Stav
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (578)

Noćna smjena

Miroslav Škoro, nacionalista u dvopeku

Hrvatski je vrlo sličan poljskom: Miroslav Škoro, patriot & poliglota

Da je kojim slučajem mikrofon bio isključen i da smo sa Thompsonovim kumom sjedili sami u jednoj kafani, priča bi nakon par piva izgledala ovako: „Slušaj me, pajdo! Ne bih ti ja Srbima svirao, nema tih para! Sve su to četnici, oni su dirali moju ravnicu i sad da idem tamo da ih zabavljam! Taman posla! Isto ti je i sa balijama! I ta Bosna: 'Šta je to'!? To je neka umjetna tvorevina, to smo mi trebali sa Srbima lijepo podijeliti i gotova priča"

Povratak na članak »

Prijavite se na feed komentara Komentara (578 poslato):

ovi bljuzgavi škoro je takav bljuzgavi quasi-nacionalista da mu je puno draže svoje bljuzgave quasi-nacionalističke stavove naplaćivat hrvatskoj sirotinji nego nekim tamo susjedima sa kojima imamo puno sličnog jezika...

i, blago nama u rvackoj, to prolazi!
jer, kako je reka oni pop, draži su mi hrvatski lopovi od belosvetskih! da ponovin, blago nama!
hipopotamiST Objavljeno: 09.12.2010 - 14:25
Palac gore Palac dole
5
Iz ovoga:
Na to on odgovara: „Ako je Bono Vox mogao reći za sebe da je irski nacionalista, zašto onda ne bih ja mogao biti hrvatski!“ A tako znači, u tom grmu leži zec!


izlazi ovo:
Onda mi je postalo sve jasno! Krenimo dakle iz početka. Da je kojim slučajem mikrofon bio isključen i da smo sa Thompsonovim kumom sjedili sami u jednoj kafani, priča bi nakon par piva izgledala ovako:

„Slušaj me, pajdo! Ne bih ti ja Srbima svirao, nema tih para! Sve su to četnici, oni su dirali moju ravnicu i sad da idem tamo da ih zabavljam! Taman posla! Isto ti je i sa balijama! I ta Bosna: 'Šta je to'!? To je neka umjetna tvorevina, to smo mi trebali sa Srbima lijepo podijeliti i gotova priča. Ja sam mislio da smo mi prirodni saveznici sa tim muslimanima, al' kurac! Od onog dana kada su zabranili koncert moga kuma Marka Perkovića Thompsona u Sarajevu, oni su za mene prošlost! Sve je to poturčena bagra! Pa prije Turaka ovdje nije bilo islama, svi smo mi bili Rvati! A vidi danas. Srušili su 'onaj' most sami sebi i sad nama to hoće da podvale! Bagra je to! Ne zanima me ništa istočnije i južnije od moje Slavonije. Mi trebamo surađivati sa Italijom i Njemačkom, kao što nas je poglavnik učio! E, to su bila vremena! Nezavisna Rvacka do Drine! Uf! Pa, vidiš kakvi su to ljudi. Mi trebamo što dalje od njih bježati. Ovu zajedničku povijest što imamo treba po mogućnosti izbrisati. Mi smo evropski narod. Kultura. Beč, Deutschland... Ne pripadamo mi sa njima u ovaj Balkan. Eno, Slovenci su to davno shvatili. Zato se sad na svakom koraku odriču naše zajedničke povijesti. Za njih Balkan počinje od Rvacke. E, tu politiku trebamo mi preuzeti. Balkan, znači, počinje od Bosne i Srbije. Eto neandertalcima dobrosusjedski odnosi, pa nek surađuju. Mi trebamo ići ka zapadu. Istina je da ti moju knjigu možeš kupiti na kioscima širom BiH, al' meni je jedna kuna draža od 500 usmrdjeli bosanskih maraka i tisuću srpskih dinara!“

Trebamo li onda pretpostaviti da se Bono Vox u Londonu osjeća kao Stjepan Radić u Beogradu?
metigamedjoske Objavljeno: 09.12.2010 - 14:49
Palac gore Palac dole
3
ne znan kako se mesić osjeća u beogradu, mada pretpostavljan da su ga častili kad je bija, i da mu nije bilo loše, ali isto tako pretpostavljan da se bono vox u londonu često osjeti otprilike:

jebote, ne mogu virovat šta san sve ovin ljudima uspija prodat!
hipopotamiST Objavljeno: 09.12.2010 - 14:58
Palac gore Palac dole
5
@hipo
ti si mentalno retardiran. Odi piši novu knjigu ojkalica - sad ili nikad imaš priliku da te konačno ne odbiju u splitskom HNK. Mucalo je doša, untiiruda!
metigamedjoske Objavljeno: 09.12.2010 - 15:05
Palac gore Palac dole
-2
a ti brzo u pravcu crkve i ispovidi se, jer nisi okrenija drugi obraz!
hipopotamiST Objavljeno: 09.12.2010 - 15:11
Palac gore Palac dole
6
a ti brzo u pravcu crkve i ispovidi se, jer nisi okrenija drugi obraz!

dobra! što jest - jest

povlačim uvredu iz 15:05 jer je netočna
metigamedjoske Objavljeno: 09.12.2010 - 15:14
Palac gore Palac dole
3
jesu merak i gušt sinonimi ??
skroll Objavljeno: 09.12.2010 - 17:01
Palac gore Palac dole
1
De ovako, ako ne može drugačije. Molim te Adnane Hamidoviću nemoj objavljivati to što napišeš. Piši slobodno al ne daji širokim masama da čitaju. Ne znaš čovječe. Još uz to teme su ti sranje, ižvakane i sto hiljada puta ispričane. Ne znači to da se s tobom ne slažem, al brate nemaš šta da kažeš, pljuješ davno ižvakane riječi. Vrati se u ilegalu tamo ti je bolje.
maksum Objavljeno: 09.12.2010 - 17:40
Palac gore Palac dole
7
Hrvati, pazite se Miroslava Škore, on je vrlo opasan tip. On pokušava u Hrvatskoj učiniti ono šta je u Italiji uradio Berlusconi. Berlusconi je počeo kao sitan saradnik mafije, koji je iskoristio kapital i veze da podigne sistem koji je demagogijom i nacionalizmom promenio mentalitet Talijana i gurnuo ih u krizu za čije rešavanje demokratski parlamentarsni sistem nema mehanizme rešavanja. Pogledajte dokumentarac Videocracy od Erik Gandini-a ( http://en.wikipedia.org/wiki/Videocracy_%28film%29 ). Ovo ima mnoge sličnosti sa Miloševićevom vezom sa turbofolk kulturom.
Kao Berlusconi, Škoro je takođe povezan sa mafijom (u Hrvatskoj je to HDZ) i stekao je pozamašan kapital (Škoro je vlasnik bivšeg Jugotona, a govori se o nekim akc. udelima u nacionalnom radiju) pa može da ponovi Berlusconijev uspeh.
Škoro kao Berlusconi ima tip ličnosti zabavljača-manipulatora i on radi na berlusconizaciji Hrvatske. Već je pokrenuo emisiju koja promoviše jevtini nacionalizam i neverovatno zaglupljuje i koja je nažalost vrlo popularna.
Ne bi me iznenadilo da sadašnje stranke nestanu u opštem haosu antikorupcije (isto u Italiji, http://en.wikipedia.org/wiki/Mani_pulite ) i da ispražnjeno mesto preuzme neko kao Škoro.
GoranH1 Objavljeno: 09.12.2010 - 17:42
Palac gore Palac dole
11
Maksume, daj da ti potpisem tu peticiju. Stvarno se tip ufurao da zna pisati. Jebem li ga, pa svi mi (skoro) ovdje bolje pisemo od njega
Mas Objavljeno: 09.12.2010 - 17:54
Palac gore Palac dole
5
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next ukupno: 578 | prikazano: 1 - 10

Pošaljite komentar comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote
  • Smiley
Poslednji komentari
comment
natura2 18.09.2019 - 17:04
@a22 ..hvala na pojašnjenju [SM007PIC]
Grad nade i dobrih ljudi
comment
Ambrozija22 18.09.2019 - 17:01
Kako postoji takav portal ? Lijepo.U sistavu koji jeste fasisticki, svi ce pricati o demokraciji ...
Grad nade i dobrih ljudi
comment
Ambrozija22 18.09.2019 - 16:59
jel to neki bošnjački duhaček [quote][/quote] Ne, on je bosnjacki ustasa.To je pna osoba koja je ...
Grad nade i dobrih ljudi