Stav
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (30)

Vuk Drašković u tekstu za „Danas“

Propagandisti mržnje i smrti ponovo jašu

Antizapadni fanatici, pravoslavni ziloti, svemoćne tajne policije i njihova mreža svuda gde se odlučuje, jahači su srpske apokalipse. Na isti način na koji su odbacili Plan Z-4, pet godina ranije, uoči rata u Jugoslaviji, odbacili su američki poklon od pet milijardi dolara i pozivnicu da se država priključi NATO alijansi i Evropskoj zajednici naroda. Pocepali su i haški dokument lorda Karingtona, Vens-Ovenov plan. Uvek su birali rat i smrt. Jedino su u Dejtonu, koji mesec posle hrvatske "Oluje" u Krajini i srpske "Oluje" u Srebrenici, pristali na mir. I, odmah, krenuli da spremaju srpsku "Oluju" na Kosovu

Povratak na članak »

Prijavite se na feed komentara Komentara (30 poslato):

VUK DRAŠKOVIĆ ,,PUNO,, ZNA I VERUJEM,O ČEMU PRIČA-TAKO I BILO I JESTE.
ZBOG DRAŽE MIHAJLOVIĆA I ČETNIŠTVA OGRAĐUJEM SE OD NJEGA,ALI KAO PISAC,INTELEKTUALAC,MORAM GA PRIZNATI.
NEJASNA MI JE NJEGOVA ULOGA U ,,BIVŠIM,, VLADAMA,ALI,OČIGLEDNO,MILOŠEVIĆU BIO TRN U OKU ( I NJEGOVIM PRISTALICAMA ,SA KOJIMA OSIROMAŠIO YU ).
AKO JE OVO ZA Z 4 ISTINA,NEKA SU SVI ONI PROKLETI,KOJI SU UPROPASTILI SRBIJU ( NARAVNO I OSTALE DELOVE YU).
NIJE ,,BOGOVSKI,, OVAKO NEŠTO REĆI,PRIŽELJKIVATI,ALI ,,OLOŠ-PLJAČKAŠKI,,- NIKAKO PATRIOTSKI,SVIMA NAMA USKRATIO MOGUĆNOST NORMALNOG ŽIVOTA.
REJECTED Objavljeno: 31.07.2015 - 15:14
Palac gore Palac dole
11
Nikad nisam bio rojalista, niti sam imao bilo kakve veze sa četnicima, ali g-din Drašković je potpuno u pravu. Godinama je govorio ovo što sad opet, posle toliko vremena mora da ponavlja. Do kad? Pa zar su te zločinačke službe i udruge jače od jedne NSA ili sličnih službi demokratskih država?. Sinoć sam gledao filmove "Child 44" (2015.Daniel Espinosa)i
"Katyn" (2007. Andrzej Wajda ) i po ko zna koji put se uverio da ako ČEKA, OGPU, GPU, NKVD,KGB nisu bili gori od Gestapoa, onda su im bili ravni 100%. Uz razliku da su napred pobrojane sovjetske službe ( uzori OZNE i UDBE) uglavnom eliminisale građane SSSR i "bratskih" zemalja.
A besmrtnost bi trebalo izmisliti da bi Slobodan Milošević svake godine na dan "Oluje" bio "počasno" streljan!
woundedknee Objavljeno: 31.07.2015 - 18:47
Palac gore Palac dole
12
Kako ga sroci covek. Ovo treba u u dzbenike da udje. 4. i 5. avgust treba da bude podsetnik dokle nas je dovela Miloseviceva politika a ne jos jedan razlog za samoviktimaciju i uzivljavanje u ulogu zrtve.
sablja Objavljeno: 31.07.2015 - 19:05
Palac gore Palac dole
9
..neznam zakaj mi je kod čitanja ovog teksta palo na pamet da bi i ratko mladić iz zatvora u hagu mogel napisati neku miroljubivu kolumnu ... nekaj u stilu - četnički pisci me nahuškali, a tako mi leeeepo bilo u skopskom garnizonu
natura2 Objavljeno: 31.07.2015 - 20:35
Palac gore Palac dole
10
Bože budale. ...agitovali su da plan Z-4 bude odbijen...
To je naređeno i to tako da ne može da se ne izvrši.
Ova karikatura od čoveka sa rečnikom vunenih čarapa zaslužuje pohvale, ali za to kako uspe da dobije prostor za delovanje.
Luca Objavljeno: 01.08.2015 - 06:51
Palac gore Palac dole
-5
Pa super. Sad plačemo zbog Z4. Točno, treba plakati jer su bili preglupi i odbili su pobjedu koja im se nudila na pladnju. Nisu je znali prepoznati. A zašto? Pa zato kad su krenuli u pobuni nisu znsli što hoće, koji je cilj. Pobuna je bila radi pobune, sama sebi cilj. Ato se vidi i po tome što je ta RSK bil potpuno nefunkcionalna pljačkaška tvorevina, bez koncepta ekonomije, samoodrživosti. Živjeli su od dotoka novca iz Beograda. Pa kad im se ponudila samouprava, vlastiti novac i ostale cvebe, oni su se izgubili, jer nisu imali pojma što s tim. Kao i za sve ostalo pitali su Beograd šta da rade, a ovaj ih je ostavio jer tako glupi su.mu samo smetali.
Tragično je što se ne pita a zašto su se uopće pobunili. Što gleda početa svega s odbijanjem Z4. Ali to je druga scena od kraja. Što se ne gleda početak i sagleda cjelina svog srpskog jada i kaže dobro su prošli šta su radili.
vipera Objavljeno: 01.08.2015 - 08:54
Palac gore Palac dole
4
Sve stoji samo i taj egzodus Srba iz hr i bih je bio isceniran od strane milosevica, te ljude je zaplaseno propagandom tako da su se oni pokupili pre oluje, a ne da su proterani za vreme i da im je tu oduzeta imovina i spaljene kuce kao sto se to radilo albancima na kosovu. Jer osnovni cilj oluje nije bilo etnicko ciscenje vec oslobadjanje teritorija okupiranih 4 godine. Oni koji su i bili zrtve tokom oluje mogu to jedino da zahvale arkanovcima i seseljevcima.
pinjon Objavljeno: 01.08.2015 - 09:45
Palac gore Palac dole
3
Pusti snovi, i ja sam mogla imati ovo da sam se "pametnije" udala
Modesty Objavljeno: 01.08.2015 - 09:46
Palac gore Palac dole
11
Modesty, otvori mi oči.
vipera Objavljeno: 01.08.2015 - 10:00
Palac gore Palac dole
5
..jel to cure aludiraju na danicu ... fuj vas bilo
natura2 Objavljeno: 01.08.2015 - 10:36
Palac gore Palac dole
4
1 2 3 next ukupno: 30 | prikazano: 1 - 10

Pošaljite komentar comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote
  • Smiley
Poslednji komentari
comment
black-white1 22.07.2018 - 14:11
Vipera, dovoljno ti je procitati da Molyneux vjeruje u "white genocide conspiracy theory" i da ...
Thompson kao državni projekt
comment
vipera 22.07.2018 - 13:22
Tko je Stefan Molyneux, čime se bavi, koje su mu reference, izvan Youtube uradaka? Ukratko, zašto ...
Thompson kao državni projekt
comment
vipera 22.07.2018 - 13:14
Daklem @pizza omašio si ceo fudbal. Jedno je ogovoranje, a drugo je kritika. Primjer koji sam ...
Thompson kao državni projekt