Srbija Tema
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (19)

Predizobrno problematizovnaje obrazovanja Tomislava Nikolića

Diplomski spin Tadićevih “ligaša”

Ligu za Borisa, Tadića ni za šta: Nenad Čanak, beogradski Vojvođanin

U nedostatku bilo kakvih ideja sa kojima bi izašla pred izneverene građane Vojvodine, a u nezaustavljivoj želji da se dodvori svom koalicionom mentoru iz Beograda, Liga socijaldemokrata Vojvodine proslavila se ovih dana besmislenom istragom o stepenu obrazovanja Tomislava Nikolića. Pored toga što Ustav i zakoni ne propisuju kao neophodne obrazovne kvalifikacije za kandidate za predsednika Republike, zanimljivo je da se Aleksandra Jerkov, visoka funkcionerka Čankovog političkog preduzeća, isključivo bavila postojanjem i poreklom diplome najozbiljnijeg Tadićevog rivala na predsedničkim izborima, zanemarujući ništa manje kontroverzne podatke iz biografije samog Tadića i još nekih učesnika u predsedničkoj izbornoj trci

Povratak na članak »

Prijavite se na feed komentara Komentara (17 poslato):

Informacije gdje je T.Nikolić završio neki fakultet i gdje je diplomirao moraju biti dostupne po zakonu.

Međutim, zahtev da im se dostavi njegov dosije nema zakonsku podršku i to predstavlja drskost u funkciji najprljavije kampanje od 1990. do danas.

Ne dao Bog da ova Čankova glasnogovornica sjutra dođe na neku policijsku ili bezbedonosnu funkciju, viđeli bi kako izgledaju mali vojvođansko-ligaški Ždanovi i Berije.
Sentinel26 Objavljeno: 27.04.2012 - 11:24
Palac gore Palac dole
8
Lik i delo N.Č. odavno govore da je potonuo u najdublji kal ovozemaljskih poroka. U strahu da ga ne proteraju iz njegovog, tako brižljivo građenog i stvorenog raja, našao se u panici pa proglašava Dačića za manje zlo od Tome Nikolića, koji mu je inače bio samo asistent.

Tadiću, nikad ti neću oprostiti Dačića, a o ponašanju na vlasti za ove četiri godine da ne pričamo; vlast koja je prešla sve mere dobrog ukusa, da se zadržim na ovoj kvalifikaciji, da ne počinjem da psujem, jer onda neće biti kraja.

Na izbore neću izaći, ne želim da glasam ni za manje ni za veće zlo. U dilemi, da li da dam glas Tomi iz inata, pobedio je dugogodišnji animozitet prema radikalima, pa nekako ne mogu protiv sebe. Inače, da nije toga, zašto ne, a čemu je doprineo DS svojom koalicijom sa SPS-om, sami sebe su bacili u blato.

A ovo sa diplomama, nisko da ne može biti, samo treba zagrebati po diplomama, magisterijumima i doktoratima ovih stručnjaka na vlasti pa bi se mnogo štošta videlo...

Koliko se sećam, i Čanka je neko u skupštini prozivo za diplomu....
Timosten Objavljeno: 27.04.2012 - 11:49
Palac gore Palac dole
10
Zanimljivo bi bilo ustanoviti gde je i kako nakon prvog izbora za predsednika 2004. godine iz tadiceve biografije nestao podatak da je magistrirao na temu "Subverzivnost u segmentu seksualnosti". Danas se to vise nigde ne pominje, a nisam primetio ni da de se ime bivseg predsednika pise zajedno sa "titulom" mr.

http://www.mc.rs/code/navigate.aspx?Id=390
WEST_POINT Objavljeno: 27.04.2012 - 12:21
Palac gore Palac dole
4
A tako, znači odatle potiče onaj spot o seksu u DS-u.

Bota izvukao posljednji adut. Seks.
A ovo što su nas do sada tucali ovi njegovi ništa, pojela maca?
Sentinel26 Objavljeno: 27.04.2012 - 12:33
Palac gore Palac dole
6
Evo kako je to bilo u skupštini, kako je Čanak Diplomirao
Timosten Objavljeno: 27.04.2012 - 12:37
Palac gore Palac dole
0
Bolidov, znači Srbi već šestu godinu na vlasti imaj stranku, vladu i predsjednika koji za svog mandata i svih svojih ovlasti nisu uspjeli da rasčiste sa lažnim diplomama i uvedu red u sistem visokog obrazovanja?

Pa ako Nikolić ima razloga i interesa da sakriva podatke iz svoje biografije i o stepenu stručne spreme - morao bi glasati za Tadića jer očigledno da dok je Tadić na vlasti sistem neće biti bolji.
tesnjak Objavljeno: 27.04.2012 - 12:37
Palac gore Palac dole
1
Evo kako je to bilo u skupštini, kako je Čanak Diplomirao

Evo kako je to bilo u skupštini, kako je Čanak Diplomirao

(gore sam malo zabrljao, evo sve na jednom mestu)
Timosten Objavljeno: 27.04.2012 - 12:40
Palac gore Palac dole
1
@Slobodan_Vojvodic

Nije u pitanju spin, nego sasvim opravdano pitanje. Niko nije rekao da Toma nema diplomu, nego je on u svojoj zvaničnoj biografiji naveo diplomu koju nema, pa je odatle potekla cela priča.Ma ne nije spin u pitanju. Samo sto se ispostavilo da ipak ima tu diplomu. Kako ju je stekao svakako bi trebalo istraziti. Ali ako se u obzir uzme da je Tadic 2004. godine u biografiji lagao da je magistrirao, onda bi logicno bilo ispitati i taj slucaj. Dok se selektivno broje krvna zrnca samo nikolicu, a tadiceve lazi prolaze nezapazeno u pitanju je, dobri moj Slobodane, skolski primer spina.
WEST_POINT Objavljeno: 27.04.2012 - 13:00
Palac gore Palac dole
1
Moram priznati da me u poslednje vreme fascinira (I raduje) predanost sa kojom e-novine brane Vojvodu Nikolica od svakog ko se usudi da kaze nesto protiv njega.
moose Objavljeno: 27.04.2012 - 13:57
Palac gore Palac dole
5
1 2 next ukupno: 17 | prikazano: 1 - 10

Pošaljite komentar comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote
  • Smiley
Poslednji komentari
comment
natura2 18.09.2019 - 17:04
@a22 ..hvala na pojašnjenju [SM007PIC]
Grad nade i dobrih ljudi
comment
Ambrozija22 18.09.2019 - 17:01
Kako postoji takav portal ? Lijepo.U sistavu koji jeste fasisticki, svi ce pricati o demokraciji ...
Grad nade i dobrih ljudi
comment
Ambrozija22 18.09.2019 - 16:59
jel to neki bošnjački duhaček [quote][/quote] Ne, on je bosnjacki ustasa.To je pna osoba koja je ...
Grad nade i dobrih ljudi