Feljton
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (117)

Feljton: Decenija nezavisnosti Crne Gore (8)

Cunami velikih stratega

Andrija Mandić zagovornik bojkota referenduma, rezigniran kako su stvari krenule naopako, najavio je da će otići - ne reče kuda - ukoliko rezultat referendumskog procesa bude "razbijanje SCG". Zoran Žižić u sferama "ludačkog", "ratnog" i "majmunskog" referenduma. Predrag Bulatović otvorio lov na manjine. Predrag Popović prijeti da će se u nezavisnoj svi narodi osjećati "kao u najvećem zatvoru na svijetu"

Povratak na članak »

Prijavite se na feed komentara Komentara (117 poslato):

Zeza tamo, možda previše komentara..

Nastavak sa:

http://www.e-novine.com/region/region-hrvatska/114967-Pobjeda-Kolinde-Grabar-Kitarovi.html
pizza_stolnjak Objavljeno: 24.01.2020 - 08:02
Palac gore Palac dole
1
Idemo ovdje.
Pa, pizza,da li si gledao "Predsjednika"?
Ambrozija22 Objavljeno: 24.01.2020 - 08:45
Palac gore Palac dole
0
..našel sam zanimljiv članak, kaj se dotiče teme pr-a i brendiranja i takoto, uz izvrsno naglašene momente koje bi @vipera opisala onom njenom - mani me romantike, đe su pare

"Jasno je da za formiranje novog političkog brenda nemamo dovoljno vremena, pa mislim kako je najbolje rješenje da ostanemo pokret i da na izbore izađemo pod mojim zaštitnim znakom - izjavio je u nedavnom intervjuu za Jutarnji list, među ostalim, pjevač i bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro, najavljujući izlazak svoje političke opcije na parlamentarne izbore.

...

Doznajemo da je Škoro dosad obavio samo pojedinačne razgovore s Ružom Tomašić, Božom Petrovom i Ladislavom Ilčićem, ali tom prilikom nije dogovoreno ništa konkretno. Više informacija je posljednjih dana, kako doznajemo, unijelo nemir među desničare okupljene oko Škore. Jedna od njih je da bi na izbore trebali izaći kao Nezavisna lista Miroslava Škore, pri čemu na listi ne bi stajala imena drugih stranaka, primjerice Mosta ili Hrvatskih suverenista u sklopu kojih su Blok za Hrvatsku, Hrvatska konzervativna stranka te Hrast, bez obzira na to što bi na listi bili i njihovi kandidati.

- To nije samo zbog ‘nove priče’ koja se stvara za parlamentarne izbore, nego se tu prije svega radi o financijama jer bi sav novac koji bi iz državnog proračuna dobili oni koji su osvojili mandate išao Nezavisnoj listi Miroslava Škore, a ne strankama čiji je kandidat prošao - objašnjava naš sugovornik. Pojedini članovi iz platforme Hrvatski suverenisti komentirali su kako se ne žele odreći svojih brendova.

"

..izvor: https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/desnica-se-okrenula-protiv-skore-novi-voda-treceg-puta-razbjesnio-partnere-zahtjevom-da-se-na-izborima-odreknu-naziva-svojih-stranaka/9888715/

.............................................

..moje je mišljenje da, kolko god to ovim desnim liliputancima ubijalo njihov ego, škoro je u pravu.. jedino pod njegovi brendom i "kišobranom" imaju šanse bit neka ozbiljna priča..

..nu međutoa, iskustvo nas uči da bi ego desnih liliputanaca mogel ipak biti jači i presudan.. jerbo i tu (a ne samo u odluci o kupnji) imamo srce a ne razum..

..kak veli francek često u svojim dnevnikima, kad u samoći ispred papira mudruje nad teškim temama - bumo vidli

..................................................

..a glede gledanja filma/serije o franceku, evo molim vas da oni kaj gledaju tu daju neki rezime.. ja ovih dana ne stignem, ali rado bi čul dojmove

natura2 Objavljeno: 24.01.2020 - 10:09
Palac gore Palac dole
1
Ovo je zanimljivo:

Kaže Kujundžić možda su mislili da je došla pljačkati.

Imotski kadija
tesnjak Objavljeno: 24.01.2020 - 12:25
Palac gore Palac dole
0
Otkud Kujundžiću zemlja na Begovini?
tesnjak Objavljeno: 24.01.2020 - 12:25
Palac gore Palac dole
1
Kaže Kujundžić oni su kezili proteze na novinarku jer su partizani ubijali u njegovoj Begovini
tesnjak Objavljeno: 24.01.2020 - 12:27
Palac gore Palac dole
2
Daklem, ti liliputanci zaista imaju veliki egi i zato gube.
Međutim, u ovom prijedlogu Škore se kriju opet, a šta drugo nego, pare.
Jer ako nastupaju kako on predlaže sve pare koje dobivaju saborski zastupnici za troškove izbora idu nositelju liste, Škori.
A ako piše iz koje su stranke, onda idu toj stranci.
Daklem opet pare.
A Škoro lukavac i businessman se dosjetio i bjanko zadužnica na ukupni iznos saborske plaće koji zastupnik može dobit, za slučaj poslijeizbornog preslagivanja.
Kao i obično, Ustav, koji kaže da mandat pripada zastupniku a ne stranci ili lisi, nije neka smetnja našem wanna be lideru.
Užitak je gledat kako se desničari međusobno gaze na onome što im je sveto.
vipera Objavljeno: 24.01.2020 - 12:44
Palac gore Palac dole
0
Ivanbegovina mu je rodno selo.
vipera Objavljeno: 24.01.2020 - 12:45
Palac gore Palac dole
0
Ministar zdravstva Milan Kujundžić vlasnik je kuće u rodnoj Ivanbegovini koja prema podacima njegove imovinske kartice ima tačno 100 kvadrata i nikakvu okućnicu.

U zemljišnim knjigama, pak, piše da je kuća velika 184 kvadrata. Parcela na kojoj se nalazi, također ministrova, broji 1.016 kvadrata. Drugim riječima, Milan Kujundžić, uz sve ostale nekretninske afere u imovinskoj kartici zaboravio je spomenuti nemalo zemljište, dok je za kuću naveo skoro upola manju kvadraturu. Napisao je, također, da je njena vrijednost tek 533 eura po kvadratu. Manje od uobičajene građevinske cijene rohbaua.

Prema onom što je novinarka vidjela riječ je o dvoetažnoj luksuznoj vili, obloženoj finim kamenom i s prostranim dvorišnim bazenom, njegovanim travnjakom, kovanom ogradom, modernim prozorima.
Ambrozija22 Objavljeno: 24.01.2020 - 13:46
Palac gore Palac dole
0
Ivanbegovina mu je rodno selo.


Pa iz te begovine neko je prije partizana projerao neke ljude. Od njih sedmorica liječe sihre, četvorica rade hidžamu, jedan je hafiz, a ča osmorica znaju razne dove za zdravlje i kišu.
Da ih nije protjeralo u ti vakat danas bi Ivanbegovina bila Hećimovina.
tesnjak Objavljeno: 24.01.2020 - 14:39
Palac gore Palac dole
0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next ukupno: 117 | prikazano: 1 - 10

Pošaljite komentar comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote
  • Smiley
Poslednji komentari
comment
Ambrozija22 29.11.2020 - 22:18
[b]Da je Jugoslavija bila sto puta gora nego što je bila, opet bi bila sto ...
Vrh "Herceg-Bosne" osuđen na 111 godina
comment
natura2 29.11.2020 - 16:56
..sretan dan republike svima [SM024PIC]
Vrh "Herceg-Bosne" osuđen na 111 godina
comment
Ambrozija22 26.11.2020 - 18:53
[b]Po meni je normalno biti patriot dnk domoljuban, voljeti i cijeniti svoje[/b]. Da je BiH normalna ...
Vrh "Herceg-Bosne" osuđen na 111 godina