Entertainment Tema
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (85)

Znati sve o Đokoviću: Uslov za upis na fakultet

Pripremi se i počni!

Zdrava porodica, zdravi studenti: Đokovići poziraju za indeks

Pre nekoliko dana, na prijemnom ispitu Filozofskog fakulteta u Beogradu (one ustanove u kojoj je, recimo, redovni profesor Slobodan Antonić), studenti su rešavali test opšte kulture i u njemu naišli na pitanje: "Koliko je Novak Đoković imao pobeda za redom u 2011 godini?". Nacionalna ideja da mladi danas u Srbiji moraju proučavati Đokovićev život i karijeru ne bi li se upisali na fakultet – otvara sasvim novo poglavlje u pripremama za test

Povratak na članak »

Prijavite se na feed komentara Komentara (80 poslato):

Nazire li se kraj ludilu koje je zahvatilo Srbijicu ili je ovo tek početak?
naturalis Objavljeno: 30.06.2011 - 13:50
Palac gore Palac dole
6
Drage E-novine,
Moram da priznam da me iritiraju svakodnevni direktni ironicni osvrti NE NA FAMILY SPORT, NE NA TATU I MAMU I STRICA, NE NA VUKA JEREMICA I OSTALE KORISNIKE NOVAKOVOG LIKA I DELA vec na samog Novaka i sasvim neduznu francusku pudlu koja ima francuso ime. Morala bi se napraviti distanca u odnosu na Novaka koji UPRKOS svima koji ga okruzuju ipak ima vise ukusa i mere u svom ponasanju. A za to je zasluzan samo on sam. Ja sam prosvetni radnik i vrlo dobro znam sta pod tim podrazumevam - rad na sebi. Novak je svake godine ne samo bolji igrac vec i bolji covek. Istina, on jos nije svestan da njegovim mogucim patriotizmom manipulisu nacionalisti koji ga okruzuju. Tacno je da Novak redovno gresi sto povladjuje najnizim strastima svojih fanova i time im daje za pravo da ga prisvajaju. Ali, doci ce i to na red, prestace da se krsti pred 16 ooo gledalaca, prestace da dize tri prsta, prestace da paradira sa insignijama. Na taj nivo prosto se mora dospeti ako, ponavljam, radis na sebi, tj posmatras sebe i svoje postupke kao da pripadaju trecem licu.
miroslava Objavljeno: 30.06.2011 - 14:03
Palac gore Palac dole
21
Dajte plus Miroslavi, ja sam slucajno okinuo minus.
DonQuijote Objavljeno: 30.06.2011 - 14:16
Palac gore Palac dole
10
miroslava, nisi primetila da je ovo kritika nase vlasti a ne novaka djokovica licno . procitaj pazljivo tekst.
btw, meni je zanimljivo da kurir nije objavio djokovicu reakciju kad mu nisu dozvolili da unese pjera u englesku. verovatno nisu smeli zbog reakcije svojih vernih citalaca koji bi djokovicu zamerila sto ne pravi srpcice umesto sto brine o pudli koja, zamislite, nema srpsko ime .
Asklepije Objavljeno: 30.06.2011 - 14:24
Palac gore Palac dole
21
@miroslava 30.06.2011 - 14:03

Tacno je da Novak redovno gresi sto povladjuje najnizim strastima svojih fanova i time im daje za pravo da ga prisvajaju. Ali, doci ce i to na red, prestace da se krsti pred 16 ooo gledalaca, prestace da dize tri prsta, prestace da paradira sa insignijama. Na taj nivo prosto se mora dospeti ako, ponavljam, radis na sebi, tj posmatras sebe i svoje postupke kao da pripadaju trecem licu.


@Miroslava, zar nije ocito da e-novine sude onakvom Novaku kakav je on sada, u ovome vremenu, dok ti govoris o Novaku kakav bi mogao biti u buducnosti, ako bude radio na sebi. Bojim se da "raditi na sebi" Novaku Djokovicu znaci nesto sasvim drugo, nego sto to znaci tebi kao prosvjetnom radniku.
reader8532 Objavljeno: 30.06.2011 - 14:32
Palac gore Palac dole
17
TEHNIČKI FAKULTET U BORU: Zna li Novak Đoković gde je Bor?


U šumi?
ivan604 Objavljeno: 30.06.2011 - 14:34
Palac gore Palac dole
14
Ne zbam, ASKLEPIJE, ne citam Kurir. Tekst u E-novinama nije tog kvaliteta niti je koriscen previse sofisticiran humor da bih morala posebno da se koncentrisem. Konacno tekst je samo jedan u nizu kojima se E-novine svakodnevno pune i time nazalost pridruziju onima koji se hrane s Novakovih jasli.
Sve ovo imam pravo da kazem jer sam veliki fan E-novina i uglavnom imam istu tacku gledista.
Dokaz da ne gresim nalazim u cinjenici da citaoci clanaka o Novaku ,koji su obicno vrlo korektni (mislim citaoci, ne clanci), reaguju agresivnije i primitivnije nego sto sam navikla.
miroslava Objavljeno: 30.06.2011 - 14:40
Palac gore Palac dole
2
poslednje pitanje je trik pitanje... i ja bih pao prijemni ukoliko nije dozvoljena upotreba digitrona i uglomera
aramis011 Objavljeno: 30.06.2011 - 14:43
Palac gore Palac dole
6
@aramis011

........a u digitronu bi ti bila puškica....garant!
ivan604 Objavljeno: 30.06.2011 - 14:46
Palac gore Palac dole
1
@Miroslava, zar nije ocito da e-novine sude onakvom Novaku kakav je on sada, u ovome vremenu, dok ti govoris o Novaku kakav bi mogao biti u buducnosti, ako bude radio na sebi. Bojim se da "raditi na sebi" Novaku Djokovicu znaci nesto sasvim drugo, nego sto to znaci tebi kao prosvjetnom radniku.
reader8532
MOGUCE DA ME MOZETE I TAKO RAZUMETI. ZNACI MORAM DA BUDEM PRECIZNIJA: NIJE "RAD NOVAKA NA SEBI" U POTENCIJALU, NEMA "AKO" ON RADI NA SEBI I POLAKO PREVASPITAVA I SVOG OCA JER BEZ TOGA NE BI MOGAO DA GRADI SVOJE SAMOPOUZDANJE. UZASNO JE TESKO PROMENITI SEBE IZ TEMELJA KO SI U DETINJSTVU RASTAO UZ AUTORITARNOG OCA , AKO NISI POMOGNUT OD STRANE NEKOG VALJANOG VASPITACA.
ZNAM DA SE PRIMEDBE I E-NOVINA I CITALACA ODNOSE NA ZAHTEV DA SE NOVAK KONACNO OGRADI I OD OCA I OD JEFTINIH I PARAZITSKIH LASKAVACA. I JA BIH TO VOLELA, ALI LJUDI, ON ZA TO PROSTO NBEEEEMA VREMENA! ON IMA STA PAMETNIJE DA RADI
miroslava Objavljeno: 30.06.2011 - 14:50
Palac gore Palac dole
-3
1 2 3 4 5 6 7 8 next ukupno: 80 | prikazano: 1 - 10

Pošaljite komentar comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote
  • Smiley
Poslednji komentari
comment
Ambrozija22 07.07.2020 - 08:24
Da parafraziram dobrog Tina,tebe raduje stetocinstvo ljudi u svemiru. Toliko stetocinstvo,da kada je ono i prividno ...
Suze i gusle
comment
tesnjak 07.07.2020 - 08:12
Mene ti Agi više zanima sreća običnog malog čovjeka. Domoviinski pokret i Most u kampanji kao ...
Suze i gusle
comment
Ambrozija22 07.07.2020 - 07:59
Ma,da se oni nece posvadjati na sjednici ? Recimo da se poklembesaju oko odredbe zakona koja ...
Suze i gusle