Entertainment Ličnosti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (12)

Privredna vizija Slobodana Homena

Srbija u rupama

Priprema za kopački maraton: Slobodan Homen se zagreva

Inspirisan pozitivnom histerijom glede akcije “Mi kopamo Dražu, Draža kopa nas” koja je naišla na oduševljeni prijem vaskoliko-četnolike javnosti, državni sekretar za otkopavanje zakopanih Slobodan Homen zvani Ašovčić odlučio je da ode korak dalje. Umesto da čitava zemlja traga za jednim lešom, pa makar to bio i posmrtni ostatak Đenerala, zar nije bolje i produktivnije uposliti radne kapacitete za otkrivanje 80.000 leševa?

Povratak na članak »

Prijavite se na feed komentara Komentara (12 poslato):

A sad omladino na radne akcije sa sloganom:"Radujem se lopati,idem Drazu kopati"!
inter Objavljeno: 19.09.2009 - 16:02
Palac gore Palac dole
2
sta ce mu sonori, evo toma grobar moze da mu pomogne. no, da oni to ne kopaju rupe za nas koji ne volimo tadica,pa kao traze drazu. a onda djilas da izgradi novi, lepsi grad, borisgrad.
Asklepije Objavljeno: 19.09.2009 - 16:11
Palac gore Palac dole
4
A, izvinite, koji vam je motiv da se zalazete za otkrivanje nekih drugih masovnih grobnica ako se ismevate otkrivanju ovih?

U cemu je razlika izmedju njih? U onima koji su u njih zatrpani ili onima koji su zatrpavali?
nekako Objavljeno: 19.09.2009 - 21:53
Palac gore Palac dole
-2
– Homen ima ideju: “Ovim zločinima baviće se posebna komisija koja će ovih dana biti formirana. U pitanju je vrlo složen i dugotrajan posao. Ja procenjujem da će ovaj proces trajati niz godina. Nije problem otkopati grobnicu, ali pre toga mora da se precizno utvrdi konkretna lokacija. Čak ni to nije toliko komplikovano koliko će biti identifikacija, koja će morati da se radi na osnovu DNK analiza. U rad te komisije biće uključen veliki broj ljudi, od istoričara, pravnika, medicinskih stručnjaka za DNK analize…”


Bog ti pomog'o Srbijo. Na hajr i na dobro da te izvede sa ovakvim kretenima u vlasti a i onima koji povjeruju u njihove nebuloze. Dragi boze, ako te ima igdje, sta Ti sve drzis na ovoj planeti. Homofobicni Homen opet, po zadatku, lize supkove vlastodrscima pa kaze:
-Nema setnje po Belome Gradu-antikristi li nijedni.
-Malo smo prebili Francuze u Belome Gradu-ko ih jebe sta dolaze ovdje.
-Malo smo upucali Engleze-koji ce nam kurac.
-"A sad svi na svoje radne obaveze, lopate i asove u ruke u najpravoslavnijem duhu naci-socijalizma, pa otkopavajte-nije vise jedan djeneral nego 10.000. Ko kaze da u Srbiji nema posla.Jebem vas corave, kilave i nesposobne ako ga ne nadjete."
jalija Objavljeno: 20.09.2009 - 09:38
Palac gore Palac dole
2
Koji je motiv? Prvo i sam Ho-men priznaje da nema tacne podatke o broju nastradalih, a onda izvali cifru od 80 000!!!!Sa druge strane za mene licno cetnici su zlocinci ne vidim kako se mogu izjednacavati sa civilnim zrtvama rata!Uzgred sto nebi malo ta komisija istrazivala koliko je stradalo civila od ruke tih istih cetnika! Objektivnost prije svega zasnovana na cinjenicama!
inter Objavljeno: 20.09.2009 - 11:55
Palac gore Palac dole
0
U Srbiji ima MILION NEPISMENIH eto "radne snage" za kopanje! Sto se tice nepismenosti mislim da "milionce" moze da se skupi i u svim zemljama u okruzenju, izuzev Crne Gore iz jednostavnog razloga sto tamo zivi manje od milion stanovnika1
inter Objavljeno: 20.09.2009 - 19:05
Palac gore Palac dole
0
INTER
Ideja ti nije originalna. Tako su fašisti "upošljavali" zaludan narod po okupiranim zemljama.

"U Srbiji ima MILION NEPISMENIH eto "radne snage" za kopanje! Sto se tice nepismenosti mislim da "milionce" moze da se skupi i u svim zemljama u okruzenju, izuzev Crne Gore iz jednostavnog razloga sto tamo zivi manje od milion stanovnika."
Rusty_Angel Objavljeno: 20.09.2009 - 19:36
Palac gore Palac dole
0
Koji je motiv? Prvo i sam Ho-men priznaje da nema tacne podatke o broju nastradalih, a onda izvali cifru od 80 000!!!!Sa druge strane za mene licno cetnici su zlocinci ne vidim kako se mogu izjednacavati sa civilnim zrtvama rata!Uzgred sto nebi malo ta komisija istrazivala koliko je stradalo civila od ruke tih istih cetnika! Objektivnost prije svega zasnovana na cinjenicama!


Dobro, da se slozimo da je mozda preterao. Manje vazan podatak. Vaznije od toga da li ce Homen pogoditi tacnu cifru (verujem da nije bez ikakvih podataka bas nju naveo) je to da se ta cifra precizno utvrdi.
Pitanje se odnosilo na to da se ovde zastupa misljenje da se o masovnim grobnicama iz 90 tih mora govoriti, a o masovnim grobnicama iz 40 tih mora cutati. Motiv za takav stav ne zanima. Ja verujem da se i o jednima i drugima mora govoriti, pa bih voleo da mi neko objasni gde gresim.

I jos ovo, verujem da je zbog neznanja napravljena greska, a ne iz zle namere.

Nisu tih godina po Srbiji streljani samo cetnici. Vec svi oni koji nisu mislili da je komunizam najbolje uredjenje na svetu i bili neoprezni da to glasno kazu. Nekada i u krugu porodice je bilo dovoljno reci da komunisti nisu najpametniji ljudi na planeti i odmah je letela glava.

Rizicno je bilo imati parket u kuci, kucna biblioteka bez Lenjinovih dela je skoro sigurno znacila smrtnu presudu, gospodstvo, par generacija u nazad obrazovanih se nije dozvoljavalo, posedovanje porodicne kuce vec od potrebne (po merilima Leke Rankovica neuspesnog abadzijskog segrta, Krcuna neuspesnog studenta poljoprivrede, i ostalih neuspesnih) je znacilo pretnju, a protivljenje ustupanja iste komunistima presudu. Seljak je morao da da onoliko koliko mu drugovi kazu a ne onoliko koliko je rodilo, ako je rodilo manje razlika se placala glavom.

Zanimljivo je i to da su ovakve komisije formirane u vecini bivsih Yu republika (Slovenija prva) a svi bi da urede srpsko dvoriste. I ti motivi su mi zanimnjivi.

Da li to uredjivaci vole Srbiju, mrze je ili joj zavide?
nekako Objavljeno: 20.09.2009 - 19:46
Palac gore Palac dole
0
@ inter

Ne razumijem tvoju zluradost. Zasto bi se srbi mucili kopanjem (ili bilo kakvim drugim radom), kada su zakljucili povoljan ugovor s Kinezima u oblasti gradjevinarstva. Kineska radna snaga je mnogo jeftinija (a i kineske lopate).
Uostalom, srbi su mnogo skloniji kreativnoj destrukciji, kao na primjer rusenju, paljevini, klanju...
herzog96 Objavljeno: 21.09.2009 - 10:49
Palac gore Palac dole
0
Ja sumnjam da je draža ukopan u mom dvorištu u potezu od terase do jabuke, bliže kući.
Predlažem kopanje rupe 5x8 m dubine dva metra.
Usput jedan dobrovoljac može kopati kanal od bunara do rupe, pločice ću sam poredati.
Unaprijed zahvalan.
tesnjak Objavljeno: 22.09.2009 - 08:32
Palac gore Palac dole
0
1 2 next ukupno: 12 | prikazano: 1 - 10

Pošaljite komentar comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote
  • Smiley
Poslednji komentari
comment
pizza_stolnjak 23.09.2020 - 15:38
[quote]Ja poštujem pripadnike naroda kao osobe sa posebnim potrebama i smatram da im se ne ...
Suze i gusle
comment
natura2 23.09.2020 - 13:21
[quote]Ja poštujem pripadnike naroda kao osobe sa posebnim potrebama i smatram da im se ne ...
Suze i gusle
comment
Ambrozija22 23.09.2020 - 12:25
Vasa je politika upravo radi fasističkih stavova,kristaliziranih u UZP osudjenu u Hagu. I nije dosta: kidišete ...
Suze i gusle