Entertainment Ličnosti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (19)

Video hit

Ovako se navija za Noleta

Ekstaza vaskolikog Srpstva, osvetnički ponos, neuračunljiva ljubav prema najboljem teniseru sveta, mentalno zadovoljstvo, katarza, beskonačna sreća, duša koja jeca, ushićenje, nacionalna poremećenost prvog stepena – sve je to sublimirano u nešto više od tri minuta navijanja za našeg Noleta, Nolenceta u ovom neprejebivom YouTube filmu za odrasle. Priceless!

Povratak na članak »

Prijavite se na feed komentara Komentara (16 poslato):

jel to ona rece odo da lizem stalu? :-D
crnamrlja Objavljeno: 07.07.2011 - 08:40
Palac gore Palac dole
8
Navijati u svome domu je privatna stvar svakog od nas. Problem je u liku koji je ovo postavio a i vi niste to bas morali preneti. Neka prica zena u svojoj kuci sta hoce. Takvih kao ona je mnogo, sto to gledaju kroz srpstvo, kroz "pokazi im" ko su srbi i takve gluposti, ali to je u njenoj kuci i naprosto je njena licna stvar. Mnogo me vise pogadja Jeremic koji se tamo sepurio i posle igrao kosarku sa nekom velikom teniskom lopticom dok njegova gospodja zadovoljno gleda a nama to prikazuju kao vrhunsku ekskluzivu na pokojnom B92. Ova zena sa snimka ne predstavlja nikog, osim samu sebe. Tadic i Jeremic, nazalost, predstavljaju i mene, za moje pare, a ja to ne zelim.
mirans Objavljeno: 07.07.2011 - 09:13
Palac gore Palac dole
22
@ mirans

ja tu ne bih imao šta da dodam.
aramis011 Objavljeno: 07.07.2011 - 09:33
Palac gore Palac dole
7
Mnogo me vise pogadja Jeremic koji se tamo sepurio i posle igrao kosarku sa nekom velikom teniskom lopticom dok njegova gospodja zadovoljno gleda a nama to prikazuju kao vrhunsku ekskluzivu na pokojnom B92. Ova zena sa snimka ne predstavlja nikog, osim samu sebe. Tadic i Jeremic, nazalost, predstavljaju i mene, za moje pare, a ja to ne zelim.Slažem se.
I (ponavljam se, ali) ne treba dirati sitnu boraniju. Čemu? Potpuno je jasno da je narod sluđen (vidi se po tome za koga glasa sve ove godine), ovaj video ne donosi ništa novo po tom pitanju. Kao anacionalnom pojedincu, meni je svako brijanje na nacije najblaže rečeno glupo, ali zašto šiziti na slabo obrazovanu ženu koja pitanje je koliko je makla iz svog sela, a ne bi ni znala što je tenis da je na nekoj od srpskih televizija (njen jedini prozor u svet) ne filaju Novakom nacionale već ihaj-haj.

S druge strane oni koji bi trebali, morali "znati bolje" i "činiti bolje", oni sa doktoratima, stipendijama, sinekurama, položajima, moći, utjecajem, a koji umjesto na dobrobit države i naroda, rade upravo suprotno (pogledati npr. Đogu i rečenicu o svijetu koji Srbiju gleda "razrokim očima", pa ove idiote od političara), e to bih ja rado vidjela na stubu srama i kako odgovara za svoja nedjela. Jer ako si imao prilike "znati bolje", a ne samo što ne znaš, nego svoj mrak namećeš drugima (najčešće ovakvima poput ove žene, koji te nisu u stanju prozrijeti jer jednostavno nemaju aparat za se oduprijeti toj propagandi).
Ponocna_strina Objavljeno: 07.07.2011 - 09:55
Palac gore Palac dole
4
(ne završih rečenicu:)
...dakle ako si sve to mogao, a činiš upravo suprotno, onda zaslužuješ najgore upravo ti, a ne tvoje ovce.
Ponocna_strina Objavljeno: 07.07.2011 - 09:57
Palac gore Palac dole
3
Eh, strina moja draga, misliš da su političari baš tak jako bedasti?


Kockasti, ja pojmove "pametan" i "lukav" ne miješam. To su različite stvari. Pamet definiram više u jednom "renesansnom" smislu. Ona se kao takva sastoji ne samo od relativno visokog iq-a, nego i od relativne svestranosti, a u korijenu tih sposobnosti leži težnja za fundamentalnim dobrom. S tog stanovišta, političari koji narod guraju ka zlu jesu bedasti. I to za razliku od ove žene, oni su nedopustivo bedasti.
Ponocna_strina Objavljeno: 07.07.2011 - 10:14
Palac gore Palac dole
4
ma bre ljudi ona zena ode da lize stalu :-D
crnamrlja Objavljeno: 07.07.2011 - 10:39
Palac gore Palac dole
4
mirans@
Zaista nema sta da se doda na vas komentar...to je upravo prava definicija ovog ludila...
Ali bez obzira na sve...nasmejah se do suza gledajuci ovu zenu...kasnije...razmisljajuci, shvatio sam da ona i nema drugih stvari kod kojih bi se na slican nacin radovala...Jer sta joj njena drzava pruza...najverovatnije je more videla samo na TV-u...za pozoriste i muzej najverovatnije samo "nacula"...osim teskog rada(sudeci po njenim rukama) nema ona drugih zadovoljstava kod kojih bi se makar malo iskljucila iz svakodnevnice. Novak im je trenutno jedini ventil za praznjenje...slamka spasa i jedini argument da Srbi nisu najgori,genocidni narod na svetu.
Ovo SRB-ludilo je vec poodavno skrenulo u pogresnom pravcu i tesko da se moze ispraviti i navesti na pravi put!
sdragan Objavljeno: 07.07.2011 - 11:01
Palac gore Palac dole
7
@ sdragan

Slazem se!
mirans Objavljeno: 07.07.2011 - 11:44
Palac gore Palac dole
2
@floyd
Ovo je potpuno ista matrica kao sto je sprodvodjena od 85-e, kada su svi mediji sirili patriotsko ludilo.


Potpuno si u pravu, stanje ovog drustva je plod sistematske manipulacije medijima koja ovde traje vec decenijama.
TV Republika
zarkov Objavljeno: 07.07.2011 - 12:27
Palac gore Palac dole
3
1 2 next ukupno: 16 | prikazano: 1 - 10

Pošaljite komentar comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote
  • Smiley
Poslednji komentari
comment
svibanj 03.07.2020 - 18:57
Da li bi ovo mogle izbzcit Hasanbegovica iz igre: https://www.jutarnji.hr/izbori/vijesti/mladi-aktivist-se-obrusio-na-hasanbegovica-siguran-sam-kako-ce-mi-ovaj-video-donijeti-probleme-15006025 [quote]Upitao sam ga, s obzirom na njegove ...
Suze i gusle
comment
Ambrozija22 03.07.2020 - 10:54
Ko je gazda u dvorištu Sad se valjda zna Ak je neko svoj na svome To sam onda ...
Suze i gusle
comment
Ambrozija22 03.07.2020 - 10:51
Jes', jes', to je obicna floskula ![SM010PIC] https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2194914
Suze i gusle