Region Hrvatska
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (2)

Osmi dan prosvjeda protiv uvođenja drugog pisma

Josipović očekuje dogovor o ćirilici u Vukovaru

Sve su stranke u nekoj fazi odlučivanja bile za uvođenje dvojezičnosti. Sad, zajedno s drugim institucijama, moraju pokazati da im je dobrobit zemlje ispred mogućih dnevnopolitičkih poena

Povratak na članak »

Prijavite se na feed komentara Komentara (2 poslato):

"Sve su stranke u nekoj fazi odlučivanja bile za uvođenje dvojezičnosti"

Lignja laze.
Njegova stranka, SDP, je bila protiv.
herzog96 Objavljeno: 09.09.2013 - 14:26
Palac gore Palac dole
2
Lignja laze.
Njegova stranka, SDP, je bila protiv.

herzog96 Objavljeno: 09.09.2013 - 14:26

Fatalno griješiš i dodatno tome se kontraproduktivno i naivno zamaraš.

Već desetljećima, vječnost, a i za sve u vezi Vukovara, baš nikome od 55 gornjih ešalona i razina funkcija i službi ne samo da nikome nije stvarno ništa pokrenuto ni pokazano, nikakva slabost, nego nem ni jedne laži, bilo kakve slabosti i slično.

A sve je to stalni napredak i napredovalo je do, evo svi vidimo, nitko ni za što nije kriv osim što je živ, i ako uopće postoji problem to je onaj jedan jedini, reakcionarnost i primitvnost rulje, a što stalno pa i sada, dramatično jača ulogu milijune pripadnika gornjih ešalona naprednih snaga, koje svojim stalnim i vječnnim djelovanjima i nadljudskom borbom kao svega naj naj i dilajla protiv tog zla ne samo postižu stalno sve naj naj i dilajla za sve nas nego nas i nadbožasnki spašavaju.

A tu se još k tome konkretno radi o tip of the top, vrhu vrhova toga, i još k tome je to samo mali uvod za puno krupniju skoru, vrlo brzu, konačnu pobjedu svega nad zlom kada se ovaj tip of the top Josipović i njegov pandan vojvoda Nikolić sastanu u Beogradu i konačno ne samo rješe Balkan nego nas i uvedu u Olimp nad Olimpima.

Konkretno, npr. najjavnija, dugo izložena i svima dostupna i jasna situacija dugogodišnjih poslova u povezanom slučaju Komercijalna banka Zagreb-posmrtna društva-brojni fakulteti/zavodi i druge stručne institucije, gdje je cijela mreža iz svih stranaka i struktura, čekajući u redu i navaljujući sve više, industrijski prebacivala novvce tih institucija i svega na jednu banku i dalje, i sve djelili pošteno, kao crnogorski kralj Nikola i razno slično, pola meni - pola tebi, tuđe, javno, najjavnije, uz raznu industriju ugovora, nadzora i svega da nema roka vraćaanja, kamata, kazni, ništa, te da je pravno i stvarno ne samo u redu nego sve vrh vrhova, najviša vrijednost.

I kada je puklo, tako da zaposleni nisu dugo dobili ništa plaće, nitko baš ništa ne plaća struju i ništa, i javno, godinama sve oko toga, ne idu problemi nego se razvija i raste ta izvrsnost.

Čak i to što je na nečiju upornu inicijativu sud pravomoćno presudio dio i konkretno ovaj g. Joispović treba vratiti preko 200.000 EUR-a novaca koji su mu isplaćeni iz blagajne posmrtne pripomoću, novce mase sitnih ljudi koji to plaćaju i drže da im oni rješe dio pogreba kad umru, nije bio problem ni osnova za vraćanje, uz obrazloženje dotičnog u TV emisiji par dana pred izbor za predsjednika RH da je sve u redu s tim zbog toga što je to njemu zakonito plaćeno iako je sud presudio jer dok je plaćeno nema sudske presude za to nego je stigla kasnije. Svi znaju da sudovi sve mou presuditi tek nakon što se izvrši a ne prije, pa ipak je spomen toga izazivao ne razumijevanje nego su bliski dugi prijatelju, navijači dotičnog, jako do linča napadali prijatelja koji to spomene i da je sve to, njih jako puno, čista javna pljačka u kojoj se sve zna tko koliko i nitko ništa ne vraća nti plaća.

Od tada do danas predsjednici upravnih odbora i razno slično što je pokrivalo to su jako napredovali u akademski i politički i ostali vrh, uključujući vodeći stručjaci i borci za korupciju (Kregar), na čelo svega, i evropski ... a sud je naravno nakon 10-12 godina malo po malo promjenio i poništio presude tako da se nove ljude pomalo postavljalo i dizalo do vrha i dna tako da ide fino i da ne bude ni tračka slabosti nego dapače, da se i time napreduje, pravomoćno sudski ima da je to izraz najviše pravne i stvarne vrijednosti, prebacivanje novaca i daljnje.

Ne sa radošću niti s bilo čim, moram samo navesti da to nije iznimka nego pravilo, da je Hrvatska ipak vodeća u naprednosti i da je ostalo, iako svjetski respektabilno, ipak liga niže u odnosu na Hrvatsku.

Tako da se to vidi i tu. Šta su kreirali da bi rješavali i kako ne znam, ali svi znamo i vidimo da su to takve industrije desetljećima, da i ne znaju ništa i nikako drukčije niti mogu nego sve tip top, svih 55 gornjih ešalona sve tako bez i najmanje slabosti.

Da li tko sumnja da će i Vukovar rješiti sve još bolje nego sa naj naj Tadićem -na Ovčari ne samo predsjednici nego kako on ovdje kaže svi, i oni koji su ritualno klali itd. i žrtve i sve uz "Bože pravde", "Lijepa naša", okrenimo se budućnosti nakon što već vječnost totalno bezobzirno napredujemo baš ka toj istoj budućnosti ...

Zbog toga je produktivno obrnuto - naprijed drugovi, gospoda, vojvodo, svi ...
apgradapap Objavljeno: 09.09.2013 - 15:33
Palac gore Palac dole
1
ukupno: 2 | prikazano: 1 - 2

Pošaljite komentar comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote
  • Smiley
Poslednji komentari
comment
mungos1 06.06.2020 - 10:04
pizza_stolnjak Objavljeno: 05.06.2020 - 06:51 Samo neka ne bude neka rušilačka, teroristička, ...
Suze i gusle
comment
Ambrozija22 05.06.2020 - 15:29
[quote]Eno pogledajte našeg Bakira, bio fino čeljade dok nije upoznao Čovića od tada paščeće laže.[/quote] A,ne.On ...
Suze i gusle
comment
tesnjak 05.06.2020 - 08:23
[quote]Uz objavu fotografije bajkovite plaže, Hloverka Novak Srzić je na Facebooku napisala 'Usprkos antifa kaosima ...
Suze i gusle