Entertainment Ličnosti
email Pošalji prijatelju
print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (6)

Dobitnik Laktašenkove francuske puse prvog reda: Nenad Kecmanović, šumski islamofob

Imaš Jasenovac, vrati Srebrenicu!

Pravi izdanak Miletove škole za nepopravljive dijabole: Nenad Kecmanović

Bože, bože, naivan li je ovaj papa Franja. Pohodi muslimansko Sarajevo, a pravoslavnu Banjaluku zaobilazi. Čak je i katoličku „Herceg-Bosnu“, taj nesuđeni „treći entitet“, preskočio. Miliji mu muslimani od hrišćana, možete li vi taj apsurd da zamislite! A oni, muslimani, ga u stvari samo iskorišćavaju da preko njegove posete unitarizuju Bosnu na štetu Šumske. E, zato je tu Nenad Kecmanović da vatikanskom poglavaru objasni neke stvari, da mu više ne bi palo na pamet da šuruje s tim pokvarenim Bošnjacima protiv šumskih interesa

Povratak na članak »

Prijavite se na feed komentara Komentara (6 poslato):

Tuko jedna glupa, papa putuje po citavom svijetu a ne samo katolicikom ili hriscanskom. Ako cemo pravo, papa je puno vise omrazen u pravoslavnom hriscanskom svijetu nego u islamskom, bar dosad. Nisam sad bas nesto u toku ali znam da je I samo pominjanje pape u Srbiji, genocidusi I Rusiji ravno pominjanju sotone. I sad da je dosao u Banjaluku bilo bi, sto je dosao, sad kad nije, evo ovo fasistickog govno koje mrzi papu, onako po difoltu, a sto nije dosao u Banjaluku. Fasisti moraju srat na svaku posjetu Sarajevu, bilo ko da je u pitanju. Fasisti bi jos uvijek da drze Sarajevo pod opsadom, da ga potpuno izoluju I prikazu kao najgoru islamisticku rupu. Sarajevo to nikad nije bilo niti ce biti.
kum33 Objavljeno: 12.06.2015 - 17:37
Palac gore Palac dole
9
Bošnjaci su se za to vreme uglavnom bavili bezbednosnim problemom da neko od njihovih iz Bočinje i Maoče ili inostranstva ne postavi tonu eksploziva na liniju kretanja papamobila, kao papi Jovanu pre 18 godina.

Očito su se dobro organizirali i sve je prošlo ok. Drugo, prethodni papa nije bio Jovan, nego Jovan Pavle II, na srpskom.
A što bi ti bio sretan da je pukla neka bomba, samo da ti potvrdi tezu.
I na kraju, kad si već krenuo pisati o Papi njegovom posjetu, onda si trebao pratiti događanja i slušati što Papa govori, ali i ostali sudionici. Pa bi primjetio da je u pastoralnom centru za mlade govorila mlađahna Ndežda, koje se prestvaila kao pravoslavka i pridružila se slavlju. Da su pjevala djeca iz Srebrenice i Bratunca zajedno.
Da je i vladika Grigorije bio zajedno s reisom i glavnim rabinom bio na ekumenskoj molitvi s Papom.
Primjetio bi da je glavni motiv Pape bio jedinstvo i suživot svih vjera i ljudi.
Skoro pa bratstvo i jednistvo, čiji si ti apologeta bio do '92. Samo što je ovaj iskren. Zato pati, jer svijet ne ide onako kako ti to želiš, na našu sreću.
vipera Objavljeno: 12.06.2015 - 17:52
Palac gore Palac dole
8
Don't fuck with Kec!!!
Blitz Objavljeno: 12.06.2015 - 19:54
Palac gore Palac dole
2
Prol(j)ev!
Nadan Objavljeno: 13.06.2015 - 11:34
Palac gore Palac dole
1
Papa obilazi glavne gradove drzava, a ne entiteta ili mesne zajednice. Ti, boga mu, kao si ucenik, a ne profesor. Mrznja te toliko oslepela i zaglupela i izmenila. Ko bi rekao da ce od onokavog Markovicevog reformiste ispasti, tj. nastati ovakav nacionalisticki sljam.
samrttime Objavljeno: 13.06.2015 - 12:49
Palac gore Palac dole
4
Fra Petar Jelec je za Dodika i Ninu Raspudica rekao da ce ih zloba pojesti ako vec nije. Toliko su silno zeljeli da papu neko ucmeka kad ono spektakl. Isto vazi i za ovo mlitavo piskaralo koji upotpunjuje ovaj trio koji nista drugo vise ne znaju reci osim bljuvanja mrznje prema Bosni a narocito Sarajevu. Samrttime, nesto mislim ko je sve bio u tim reformistima nek su vala propali. Kecmanovic, Dodik, Kalinic, Kusturica...
okovanipatak Objavljeno: 15.06.2015 - 20:38
Palac gore Palac dole
2
ukupno: 6 | prikazano: 1 - 6

Pošaljite komentar comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote
  • Smiley
Poslednji komentari
comment
don_Rigoberto 28.01.2020 - 21:25
Nisu napisali. Možda su mislili na "običan svet".
Cunami velikih stratega
comment
vipera 28.01.2020 - 21:18
Samo molim definiciju tog jadnog naroda. Dobijam ospice kad se počne o narodu, a naročito za ...
Cunami velikih stratega
comment
don_Rigoberto 28.01.2020 - 19:53
[i]"Verovatno predosećajući svoj dugo očekivani kraj, Soroš je odvojio milijardu za silne svoje fondove da ...
Cunami velikih stratega