemu "ljubiš, ljubiš, pa glavu izgubiš". Poljupci u obraz su dozvoljeni ukoliko su pravoslavni, znači tri komada za tri lica svete trojice jer triput bog pomaže, ako nisu preterano vlažni i ne traju duže od delića sekunde.

c) Ako se dve žene ljube na ulici, pogotovo ako je u pitanju francuski poljubac, biće kažnjene odsecanjem jezika. Ova vaspitna mera će ih učiniti skoro idealnom prilikom za udaju za svakog poštenog srpskog domaćina. Žena ne treba da blebeće, već da radi, rađa, ćuti i trpi.

§ 5. Parada ponosa i srodnih neprirodnih odnosa

Iz prethodnih članova ovog zakona potpuno je jasno da se svaki oblik javnog okupljanja homoseksualaca, lezbejki i ostalih transvestita strogo zabranjuje. Ako neki ludo hrabri pojedinci pokušaju da se okupe, biće uhapšeni čim promole LBGT nos na ulicu i poslati na logorovanje u Staro Sajmište, što je odlična prilika da se ovaj prostor upotrebi za nešto korisno. Snažniji logoraši biće upućeni na društveno-koristan rad, a društvu će se odužiti učestvujući u izgradnji mosta na Adi kao fizička radna snaga, ili u iskopavanju Dražinih mošti. Slabunjavi pervertiti će biti poslati na specijalno tuširanje u prostoriju koja je priključena na gradsku toplanu, gde će biti preinačeni u čistu energiju koja će grejati srca, duše i tela poštenih Beograđana tokom hladnih zimskih meseci.

* Ovaj tekst nastao je kao deo projekta „LGBT razgovori: jačanje zajednice“ koji sprovode E-Novine, a finаnsirа Ministаrstvo kulture i informisаnjа Republike Srbije

star
Oceni
3.42
Ostali članci iz rubrike Društvo
image

Prkosne, a apolitične

Drag Queens u Rusiji

image

O homofobiji i drugim patrijarhalnim demonima (2)

Šta mi se tu izdvajaš

image

O homofobiji i drugim patrijarhalnim demonima (1)

Mučki napadi tastaturom na ministarku Anu Brnabić

image

Molitvom do heteroseksualnosti

Bog ne želi da me promeni

Tagovi
Nema tagova za ovaj članak